anushka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 gdzie można znaleźć miłośników tej rasy??szukałam jakiegoś forum wyłącznie o bernardynach ale nie znalazłam,czy ktoś wie może czy wogóle takie forum istnieje??bo tutuaj nikt nie zagląda z bernardynem ,na molosach też nikogo nie ma;-( Quote
anushka Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 no proszę na tyle osób całe dwie się znalazły :multi: :multi: Quote
malwka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 hej hej, me 2!!!! Tylko ze ja niestety nie posiadam berniaka, ale uwielbiam jeeeeeeeeee :) Quote
panienkabubu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 nie wierzę, że tylko tyle osób jest na dgm :p Quote
Betty_Betsy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Moja Betty nie jest czysta rasowo, ale ma wiele cech bernardyna. Nie kupilismy jej z hodowli. Jeśli pozwolicie, zeby nie-rasowiec był z Wami to chętnie dołączę :) Quote
wwwcyc Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ja też mogę się zaliczyc do tej nie wielkiej grupy miłośników bernardynów. I sam szukam jakiejś strony o brnardynach, ale pusto :( Quote
martula Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Hej hej. Ja tez mam bernardyna Benka. :loveu: Chyba najwiecej wlascicieli bernardynow znajdziecie na lukrowych. Pozdrawiam Quote
ulvhedinn Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 A ja mam bernardynkę Milenę- Miśkę!!!:multi: Jest ze schronu ale wygląda zupełnie rasowo:evil_lol: Jest cudna!!!! tzn. teraz, bo jak ją brałam to ważyła 32 kg i była łysa:-( Quote
sylwia_psiara Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ja posiadam bernardynke tekile.mam nadzieje ze moge sie wliczac do tej grupy milosnikow psow tej rasy Quote
$t!ck Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Łihiii ja też mam psiaka - bernardyna :lol: Ma na imię Neo :cool3: [URL]http://img207.imageshack.us/my.php?image=neomw9.jpg[/URL] Zdjątko z deczka zamazane :eviltong: Quote
NIKOLA2006_2006 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Ja Dopiero Stanę Się Szczęśliwą Posiadaczką Bernardyna Za Tydzień:) Nareszcie Mogę Pozwolić Sobie Na Hodowanie Ulubionej Rasy:) Pozdrawiam Quote
benzyniarz1 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Witam ;) Chętnie dołącze, jestem włascicielem 6 letniego bernardyna - Becia :) Quote
madziaaa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Bernarnardyny są najmądrzejszą rasą jaką znam. Przekochane "niedźwiadki" ;) Mieliśmy dwa psy tej rasy. Jedno bez drugiego nie mogło żyć. Byli jak stare, dobre małżeństwo :loveu: Cuuuuda! Quote
kinga.l Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Co taka cisza?? :( Co tam słychać u Waszych benków?? ;] Quote
marymek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ej co tu tak cichusio? :mad: nie ma prawdziwych miłośników naszych kochanych śliniących się potworów? :loveu: no wiecie coo :angryy: Quote
nescaland Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Pewnie smigaja po innych forach:p Jestem tu po raz pierwszy ale pozdrawiam wszystkich:) rzeczywiscie na dogomanii jest malo bernardynomaniakow:p Quote
marymek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 o! nareszcie jakaś bratnia dusza :cool3: czy może trafiła do nas hodowla ,,Nescaland"? macie piękne psyy :loveu: AMIR poprostu cudo :loveu: jego zdjęcie jest w avku :cool3: no nie? :) pzdr. ;-) Quote
Gagasia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Zawsze byłam miłośniczką bernardynów. Teraz mam Czarok i stwierdzam, że to wspaniałe psy. Jedyna ich wada polega na tym, że są takie wielkie. Trudno czasami sobie poradzić z takim "wielkoludem".Ostatnio miałam taka sytuację, że się o tym boleśnie przekonałam. Moja Czarok zaatakowała mojego drugiego psa i przeżyłam szok. Cudem go uratowałam.Tak więc bernardyny są cudne, ale.... jak wszystko, mają swoje wady i zalety. Quote
wtatara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 tak bardzo kochane psy, a jakie pieszczochy Quote
Gagasia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Słuchajcie....moja czarok nie spi w budzie tylko na legowisku,nawet jak jest 10 stopniowy mroz.czy to normalne? Quote
ANETTTA Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Gagasiu pisałam Ci na pv ...a moj w sypialni koło łóżka ale tylko klepnij na i juz w kołdrze lezy .....nie wiem o co chodzi jeden na mrozie a drugi w pieleszach hahhahahh Quote
Recommended Posts