Cola Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 zaglądam, a tu takie rzeczy czytam brrrrr.....uciekam czym prędzej, żeby się nie zarazić ;) Quote
fioneczka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Alicja']nowa plomba w zębie i chyba grypa :lol:[/QUOTE] ja sobie zafundowałam ostatnimi czasy 3 sztuki i jestem bankrutem :placz: Quote
Gioco Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Alicja']nowa plomba w zębie i chyba grypa :lol:[/QUOTE] Współczucia. U nas króluje rota wirus, z jakąś dziwną odmianą - nie ma wszystkich efektów specjalnych. Pierwsza byłam ja, skumaliśmy, że to wirus, jak Smerfa zaczęła mieć te same objawy. Quote
Alicja Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Cola']zaglądam, a tu takie rzeczy czytam brrrrr.....uciekam czym prędzej, żeby się nie zarazić ;)[/QUOTE] spoko , nie prątkuję ;) [quote name='fioneczka']ja sobie zafundowałam ostatnimi czasy 3 sztuki i jestem bankrutem :placz:[/QUOTE] kochana mnie dopiero czeka zapłata za kanałowe , więc poczekaj :shake: [quote name='Gioco']Współczucia. U nas króluje rota wirus, z jakąś dziwną odmianą - nie ma wszystkich efektów specjalnych. Pierwsza byłam ja, skumaliśmy, że to wirus, jak Smerfa zaczęła mieć te same objawy.[/QUOTE] kurde ...same atrakcje ...oby rotek do nas nie doleciał ... Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 No więc tak. Witam się i zyczę zdrowia;) i pieniędzy! Pasi? pzdr. Quote
aida Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Alicja']nowa plomba w zębie i chyba grypa :lol:[/QUOTE] To jest pikuś;) Bywają duże gorsze dolegliwości np [B]CO W TEMACIE[/B]:angryy: Quote
fioneczka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='aida']To jest pikuś;) Bywają duże gorsze dolegliwości np [B]CO W TEMACIE[/B]:angryy:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: [COLOR="lemonchiffon"]..................[/COLOR] Quote
Izabela124. Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [url]http://images10.fotosik.pl/403/ab0e9a3156cfa8cf.jpg[/url] jakiś niewyraźny ten Ozzulec :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Chyba środek weekendu mija w przyjaźni i miłości....? pzdr. Quote
Alicja Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']No więc tak. Witam się i zyczę zdrowia;) i pieniędzy! Pasi? pzdr.[/QUOTE] [COLOR=navy][B]już życzonka ?? ;)[/B][/COLOR] [quote name='aida']To jest pikuś;) Bywają duże gorsze dolegliwości np [B]CO W TEMACIE[/B]:angryy:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]ałaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR] [quote name='fioneczka']:roflt: :roflt: :roflt: [COLOR="lemonchiffon"]..................[/COLOR][/QUOTE] :diabloti: [quote name='unikatowydiament']a więc zdrowia życzymy:)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]podziękował :)[/B][/COLOR] [quote name='Izabela124.'][url]http://images10.fotosik.pl/403/ab0e9a3156cfa8cf.jpg[/url] jakiś niewyraźny ten Ozzulec :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=navy][B] zapomniał rutinoscorbinu wziąć :)[/B][/COLOR] [quote name='Asiaczek']Chyba środek weekendu mija w przyjaźni i miłości....? pzdr.[/QUOTE] [COLOR=navy][B] mija na sprzataniu , gotowaniu i pieczeniu zrobiłam deserek jogurtowy , tiramisu i upiekłam ciemne ciasto z polewą czekoladową :)[/B][/COLOR] Quote
sabinka40 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witaj Aluś:lol: Kotek domku szuka, taki biedny.... [url]http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637[/url] Quote
anetta Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zapracowano kobieto, usiądź z nami, odpocznij i sztachnij sobie COŚ :evil_lol: o rany, ta kicia... :-( Quote
Alicja Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='sabinka40']Witaj Aluś:lol: Kotek domku szuka, taki biedny.... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637"]http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637[/URL][/QUOTE] kotków straszny wysyp :( [quote name='anetta']Zapracowano kobieto, usiądź z nami, odpocznij i sztachnij sobie COŚ :evil_lol: o rany, ta kicia... :-([/QUOTE] siedziałam troszkę , ale dziś miałam gości :)moja mama u mnie była po 5 miesiącach niebytności Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='sabinka40']Witaj Aluś:lol: Kotek domku szuka, taki biedny.... [url]http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637[/url][/QUOTE] Ło jeżu,jaka bidota... zasmarkana.... Ale dobrze, że jest pod opieką:) [quote name='Alicja']kotków straszny wysyp :( siedziałam troszkę , ale dziś miałam gości :)moja mama u mnie była po 5 miesiącach niebytności[/QUOTE] Ooooo, to jestes usprawiedliwiona, że tutaj tak mało Ciebie było:) pzdr. Quote
