Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj świątecznie Ozulkowa Alu :calus: :loveu:

Ala, pamiętasz, ja kiedyś na Twoim bazarku kupiłam takie coś na szyję :roll: było to czarne, bawełniane i to był taki kawałek materiału pocięty z jednej strony nożyczkami w takie paseczki ;) Słuchaj kochana, a Ty nie masz gdzieś jeszcze takiego czegoś i to najlepiej jeszcze w innym kolorze? ;) Bo jest to rewelacyjna ozdoba i w dodatku ciepła :p A poza tym wzbudza zazdrość baboli :diabloti: :cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]:calus:[/B][SIZE=2][COLOR=white][FONT=Arial].[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]tak świątecznie przyszłam Cię utulić :)[/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

................:calus:

Posted

[quote name='Iv_']Witaj świątecznie Ozulkowa Alu :calus: :loveu:

Ala, pamiętasz, ja kiedyś na Twoim bazarku kupiłam takie coś na szyję :roll: było to czarne, bawełniane i to był taki kawałek materiału pocięty z jednej strony nożyczkami w takie paseczki ;) Słuchaj kochana, a Ty nie masz gdzieś jeszcze takiego czegoś i to najlepiej jeszcze w innym kolorze? ;) Bo jest to rewelacyjna ozdoba i w dodatku ciepła :p A poza tym wzbudza zazdrość baboli :diabloti: :cool3:[/QUOTE]

:hand::calus:

no wiem , o co chodzi ....to było z fantów Izy , musze zapytać czy ma jeszcze coś takiego ...a ja pierdoła sobie tego nie kupiłam :wnerw:

Posted

Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku.

Posted

[quote name='baster i lusi']ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT.

[url]http://www.youtube.com/v/uOwOaEK1B1M&rel=0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&version=3[/url][/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']Jest jeden taki wieczór w roku
gdzie niebo z ziemią się łączy.
Gwiazda z nieba spada by ten wieczór ogłosić.
To wieczór miłości
gdzie zostaje pokonane wszelkie zło,
panuje zgoda i miłość a w oku łza się kręci,
że to tylko taki jeden wieczór.
Życzę Wam, aby takich chwil w Waszym życiu było jak najwięcej.
Niech Boża Dziecina, która jest miłością ogarnia Was w nadchodzącym Nowym Roku 2012 i Wam błogosławi.
Z darem modlitwy przy żłóbku.[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
Dzięki dziewczyny

Grażynko , dziękuję za telefon :calus:[/B][/COLOR]

[quote name='maciaszek']Przyszłam w odwiedziny :). Mam nadzieję, że dobrze wypoczywacie, czego Wam serdecznie życzę![/QUOTE]

[COLOR=navy][B]witamy :)
Święta spedzamy spokojnie i miło , wigilie w domu , dziś u moich Rodziców , była też moja Siostra z Opola z Rodziną , jutro odwiedziny u Teściowej . Póki co udaję się nie objadać :lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']...a pojutrze do pracy...?;)

pzdr.[/QUOTE]

mam urlop we wtorek i piątek , tak że do pracy idę tylko w środę i czwartek , we wtorek jadę na chwilke do Clockwork , w piątek do mamy

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobrze się urządziłaś;)

Pzdr.[/QUOTE]

urlop musiałam wybrać bo koniec roku , a właściwie to miałam go mieć w wakacje ale nie było komu pracować więc wyrobiłam wtedy więcej dni ...a teraz jak znalazł :)

Posted

Ala dla Was też wszystkiego najlepsiejszego w nowym roku :)

powiem Ci, że tęsknię za Waszymi fotkami z pustkowia... szczególnie zapadły mi w serce takie jesienne, na których była sunia husky.

przesyłam pozdrowienia :)

Posted

[quote name='rufusowa']Ala dla Was też wszystkiego najlepsiejszego w nowym roku :)

powiem Ci, że tęsknię za Waszymi fotkami z pustkowia... szczególnie zapadły mi w serce takie jesienne, na których była sunia husky.

przesyłam pozdrowienia :)[/QUOTE]

dziękuję i Wam z całego serca spełnienia niespełnionych życzę :calus:

Miło mi że ktoś jeszcze o tych fotkach pamięta ... może kiedyś jeszcze coś w ten deseń się pojawi

Posted

[quote name='Asiaczek']Mogliby wynajmowac psiaki do ubierania choineczki;)

pzdr.[/QUOTE]
i wynajmuja!!!!! czesc psow to sa te same:cool3::cool3::cool3:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo&feature=mfu_in_order&list=UL[/url]
prosze:bigcool:

Hej Allutka Wszystkiego dobrego w 2012!!!!:p:p:p

Posted

[quote name='Bullila.nl']i wynajmuja!!!!! czesc psow to sa te same:cool3::cool3::cool3:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo&feature=mfu_in_order&list=UL[/url]

Hej Allutka Wszystkiego dobrego w 2012!!!!:p:p:p[/QUOTE]Ale świetny filmik!

Posted

[quote name='Asiaczek']A co się maja nie pojawić...? mYślisz, że wiosną-latem juz Pustkowia nie będzie...?

pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]nie no , Bezludzie jest , ale weny brak , a poza tym pomału się wykruszają Ozzulkowi towarzysze ... sunia z którą się bawił , ta haszczanka , Lady warczy na niego , Maxiu -golden zginął
[*] na początku grudnia kiedy z Lady wypadli z lasu wprost pod samochód :(... Nasim , sporadycznie wychodzi z ogrodu , Norek , też jakoś się rozmijamy na spacerkach ... jest Sabinka ale ona w Żorach więc tylko samochodem ...[/B][/COLOR]

[quote name='Bullila.nl']i wynajmuja!!!!! czesc psow to sa te same:cool3::cool3::cool3:

Hej Allutka Wszystkiego dobrego w 2012!!!!:p:p:p[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]NAJLEPSIEJSZEGO :calus:[/B][/COLOR]

[quote name='Izabela124.']Ale świetny filmik![/QUOTE]

:)

[quote name='unikatowydiament']witamy się popołudniowo i buziaczki ślicznemu Ozzulkowi zasyłamy:)[/QUOTE]

:hand:

[quote name='sabinka40']Hej ciocia:lol:, jak Ozzulek po spacerku:eviltong: Sabinka zaprasza na następny, może jutro:eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]chętnie ...ale psy jadą w bagażniku :lol: i żadnych kotów w samochodzie :roflt:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='maciaszek']Alicjo, udanego Sylwestra i dobrego Nowego Roku :).

Jak Ozzulek reaguje na sylwestrowe hałasy?[/QUOTE]

Ozzy śpi wygodnie wyciągnięty w Naszej pościeli :) jemu na szczęście wystrzały nie przeszkadzają i całe szczęście bo z Harley'em mieliśmy strasznie :( . Spędzamy sobie Sylwka we troje , ja , tz i Ozzulek

[URL="http://smajliki.ru/smilie-481652487.html"][IMG]http://s5.rimg.info/ed2eff3c85d7596720ec0df3a16e9050.gif[/IMG][/URL]