Radek Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 23 godziny temu, szajbus napisał: Prośba - trzymajcie łapinki za małą mordkę. Bardzo, bardzo dziękujemy. Quote
Radek Posted June 4, 2019 Posted June 4, 2019 Dzisiaj mija kolejna rocznica pożegnania kochanej Norci. Smutny dzień, dzień wspomnień. W takim dniu muszę zajrzeć do innych psów, które są już po tamtej stronie. Pamiętam o nich i wierzę, że kiedyś będzie mi dane poznać i je. Quote
Radek Posted June 12, 2019 Posted June 12, 2019 Jeszcze poproszę o kciuki i łapinki za małą mordkę. Quote
Radek Posted June 20, 2019 Posted June 20, 2019 Dziękuję za kciuki i łapinki (z prośbą o jeszcze rzecz jasna). Quote
szajbus Posted June 24, 2019 Author Posted June 24, 2019 Upały coraz większe. Zuzia uwielbiająca spacery ogranicza się do szybkiego załatwiania swoich potrzeb i prowadzi nas szybko do domku. Quote
dwbem Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 Moje też tak robią mimo, że normalnie lubiły ciepło, potrafiły się opalać na rozgrzanych kafelkach na balkonie a teraz mają dość tych upałów, co za dużo to niezdrowo, najchętniej leżą w domu w cieniu albo pod wiatrakiem. Quote
Radek Posted June 25, 2019 Posted June 25, 2019 U nas też żar niemiłosierny. Mała mordka wychodzi tylko za potrzebą, czasem nawet trzeba ją wnosić do domu, bo mieszkamy na czwartym piętrze bez windy. Niech te upały już sobie pójdą. Quote
Radek Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Najgorsze, że czasem zdarzy się nie docenić, jakie to szczęście być z czworonożnym przyjacielem, że zwykły poranny spacer też może być wspaniałym przeżyciem. Quote
Radek Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Przez najbliższe dni czeka mnie trochę stresu, proszę o wsparcie, kciuki i łapinki. Quote
szajbus Posted July 21, 2019 Author Posted July 21, 2019 Kciuki masz zapewnione. Możesz mi nie wierzyć, ale wspominając moje kruszyny myślę też o innych, które odeszły , a które stały mi się bliskie tu na dogo. Myślę też o tych, które potrzebują wsparcia. Czy zaglądam na dogo, czy nie, one są w moich myślach codziennie i codziennie powtarzam moim suniom za TM , żeby trzymały łapinki zaciśnięte na maksa i opiekowały się zarówno Zuzią jak i Gajunią. To mi pomaga. Nie ma takiego dnia w kalendarzu, żebym tego nie robiła. Nie ma i nie będzie, bo one były, są i będą częścią mojego życia. Quote
dwbem Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 W pełni się z wami zgadzam, ja pamiętam wszystkie moje psy a mam je ponad 50 lat, o wszystkich myślę i tęsknię. 1 Quote
Radek Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Dnia 21.07.2019 o 11:12, szajbus napisał: Kciuki masz zapewnione. Możesz mi nie wierzyć, ale wspominając moje kruszyny myślę też o innych, które odeszły , a które stały mi się bliskie tu na dogo. Myślę też o tych, które potrzebują wsparcia. Wierzę, ponieważ mam tak samo. Quote
Radek Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 U mnie teraz tęsknota większa niż zwykle. Wypoczywamy nad Bugiem, tam gdzie spędziliśmy ostatnie wakacje z Saruśką. Jesteśmy też bliziutko od miejsca, gdzie wypoczywaliśmy z Norcią. 1 Quote
szajbus Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Mam do Was pytanie. czy też macie problemy ze wstawieniem postów? Albo ja coś źle robię, albo dogo działa inaczej niż zwykle. Mam szybki internet, dobrego kompa, a się wysyłanie postów na dogo ciągnie mi się jak flaki z olejem. Quote
Radek Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 Od jakiegoś czasu zapisywanie postów na Dogo trwa bardzo długo. Bywa to irytujące. Quote
Aga76 Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Dnia 7.08.2019 o 16:10, szajbus napisał: Mam do Was pytanie. czy też macie problemy ze wstawieniem postów? Albo ja coś źle robię, albo dogo działa inaczej niż zwykle. Mam szybki internet, dobrego kompa, a się wysyłanie postów na dogo ciągnie mi się jak flaki z olejem. Mamy tak samo :( Przy stacjonarnym klawisz F5 przyspiesza zapisywanie posta. Quote
Radek Posted August 14, 2019 Posted August 14, 2019 Dogo czasem irytuje, codzienność stresuje, mimo tego zaglądam, żeby powiedzieć że pamiętam. 1 Quote
Recommended Posts