Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój malamut(pies) ma teraz 9 miesięcy i chciałbym się dowiedzieć jakie rozmiary i wagę mialy badź maja wasze psy w tym wieku.To mój pierwszy malamut(nie ostatni), więc nie jestem pewien czy rozwija się prawidłowo.

Posted

moj malamut ma w tej chwili 10 miesiecy, wazy ok 25 kg, ale przez dluzszy czas mialam z nim kłopoty poniewaz nie trawil miesa i wogole musial byc na scislej diecie. takze tez niejestem pewna czy rosnie prawidlowo.

Posted

Zapomniałem powiedzieć, że Fen ma 64 cm w kłębie, 82 cm obwód klatki piesiowej i waży między 35 a 40 kg.To dużo - mało - czy w normie?

Posted

Dzięki za odpowiedzi jestem już spokojny.Ale jak znajda się chętni do podzielenia się informacjami o przebiegu zmian fizycznych u dorastajacych malamutów to będziemy z Fenrirem bardzo wdzięczni! :D

Posted

Moj Matrix ma teraz 72 w klebie i wazy 57, ale go chudniemy do ok. 55-56;)
A jak mial 10 miesiecy to wazyl ok. 40-45kg:)
Żwirek jest mniejszy, w szczeniectwie mial operacje wiec troche wagi stracil, ale mysle ze wazyl jakos 30-40:)

Posted

mój po sporych problemach z trawieniem ma w tej chwili 10 miesiecy i w klebie ma 64-65 cm a obwod klatki ok 77 cm. ale jest dosyc szczuply. :-? czym karmicie swoje psy?

Posted

Gotuję sam ryż z warzywami na mięsie(kurczak), makaron z ryba jajkiem i oliwa z oliwek, twaróg z bananem, miodem i jogurtem naturalnym, surowe mięso, kosci wołowe itp. te rodzaje pożywienia daję psu rano a po południu daję sucha karme(Royal Canin) i warzywa, owoce na surowo. Dużo biegamy :Dog_run: i Fenrir jest zadowolony :D