Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher'][b]Alu[/b], raz już pytałam i nie wiem,czy nie zauważyłas, czy to może jakas tajemnica :wink:
W jakim Ozzy jest wieku :question:[/quote]No więc /nie zaczyna sie zdania od no więc :lol: /, Ozzy 19 sierpnia 2005 roku będzie obchodził swoje 1 urodzinki :angel:
Na zdjęciach ma 3 , 4 , 8 , 9 miesięcy , bardziej aktualne będą wkrótce :wink:

Posted

[img]http://img323.imageshack.us/img323/2751/ozzy60sl.jpg[/img]

ahahhahah no nie mogą urodzony zajączek wielkanocny :iloveyou:

łooo matko 50 kg to kawał z niego chłopa jest :roll: :D :D

FFFFOTYYYY FFFOTTTYYYY !!!!!!!!

Posted

nie już na wysokość nie urośnie ,ale rozrośnie się wszerz :wink: no i głowa jeszcze trochę się powiększy :roll: ASty dojrzałość osiągają gdzieś między2a 3 rokiem zycia

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Sayma :lol: nie 50 kg :lol: tylko 50 cm :lol: a kg 30 :lol: :lol: :lol:[/quote]

hehehe sayma sie rozchulala ;) :lol:

ale i tak byczek piekny juz :D miodzio

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Sayma :lol: nie 50 kg :lol: tylko 50 cm :lol: a kg 30 :lol: :lol: :lol:[/quote]

buuhahahhaah no właśnie byłam w szoku, że taki duży hahahah ale jakoś mi tak w główke zapadło :laugh2_2: :mdrmed:

Posted

PLACUSZKI SAYMY paluszki lizać :laola:
Nia chciało mi sie robić sosiku czosnkowego i mieliśmy taki sklepowy , ale dobry był .MNIAM PYCHOTA :eating:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PLACUSZKI SAYMY paluszki lizać :laola:
Nia chciało mi sie robić sosiku czosnkowego i mieliśmy taki sklepowy , ale dobry był .MNIAM PYCHOTA :eating:[/quote]

suuuper bardzo się ciesze, że smakowały!!!! :buzi: :multi:

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']PLACUSZKI SAYMY paluszki lizać :laola:
Nia chciało mi sie robić sosiku czosnkowego i mieliśmy taki sklepowy , ale dobry był .MNIAM PYCHOTA :eating:[/quote]

suuuper bardzo się ciesze, że smakowały!!!! :buzi: :multi:[/quote]już mam rezerwową kolację dla niespodziewanych gości :wink:
Sayma :calus:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Camara']jeżżżżuu :o jaki on śliczny :P Alicja jak mogłaś go do tej pory nie pokazywać :nono:[/quote]chowałam w walizce :wink:[/quote]
no to koniec wakacji, czas na rozpakowanie tej walizki :evil: i zdjęcia, zdjęcia i potem zaraz duuużo zdjęć proszę :lol:

Guest bernulka
Posted

jaki on pikny :iloveyou: ostatnio widziałamu weta identycznego :buzi:

paździoszki

Posted

Olbrzymi pies morderca!!! :o :o :o

A wszyscy sie zachwycaja...hhihi...ale ja nie bede gorsza i tez sie zachwyce!!! Piękny jest! :angel: :angel: :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']PLACUSZKI SAYMY paluszki lizać :laola:

:B-fly: kolejna uzalezniona :B-fly: :eating:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Jak to gdzie :o OZZY za zajączka robił w święta :wink:[/quote]

a mnie się zdaje, że go do konta pańcia postawiła :roll: :wink:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']PLACUSZKI SAYMY paluszki lizać :laola:

:B-fly: kolejna uzalezniona :B-fly: :eating:[/quote]nam bardzo smakować Saymowy frykas :wink:

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']Jak to gdzie :o OZZY za zajączka robił w święta :wink:[/quote]

a mnie się zdaje, że go do konta pańcia postawiła :roll: :wink:[/quote]Agguś tam nie ma kąteczka :D /za kwiatkami stały ciacha :wink: /