madam Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Pytanie jak w temacie, ile i jak często trzeba podawać amatorom ludzkich g....,suszone żwacze i czy jest jakiś określony moment kiedy najlepiej je podac. Quote
sheila Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Moje psy czasami jedzą żwacze (które notabene uwielbiają!!!) przez kilka dni z rzędu, potem kilkudniowa przerwa... Znam psy, które dostają żwacze codziennie. Moja grzywka dostała ten smakołyk po raz pierwszy w wieku ok. 5 miesięcy i faktycznie przystopowała wtedy z jedzeniem kupek na dworze! Quote
Sonika Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 jak kupie tą dzuw paczke za 16 zł to dostaje jeden dzienie. Bardzo często je je ;) Quote
Gazuś Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Mój DOcuś dostaje jeden na 2-3 dni :):) Problem gówienek zniknął :lol: Quote
madam Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Dzięki za podpowiedzi.Fionie dajemy raz dziennie i nadal będziemy tak dawać. Odpukać w nie malowane,ale od tygodnia nie zjadła ani jednej "delicji" i teraz nie wiem,czy poskutkowały żwacze,czy ludzi coś zakorkowało. :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Duffel uwielbia żwacze wołowe. Dostaje jednego dziennie. Quote
daderma Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Witajcie ;) Faktycznie żwacze to absolutny top przysmaków. Wilk za nie dałby się porwać.Szpic też,ale po pewnym namyśle ;) Ale jak jedzą żwacze, to z własnej nieprzymuszonej woli wychodzą na zewnątrz. Takie mam subtelne psy......... :) pozdrawiam Quote
kavala Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 A gdzie toto można kupić i czy dla szczeniaka też się nadaje? Quote
Asiaa1 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Czy ktoś może kojarzy żwacze i inne naturalne przysmak produkowane przez firmę Smard z Lęborka? Gdzie można je zakupić? Quote
Recommended Posts