Tengusia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]:drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1: :drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1: :drink1:jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nam :drink1: :drink1:niech zyje nam :drink1: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
jonQuilla Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]... to już dziś! :) Mamuś wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń i żebyś miała jak najwięcej powodów do radości... w zasadzie to żeby Cię spotykały same szczęśliwe rzeczy.[/B][/COLOR][/FONT] :drink1: Quote
fioneczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [CENTER][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=darkorchid][I][B]i jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat, sto lat niech żyje nam :p [/B][COLOR=black] (musiałam Ci zaśpiewać)[/COLOR][/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Lucida Sans Unicode][B][I][COLOR=darkorchid]Alunia NAJLEPSZEGO !!!!![/COLOR][/I][/B][/FONT] [IMG]http://123bloger.com/dziewczyny/kwiaty/obr/kwiatki_123bloger_com_16.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Tengusia'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]:drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1: :drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1: :drink1:jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nam :drink1: :drink1:niech zyje nam :drink1: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]... to już dziś! :) Mamuś wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń i żebyś miała jak najwięcej powodów do radości... w zasadzie to żeby Cię spotykały same szczęśliwe rzeczy.[/B][/COLOR][/FONT] :drink1:[/QUOTE] [quote name='fioneczka'][CENTER][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=darkorchid][I][B]i jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat, sto lat niech żyje nam :p [/B][COLOR=black] (musiałam Ci zaśpiewać)[/COLOR][/I][/COLOR][/FONT] [FONT=Lucida Sans Unicode][B][I][COLOR=darkorchid]Alunia NAJLEPSZEGO !!!!![/COLOR][/I][/B][/FONT] [IMG]http://123bloger.com/dziewczyny/kwiaty/obr/kwiatki_123bloger_com_16.gif[/IMG] [/CENTER] [/QUOTE] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=navy][B]DZIĘKUJĘ WAM[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=navy] :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Arial][B]ślicznie śpiewacie :loveu::lol:[/B][/FONT] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Vectra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 a ja życzyłam telefonicznie , pożyczę i forumowo SPEŁNIENIA MARZEŃ !!! Quote
hankasanok Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 qurcze a jak zwykle spóźniona:oops:, nawet urlop mi Nie pomógł w regeneracji......i nie wyrabiam, normalnie [CENTER][SIZE=5][B]ode mnie tez STÓWE LAT ZYCIA, i SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!![/B][/SIZE] :BIG:[/CENTER] Quote
Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Vectra']a ja życzyłam telefonicznie , pożyczę i forumowo SPEŁNIENIA MARZEŃ !!![/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy] [/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]Dziękowałam też telefonicznie :calus: ale i forumowo podziękuję :) W telefonie ładnie brzmiał spiew ;) [/COLOR][/FONT] [COLOR=navy] [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='hankasanok']qurcze a jak zwykle spóźniona:oops:, nawet urlop mi Nie pomógł w regeneracji......i nie wyrabiam, normalnie [CENTER][SIZE=5][B]ode mnie tez STÓWE LAT ZYCIA, i SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!![/B][/SIZE] :BIG:[/CENTER] [/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]Haniu :calus: , jaka spóźniona , przecież to jeszcze dzisiaj :) Dziękuję za Życzonka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
justysiek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ja czasem zaglądam, to i ja pożyczę, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, POMYŚLNOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ :) Quote
fioneczka Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='alicja'][FONT=arial][COLOR=navy][B][COLOR=red][B]grażynko[/B] [/COLOR], jaka spóźniona , przecież to jeszcze dzisiaj :) dziękuję za życzonka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]piłaś od rana :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ... rodzice wiedzą ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
Recommended Posts