Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Maga100']Alicja, ależ ty nie masz asta! :o Pomyliło ci się! Ty masz słodkiego misiaczka, przykro mi, że Ci to mówię.... 8)[/quote]Maga , nawet nie licz na to ,że będę płakać :lol: :lol: :lol: To jest mój najsłodszy Misiaczek :calus: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Maga100']Alicja, ależ ty nie masz asta! :o Pomyliło ci się! Ty masz słodkiego misiaczka, przykro mi, że Ci to mówię.... 8)[/quote] ciekawe jak Alicja zniesie ta wiadomosc Biedaczka caly jej swiat legnie w gruzach :( zdjecia extra model baaaaardzo przystojny :D a strobki leca jak szalone tego trzebabylo DGM :D Quote
Maga100 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Biedna Alicja, myslała, że ma rasowego psa-mordercę i będzie straszyć na ulicach :evilbat: (psem oczywiście) :lol: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 ta tu mowi ze Misiaczeka a w glebi duszy miala nadzieje ze sie wystarchamy RR :evilbat: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Maga100']Biedna Alicja, myslała, że ma rasowego psa-mordercę i będzie straszyć na ulicach :evilbat: (psem oczywiście) :lol:[/quote]Maga , bo nie dam więcej fotek :evilbat: :evilbat: :evilbat: Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach /ja nie Ozzy :lol: :lol: :lol: / Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [size=6][/size]SAYMA one się śmieją z naszego RR :evil: [size=3][/size] Quote
sota36 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [ Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach /ja nie Ozzy :lol: :lol: :lol: /[/quote] - buahaha..... t Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][size=6][/size]SAYMA one się śmieją z naszego RR :evil: [size=3][/size][/quote] :o :eek2: ze co ze WASZEGO jakiego WASZEGO on moj i Szpilendoopci Quote
Maga100 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , bo nie dam więcej fotek :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote] szantaż jest karalny! :P [quote] Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach [/quote] :shocked!: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga , bo nie dam więcej fotek :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote] szantaż jest karalny! :P [quote] Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach [/quote] :shocked!: :lol: :lol: :lol:[/quote]nie dam a mam jeszcze 29 :angel: a resztę ma Alka :lol: Quote
Maga100 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']nie dam a mam jeszcze 29 :angel: a resztę ma Alka :lol:[/quote] daj, daj, to nie będę się ciebie bała :P Nawet jak przyjdziesz o północy :evilbat: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']i jeszcze jeden mały zrzut 8) KOLEDZY [img]http://img265.imageshack.us/img265/4709/kolegi23ft.jpg[/img] [img]http://img265.imageshack.us/img265/6484/kolegi0vl.jpg[/img] :wink: [/quote] Ooo, Ala ale dobrani kumple :laugh2_2: Quote
Justi0022 Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 No nie wiem, Ala, jak tyś się dotąd uchowała bez galerii z taką kopalnią zdjęć w szufladzie :o :lol: Quote
Koma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 specjalnie zbierała żeby teraz nas zbombardować :lol: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;) Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] ale ja dzis czuje ze musze cos wyspiewac bo inaczej skonam na suchoty :( Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] ale ja dzis czuje ze musze cos wyspiewac bo inaczej skonam na suchoty :([/quote]no to śpiewaj z Magą ...Nie boje się gdy.........widzę Alę :lol: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote] ale ja dzis czuje ze musze cos wyspiewac bo inaczej skonam na suchoty :([/quote]no to śpiewaj z Magą ...Nie boje się gdy.........widzę Alę :lol:[/quote] heheh ale nie moge tego spiewac bo ja sie Ali peniam ;) :lol: Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 tym razemtytuł poprawny ,,nas czworo'' :wink: [img]http://img83.imageshack.us/img83/6904/sielana2uv.jpg[/img] no dawaj :-? [img]http://img83.imageshack.us/img83/4324/spacerprosze7pi.jpg[/img] i znów cała brygada RR [img]http://img83.imageshack.us/img83/3308/syscy1ka.jpg[/img] Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='dbsst']juz odliczam dni kiedy sie spotkamy :D[/quote]nic prostszego przylecisz do waszki to już i do mnie dolecisz :wink: Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']juz odliczam dni kiedy sie spotkamy :D[/quote]nic prostszego przylecisz do waszki to już i do mnie dolecisz :wink:[/quote] hehee ale do waszeczki to ja z wazna misja pedze :D a ja nie moge sie doczekac pieszczochowania Ozziego i :drinking: z Toba :D Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Kurcze a my dziś u weta nie załatwiliśmy , bo pojechał do innej lecznicy zrobić zabieg :( Dzwonił o 19 zeby jutro lub pojutrze przyjechać do drugiej lecznicy jeszcze na badanie przed 19.Więc TZ jutro znów musi się urwać przed 18 z pracy i jedziemy .Nic to lepiej nie wygląda i trochę się smucę :-? Quote
Recommended Posts