Radek Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Każdego dnia, a w świąteczny czas chyba jeszcze bardziej. Jest wtedy więcej czasu, więcej rozmawiamy i wspomnienia przychodzą częściej. Quote
szajbus Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Tak Radku, w święta szczególnie brakuje tych, którzy odeszli Quote
Radek Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 To prawda. A jeszcze przed nami dzień, którego bardzo nie lubię. Znów będzie hałas i znowu będziemy wspominać Norcię i Saruśkę, które bardzo się bały petard. Quote
szajbus Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 Wszystkim odwiedzającym ten wątek życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze w Nowym 2018 Roku. Quote
szajbus Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 Sylwester to nie tylko trauma dla wielu psiaków ale i ich właścicieli. Żadna to przyjemność cieszyć się Sylwestrem patrząc na strach własnego psa. U nas najlepiej sprawdza się łazienka, radio i my jako dodatek do całości. W tym roku było ze Zuzią raczej znośnie. Były dwa ataki paniki, które udało nam się szybciutko pokonać. Nie obyło się także bez łez, bo patrząc na Zuzię śpiącą we wannie zabrakło mi tam Balbisi. Moje kochane psinki biegajcie szczęśliwie za TM i opiekujcie się Zuzia nieustannie. Quote
Radek Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 Nie lubię sylwestrowego szaleństwa. Nasze pożegnane sunie bardzo się bały huku fajerwerków, zawsze ten dzień (i dni poprzedzające) były koszmarem. Smutno mi się zrobiło, gdy przeczytałem o pustce w wannie. Są takie momenty, gdy nieobecność boli bardziej niż zwykle. Norciu, Saruśko też opiekujcie się Zuzią. Quote
szajbus Posted January 1, 2018 Author Posted January 1, 2018 Oj Radku to prawda. Wanna nagle stała się pusta pomimo, że leżała w niej Zuzia. Quote
Radek Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Pustka nie tylko w wannie ale i (przede wszystkim) w sercu. Quote
szajbus Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 To prawda. Ta w sercu jest największa i wciąż boli. Kocham Was moje okruszki. Quote
Radek Posted January 15, 2018 Posted January 15, 2018 Kolejny rok biegnie, a tęsknota wciąż w sercu. Dobrze, że mamy wspomnienia i takie wyjątkowe miejsce w sieci. Quote
Radek Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Nie zawsze coś napiszę, ale cały czas pamiętam. Quote
Radek Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Słowa oszczędne, a oddające w pełni to, co czujemy. Quote
szajbus Posted February 14, 2018 Author Posted February 14, 2018 Na zawsze w naszych sercach i naszej pamięci . Kochamy i pamiętamy. Quote
Radek Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 W tym tygodniu gdzieś przeczytałem, że psy nie odchodzą, tylko śpią w naszych sercach. Tak mi się przypomniało, gdy przeczytałem Twoje słowa. Quote
Radek Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 Za oknem mróz, a w sercu ciepłe wspomnienia. Quote
szajbus Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Idzie ocieplenie, a my chorzy . Moje kochane maluszki trzymajcie łapinki. Quote
Radek Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Pogoda ostatnio nie sprzyja zdrowiu. Mi się już udało wykurować (chyba). Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Quote
szajbus Posted March 12, 2018 Author Posted March 12, 2018 Dziękuję. Jeszcze kaszlemy, ale jet o wiele lepiej. Jak ten czas szybko biegnie. Już marzec. Za 9 dni miną dwa lata jak Balbisia pobiegła do Psoni i innych moich suniek. Czas mija, tylko ból nie chce. Kocham Was moje maleństwa Quote
Radek Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Za szybko czas płynie. Kolejna rocznica i kolejne łzy. U nas jeszcze trochę czasu do rocznic. Przesyłam do Was ciepłe myśli. Quote
Radek Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Dogo ostatnio szwankuje, ciężko zaglądać na wątki. Pomimo trudności technicznych zaglądam, a pamiętam cały czas. Quote
szajbus Posted March 21, 2018 Author Posted March 21, 2018 Kochani co się dzieje z dogo? Nie przerzucają mi się w ogóle strony - na żadnym wątku. Nie ogarniam tego. Znowu jakieś zmiany? Oświećcie mnie . Cudem mi się udało wejść i cokolwiek napisać. Balbisiu, kochany nasz maluszku - to już 2 lata jak pobiegłaś za Tęczowy Most. Dwa lata, a serce wciąż boli. Quote
Radek Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Dogo kiepsko działa od soboty. Między stronami wątku można się przemieszczać na dwa sposoby. Albo naciskając numer strony nie przyciskiem, a rolką myszki (wtedy otworzy się w nowej karcie), albo wpisując ręcznie numer strony w pasku adresu https://www.dogomania.com/forum/topic/5194-pustka-która-boli/?page=123 Tam gdzie jest ?page=123 wpisujemy ten numerek, który jest nam potrzebny. Quote
Aga76 Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Mimo nieobecności - pamiętam (*) i myślami często Tu wracam. 1 Quote
Recommended Posts