Radek Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Ostatni tydzień spędziliśmy na wyjeździe, gdzie dostęp do sieci był prawie niemożliwy. Teraz nadrabiam zaległości z Dogo i z dużą przyjemnością przeczytałem dobre wieści o Bamboszku. Dobrze przeczytać coś pozytywnego w niedzielny wieczór. Taki balsam dla duszy. Quote
szajbus Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Moje maluszki pamiętam i kocham cały czas. Quote
Radek Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Cieszę się gdy widzę kolejne wpisy. To wspaniale móc zobaczyć, że są osoby tak mocno kochające swoje psinki. Quote
szajbus Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Nie wiecie co sie dzieje na dogo? Nie mogę wkleić żadnego zdjęcia. Te co wkleiłam poprzednio zniknęły. Jakas magia? Maluszki kochane cały czas pamiętam. <3 Quote
Radek Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Nie mam pojęcia, co się może dziać. Dogo miewa swoje humory. Najważniejsze że lepiej lub gorzej ale działa. Quote
Aga76 Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Dzień dobry Szajbusku, zaglądam z wiosennymi pozdrowieniami, pełnymi słońca, sił i uśmiechu na kolejne dni. Quote
szajbus Posted March 21, 2017 Author Posted March 21, 2017 Balbinko to już rok jak pobiegłaś na tęczowe łąki. Rok bólu i cierpienia. Rok tęsknoty i wspomnień. Tak bardzo ciebie brakuje................. Dziś wypadła mi wizyta onkologiczna wizyta kontrolna. Jest ok. Quote
Radek Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Po przeczytaniu tych słów oczy mi się zrobiły mokre. Wzruszający tekst. Quote
szajbus Posted April 2, 2017 Author Posted April 2, 2017 Tęsknię za wami moje kruszynki kochane Quote
szajbus Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Wczoraj rano odeszła Sonia - sunia naszych przyjaciół. Miała ponad 17 lat. Odeszła nagle. Była kochaną mordeczką. Balbinko, Sonia spoczęła bliziutko ciebie. Zaopiekujcie się nią razem z Psonią i oprowadźcie po tych tęczowych łąkach. Soniu, jak pojadę do Krysi i Jędrusia już cię nie pogłaszczę, nie utulę, nie dam smacznego kąska pod stołem. Bądź szczęśliwa tam gdzie jesteś maleńka. Quote
Radek Posted April 6, 2017 Posted April 6, 2017 Bardzo smutno czytać takie wiadomości. Jednak z drugiej strony piękny wiek. 17 lat z kochanymi ludźmi. Zawsze jest za wcześnie, za krótko ale chciałbym tyle lat spędzić z ukochaną psinką. Biegaj Soniu szczęśliwie za TM. Quote
Aga76 Posted April 10, 2017 Posted April 10, 2017 Z pozdrowieniami zaglądam. Zawsze jest za wcześnie... Radku, bardzo trafne określenie. Quote
Radek Posted April 15, 2017 Posted April 15, 2017 Radosnych, pogodnych i spokojnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego życzę Tobie Szajbusku i wszystkim odwiedzającym wątek pożegnanych psinek. Quote
szajbus Posted April 16, 2017 Author Posted April 16, 2017 Dziękuję Radku i ja wszystkim odwiedzającym wątek moich dziewczynek życzę zdrowych i pięknych Świąt Quote
szajbus Posted April 16, 2017 Author Posted April 16, 2017 Psoniu. Balbisiu wklejam Wam własnoręcznie wykonane pisanki. Odrobina rodzinnego domku z wyrazami miłości i tęsknoty Quote
szajbus Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Dziękuję Radku. Kolejna niedziela bez Was Quote
Radek Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Nie dało się nic zrobić żeby to szczęście nie umknęło, nie przeciekło przez palce. To ponad nasze możliwości. Jednego się nauczyłem przez straty przyjaciółek. Tego, że każdy dzień z psem jest ważny. Każdy trzeba starać się przeżyć jak najlepiej. Quote
szajbus Posted April 30, 2017 Author Posted April 30, 2017 Tak robimy cały czas, ale to wszystko jest za mało... za krótko - serce zawsze boli , bardzo boli i pozostaje ogromna tęsknota - to miłość ! Quote
Radek Posted May 2, 2017 Posted May 2, 2017 Są takie momenty, gdy ta tęsknota jest tak duża, że łzy stają w oczach. W sobotę byłem w okolicy, gdzie mieszkaliśmy z Saruśką. Widok znanych tras spowodował, że trudno było opanować łzy. Wspomnienia były dobre, ale tęsknota robiła swoje. Quote
Recommended Posts