szajbus Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 Psoniu, Balbisiu to wasza sprawka? Zuzia zaczęła si od pewnego czasu zachowywać jakbyście nią sterowały. Przejęła całą listę twoich zachowań Balbisiu, które wcześniej u niej nie występowały i twoich Psoniu a przecież cię nie znała. Kocham was maluszki moje Quote
Radek Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Psonia i Balbisia pewnie przekazują Zuzi wskazówki. Quote
Radek Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Zaglądam na chwilkę i przesyłam ciepłe myśli. Quote
Aga76 Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 Pozdrawiam jesiennie, troszkę złoto, kasztanowo i nostalgicznie... Quote
szajbus Posted September 24, 2017 Author Posted September 24, 2017 Maluszki nasze w domu choróbsko. Przeklęta infekcja ogarnęła wszystkich domowników. Trzyma nas już tydzień, niech to nam w końcu przejdzie. Kochamy Was Quote
Radek Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Z całego serca życzę szybkiego przegonienia paskudnej infekcji. Taka teraz pogoda, sprzyjająca takim przypadłościom. Quote
szajbus Posted October 1, 2017 Author Posted October 1, 2017 Dziękuję, jest nieźle. Nie pamiętam, kiedy mnie tak siekło. Nie miałam sił. Byłam jak opona, z której spuszczono powietrze. Nie wiem jak u Was,a le u ans mało kto nie kaszle, kicha, smarcze i do tego ponoć panuje półpasiec.My z Januszem obyliśmy się, w przeciwieństwie do Szymona bez antybiotyku. Maluszki bardzo nam Was brakuje. NA ZAWSZE W MYM SERCU I MEJ PAMIĘCI Quote
Radek Posted October 2, 2017 Posted October 2, 2017 U nas też pełno zaflukanych. Nas na razie infekcje omijają. Quote
Aga76 Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Dziś nawet błękit nieba złapał infekcję... Pozdrawiam :) 1 Quote
szajbus Posted October 8, 2017 Author Posted October 8, 2017 Na zawsze w mym sercu i mej pamięci Quote
Radek Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Zaglądam z ciepłymi myślami i pamięcią o pożegnanych psiakach. Quote
Radek Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Dopóki pamiętamy, nasze pożegnane przyjaciółki są z nami. Quote
szajbus Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 Maluszki kochane trzymajcie kciuki za Gajunię Na zawsze w mym sercu i mej pamięci Quote
Radek Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Dużo się u nas ostatnio dzieje, ale cały czas pamiętam i odwiedzam. Quote
Aga76 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Zaglądam z pozdrowieniami, podobnie jak Radek cały czas pamiętam. W ciągu miesiąca pożegnałam trzy osoby (za każdym razem był to rzadko spotykany nieoperacyjny nowotwór), moja mama skończyła właśnie chemię paliatywną i wciąż walczy, psy prześcigają się w chorobach, niewydolna wątroba, aktualnie dołączyła niewydolna trzustka... Życie potrafi zaskakiwać... A Tu zawsze można przyjść i zregenerować umysł. Ciepło i serdecznie pozdrawiam z głębi serca. Quote
Radek Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Co się dzieje, że tyle nowotworów dookoła:( Pozdrawiam ciepło i życzę, żeby kolejne dni były chociaż ciut lepsze. Quote
szajbus Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Nie spodziewałam się takich wieści. Aguś kochana ten skurczybyk atakuje coraz częściej i nie tylko ludzi ale i zwierzęta. Nie zna litości, wieku, gatunku. Naukowcy pracują nad skutecznymi lekami i wypracować ich nie mogą. Wiem jak ci ciężko i co przeżywasz ale musisz być silna, bo mama tergo potrzebuje. Przytulam cie bardzo cieplutko, tak jak Ty mnie przytulałaś. Nigdy tego nie zapomnę. Trzymaj się kochana. Maluszki kochane dziś dzień pamięci o tych, którzy odeszli. Ja nie potrzebuję takiego dnia, bo pamiętam o nich i o Was wszystkich każdego dnia. Pamiętam, kocham, wspominam, bardzo tęsknię i marzę, żeby przytulić was choćby we śnie. Miłość nie umiera nigdy! Quote
Radek Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 20 godzin temu, szajbus napisał: Ja nie potrzebuję takiego dnia, bo pamiętam o nich i o Was wszystkich każdego dnia. Dziś w radiowej jedynce usłyszałem, że coraz częściej zdarza się, że ludzie pamiętają o pożegnanych tylko w okolicach 1 listopada. Smutne to, bo przecież powinniśmy pamiętać zawsze. Czy świat aż tak bardzo się zmienił? Quote
szajbus Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 To nie jest pamięć a udawanie pamięci. Quote
szajbus Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Nie ma dnia w kalendarzu, żebym nie wspominała moich rodziców czy moich psinek i każdego kto był i jest nadal bliski memu sercu. Nie umiera ten, kto żyje w pamięci żywych. Quote
Radek Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 5 minut temu, szajbus napisał: Nie umiera ten, kto żyje w pamięci żywych. Nic dodać, nic ująć. Bez pamięci nasze życie byłoby dużo uboższe. Quote
Recommended Posts