asher Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Daisunia']jest taka sprawa.. moja suncia zaczela jeść za dwoje .... dziennie zjada cala miske i pol drugiej porcji pytanie czy zmieniac jej na karme light ??[/quote]No pewnie tak... A na pewno nie dawać jej tej drugiej porcji!!! :o :o :o Dlaczego w ogóle zaczęliście jej dawać po sterylce więcej??? :o :o :o[/quote]No więc własnie - czemu dajecie jej więcej jeść? :o Mojej Sabinie tez jakby apetyt bardziej dopisuje, ale dostaje tyle, ile powinna, więc nie widzę powodu, dla którego miałabym jej zmieniać karmę na niskokaloryczną :roll: Quote
Daisunia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 chcemy zeby przybrala trche na wadze bo w chorobie ważyla tylko 25 kg ..... Quote
Daisunia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 a mam pytanie czy karma NUTRA GOLD dostepna jest w "wersji" LIGHT ?? Quote
Flaire Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Daisunia']pytanie czy zmieniac jej na karme light ??[/quote] [quote name='Daisunia']chcemy zeby przybrala trche na wadze [/quote] :roll: :roll: :roll: Łomatko... Czy Ty wiesz, do czego służy karma light? To jest dla psów otyłych, u których chodzi o to, żeby chudły względnie nie przybierały na wadze. TO NIE JEST DLA PSÓW, KTÓRE CHCESZ PODTUCZYĆ!!! Poczytaj co jest napisane na opakowaniu. :roll: Quote
Daisunia Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 ups sorry ... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ja sie na tych wszyskich karmach nie znam.... :oops: Quote
Daisunia Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 minelo tyle czasu od operacji daisunka cieszy się życiem zdrowiutka a ja zapomnialam wam podziekowac.... gdyby nie wy to wątpie czy daisunia by żyła .. bardzo ale to bardzo mi pomogliście ! dzięki ... naprawde wielkie dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts