Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']nowa plomba w zębie i chyba grypa :lol:[/QUOTE]

Współczucia.
U nas króluje rota wirus, z jakąś dziwną odmianą - nie ma wszystkich efektów specjalnych. Pierwsza byłam ja, skumaliśmy, że to wirus, jak Smerfa zaczęła mieć te same objawy.

Posted

[quote name='Cola']zaglądam, a tu takie rzeczy czytam brrrrr.....uciekam czym prędzej, żeby się nie zarazić ;)[/QUOTE]

spoko , nie prątkuję ;)

[quote name='fioneczka']ja sobie zafundowałam ostatnimi czasy 3 sztuki i jestem bankrutem :placz:[/QUOTE]

kochana mnie dopiero czeka zapłata za kanałowe , więc poczekaj :shake:

[quote name='Gioco']Współczucia.
U nas króluje rota wirus, z jakąś dziwną odmianą - nie ma wszystkich efektów specjalnych. Pierwsza byłam ja, skumaliśmy, że to wirus, jak Smerfa zaczęła mieć te same objawy.[/QUOTE]

kurde ...same atrakcje ...oby rotek do nas nie doleciał ...

Posted

[quote name='Alicja']nowa plomba w zębie i chyba grypa :lol:[/QUOTE]

To jest pikuś;) Bywają duże gorsze dolegliwości np [B]CO W TEMACIE[/B]:angryy:

Posted

[quote name='Asiaczek']No więc tak. Witam się i zyczę zdrowia;) i pieniędzy! Pasi?

pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]już życzonka ?? ;)[/B][/COLOR]

[quote name='aida']To jest pikuś;) Bywają duże gorsze dolegliwości np [B]CO W TEMACIE[/B]:angryy:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]ałaaaaaaaaaaaaaaaa[/B][/COLOR]

[quote name='fioneczka']:roflt: :roflt: :roflt: [COLOR="lemonchiffon"]..................[/COLOR][/QUOTE]

:diabloti:

[quote name='unikatowydiament']a więc zdrowia życzymy:)[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]podziękował :)[/B][/COLOR]

[quote name='Izabela124.'][url]http://images10.fotosik.pl/403/ab0e9a3156cfa8cf.jpg[/url] jakiś niewyraźny ten Ozzulec :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
zapomniał rutinoscorbinu wziąć :)[/B][/COLOR]

[quote name='Asiaczek']Chyba środek weekendu mija w przyjaźni i miłości....?

pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
mija na sprzataniu , gotowaniu i pieczeniu

zrobiłam deserek jogurtowy , tiramisu i upiekłam ciemne ciasto z polewą czekoladową :)[/B][/COLOR]

Posted

Witaj Aluś:lol:
Kotek domku szuka, taki biedny....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637[/url]

Posted

[quote name='sabinka40']Witaj Aluś:lol:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637"]http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637[/URL][/QUOTE]

kotków straszny wysyp :(

[quote name='anetta']Zapracowano kobieto, usiądź z nami, odpocznij i sztachnij sobie COŚ :evil_lol:

o rany, ta kicia... :-([/QUOTE]

siedziałam troszkę , ale dziś miałam gości :)moja mama u mnie była po 5 miesiącach niebytności

Posted

[quote name='sabinka40']Witaj Aluś:lol:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218945-Male%C5%84ka-kotka-szuka-domku-zaj%C5%BCyj-prosz%C4%99.....?p=18139637#post18139637[/url][/QUOTE]
Ło jeżu,jaka bidota... zasmarkana.... Ale dobrze, że jest pod opieką:)

[quote name='Alicja']kotków straszny wysyp :(
siedziałam troszkę , ale dziś miałam gości :)moja mama u mnie była po 5 miesiącach niebytności[/QUOTE]
Ooooo, to jestes usprawiedliwiona, że tutaj tak mało Ciebie było:)

pzdr.

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]:drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1:
:drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1:
:drink1:jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nam :drink1:
:drink1:niech zyje nam :drink1:
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]... to już dziś! :)

Mamuś wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń i żebyś miała jak najwięcej powodów do radości... w zasadzie to żeby Cię spotykały same szczęśliwe rzeczy.[/B][/COLOR][/FONT] :drink1:

Posted

[CENTER][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=darkorchid][I][B]i jeszcze jeden i jeszcze raz,
sto lat, sto lat niech żyje nam :p [/B][COLOR=black]
(musiałam Ci zaśpiewać)[/COLOR][/I][/COLOR][/FONT]

[FONT=Lucida Sans Unicode][B][I][COLOR=darkorchid]Alunia NAJLEPSZEGO !!!!![/COLOR][/I][/B][/FONT]

[IMG]http://123bloger.com/dziewczyny/kwiaty/obr/kwiatki_123bloger_com_16.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Tengusia'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]:drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1:
:drink1:sto lat sto lat niech zyje zyje nam :drink1:
:drink1:jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nam :drink1:
:drink1:niech zyje nam :drink1:
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]... to już dziś! :)

Mamuś wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń i żebyś miała jak najwięcej powodów do radości... w zasadzie to żeby Cię spotykały same szczęśliwe rzeczy.[/B][/COLOR][/FONT] :drink1:[/QUOTE]

[quote name='fioneczka'][CENTER][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=darkorchid][I][B]i jeszcze jeden i jeszcze raz,
sto lat, sto lat niech żyje nam :p [/B][COLOR=black]
(musiałam Ci zaśpiewać)[/COLOR][/I][/COLOR][/FONT]

[FONT=Lucida Sans Unicode][B][I][COLOR=darkorchid]Alunia NAJLEPSZEGO !!!!![/COLOR][/I][/B][/FONT]

[IMG]http://123bloger.com/dziewczyny/kwiaty/obr/kwiatki_123bloger_com_16.gif[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=navy][B]DZIĘKUJĘ WAM[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=navy] :loveu:

[/COLOR][/SIZE][/FONT][LEFT][FONT=Arial][B]ślicznie śpiewacie :loveu::lol:[/B][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

qurcze a jak zwykle spóźniona:oops:, nawet urlop mi Nie pomógł w regeneracji......i nie wyrabiam, normalnie

[CENTER][SIZE=5][B]ode mnie tez STÓWE LAT ZYCIA, i SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!![/B][/SIZE]
:BIG:[/CENTER]

Posted

[quote name='Vectra']a ja życzyłam telefonicznie , pożyczę i forumowo SPEŁNIENIA MARZEŃ !!![/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=navy]
[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]Dziękowałam też telefonicznie :calus: ale i forumowo podziękuję :)

W telefonie ładnie brzmiał spiew ;)
[/COLOR][/FONT] [COLOR=navy] [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='hankasanok']qurcze a jak zwykle spóźniona:oops:, nawet urlop mi Nie pomógł w regeneracji......i nie wyrabiam, normalnie

[CENTER][SIZE=5][B]ode mnie tez STÓWE LAT ZYCIA, i SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ!!!!!![/B][/SIZE]
:BIG:[/CENTER]
[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]Haniu :calus: , jaka spóźniona , przecież to jeszcze dzisiaj :)

Dziękuję za Życzonka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='alicja'][FONT=arial][COLOR=navy][B][COLOR=red][B]grażynko[/B] [/COLOR], jaka spóźniona , przecież to jeszcze dzisiaj :)

dziękuję za życzonka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]piłaś od rana :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ... rodzice wiedzą ? :crazyeye::evil_lol::evil_lol:
[/B]