Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, ależ ty nie masz asta! :o Pomyliło ci się! Ty masz słodkiego misiaczka, przykro mi, że Ci to mówię.... 8)[/quote]Maga , nawet nie licz na to ,że będę płakać :lol: :lol: :lol:
To jest mój najsłodszy Misiaczek :calus:

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, ależ ty nie masz asta! :o Pomyliło ci się! Ty masz słodkiego misiaczka, przykro mi, że Ci to mówię.... 8)[/quote]

ciekawe jak Alicja zniesie ta wiadomosc

Biedaczka caly jej swiat legnie w gruzach :(

zdjecia extra model baaaaardzo przystojny :D

a strobki leca jak szalone tego trzebabylo DGM :D

Posted

[quote name='Maga100']Biedna Alicja, myslała, że ma rasowego psa-mordercę i będzie straszyć na ulicach :evilbat: (psem oczywiście) :lol:[/quote]Maga , bo nie dam więcej fotek :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach /ja nie Ozzy :lol: :lol: :lol: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][size=6][/size]SAYMA one się śmieją z naszego RR :evil: [size=3][/size][/quote]

:o :eek2: ze co ze WASZEGO

jakiego WASZEGO

on moj i Szpilendoopci

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga , bo nie dam więcej fotek :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote]

szantaż jest karalny! :P
[quote]
Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach [/quote]

:shocked!:
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga , bo nie dam więcej fotek :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/quote]

szantaż jest karalny! :P
[quote]
Czekaj jak ci się przyśnie i będę cię straszyć po nocach [/quote]

:shocked!:
:lol: :lol: :lol:[/quote]nie dam a mam jeszcze 29 :angel:
a resztę ma Alka :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie dam a mam jeszcze 29 :angel:
a resztę ma Alka :lol:[/quote]

daj, daj, to nie będę się ciebie bała :P Nawet jak przyjdziesz o północy :evilbat:
:lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']i jeszcze jeden mały zrzut 8)
KOLEDZY
[img]http://img265.imageshack.us/img265/4709/kolegi23ft.jpg[/img]
[img]http://img265.imageshack.us/img265/6484/kolegi0vl.jpg[/img]
:wink:
[/quote]

Ooo, Ala ale dobrani kumple :laugh2_2:

Posted

[quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz

ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz

ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ale ja dzis czuje ze musze cos wyspiewac bo inaczej skonam na suchoty :(

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz

ale na tej focie to ygladaja jak pinki i mozg hihihi w sensie taki maly i taki duuuuuuuuzi ;)[/quote]dbsst tylko nie śpiewaj mi tu piosenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

ale ja dzis czuje ze musze cos wyspiewac bo inaczej skonam na suchoty :([/quote]no to śpiewaj z Magą ...Nie boje się gdy.........widzę Alę :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']mam nadzieje ze sie Alu nie obrazisz

ale ja dzis czuje ze musze cos wyspiewac bo inaczej skonam na suchoty :([/quote]no to śpiewaj z Magą ...Nie boje się gdy.........widzę Alę :lol:[/quote]

heheh ale nie moge tego spiewac bo ja sie Ali peniam ;) :lol:

Posted

tym razemtytuł poprawny ,,nas czworo'' :wink:
[img]http://img83.imageshack.us/img83/6904/sielana2uv.jpg[/img]
no dawaj :-?
[img]http://img83.imageshack.us/img83/4324/spacerprosze7pi.jpg[/img]
i znów cała brygada RR
[img]http://img83.imageshack.us/img83/3308/syscy1ka.jpg[/img]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']juz odliczam dni kiedy sie spotkamy :D[/quote]nic prostszego przylecisz do waszki to już i do mnie dolecisz :wink:[/quote]

hehee ale do waszeczki to ja z wazna misja pedze :D

a ja nie moge sie doczekac pieszczochowania Ozziego

i :drinking: z Toba :D

Posted

Kurcze a my dziś u weta nie załatwiliśmy , bo pojechał do innej lecznicy zrobić zabieg :( Dzwonił o 19 zeby jutro lub pojutrze przyjechać do drugiej lecznicy jeszcze na badanie przed 19.Więc TZ jutro znów musi się urwać przed 18 z pracy i jedziemy .Nic to lepiej nie wygląda i trochę się smucę :-?