Alicja Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='unikatowydiament']miłego popołudnia zyczymy:)[/QUOTE] [B]dziękujemy :)[/B] [quote name='Gioco'][URL]http://images10.fotosik.pl/221/c59cf55f4bc2ff54.jpg[/URL] - Ozzulkowy merdaczek za strzałeczkę robi? Tylko co takiego pokazywał? :hmmmm: [URL]http://images10.fotosik.pl/221/bab43cefc88d5cd7.jpg[/URL] - bajka :happy1: [URL]http://images10.fotosik.pl/221/58b33091a23eede3.jpg[/URL] - posąg :loveu:[/QUOTE] [B]mordulec wskazywał gdzie chce iść a pan mu nie pozwala ...bo tam wcześniej szły sarenki [/B] Quote
Gioco Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Alicja'] [B]mordulec wskazywał gdzie chce iść a pan mu nie pozwala ...bo tam wcześniej szły sarenki [/B][/QUOTE] A Ozzy, znany badacz przyrody chciałby się bliżej z sarenkami zapoznać? ;-) Quote
Alicja Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='Gioco']A Ozzy, znany badacz przyrody chciałby się bliżej z sarenkami zapoznać? ;-)[/QUOTE] no chciał :) przecież kolorystycznie dało by się wtopić w tłum :lol:a pańcio nie pozwolił Quote
sabinka40 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Alicja']no chciał :) przecież kolorystycznie dało by się wtopić w tłum :lol:a pańcio nie pozwolił[/QUOTE] Ozzulek grzeczny, jak pańcio mówi nie wolno do sarenki to słucha:razz:, a Sabina nawet sie obraca jak widzi sarenkę, biegnie szybko i udaje że nie słyszy:eviltong: Uwielbia biegać z sarenkami:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='sabinka40']Ozzulek grzeczny, jak pańcio mówi nie wolno do sarenki to słucha:razz:, a Sabina nawet sie obraca jak widzi sarenkę, biegnie szybko i udaje że nie słyszy:eviltong: Uwielbia biegać z sarenkami:evil_lol:[/QUOTE] oby kiedyś z jakimiś jelonkami nie pognała :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Taka cudna fotka, że... az nieprawdziwa;) [url]http://images10.fotosik.pl/211/fe6fd43bf8a3ee00.jpg[/url] pzdr. Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Taka cudna fotka, że... az nieprawdziwa;) [url]http://images10.fotosik.pl/211/fe6fd43bf8a3ee00.jpg[/url] pzdr.[/QUOTE] a jednak :) i to las na Śląsku :) Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 porzucona latem sunia zaprasza na bazarki [url]http://www.dogomania.pl/threads/216830-S%C5%82onie-s%C5%82oniki-od-wyboru-do-koloru-dla-Ramiry-i-Denisa?p=17890434#post17890434[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/217193-Perfumki-ubrania-bi%C5%BCuteria-dla-Ramirki?p=17932755#post17932755[/url] Quote
teqquila Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Witam popołuniem :) Sliczne kolory A Ozulkowi pasują takie kolory. A my zapraszamy tez do siebie mamy zdjecia jesienne :P wkoncu jakies :) Quote
sabinka40 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Alicja']oby kiedyś z jakimiś jelonkami nie pognała :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Oby nie:eviltong:, lepiej niech się z rogaczami nie zadaje:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='teqquila']Witam popołuniem :) Sliczne kolory A Ozulkowi pasują takie kolory. A my zapraszamy tez do siebie mamy zdjecia jesienne :P wkoncu jakies :)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]:modla: objawienie ....dopsz że zyjesz ;)[/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']Oby nie:eviltong:, lepiej niech się z rogaczami nie zadaje:evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]noooooooo[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 przyszlam cie przytulic wirtualnie :calus: Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='Tengusia']przyszlam cie przytulic wirtualnie :calus:[/QUOTE] :calus:......... Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Tulkajcie, tulkajcie ...jutro wracam do pracy ...na 6 :roll: i jutro kontrola w Tychach bo C.ma urlop Quote
sabinka40 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 [quote name='Alicja']Tulkajcie, tulkajcie ...jutro wracam do pracy ...na 6 :roll: i jutro kontrola w Tychach bo C.ma urlop[/QUOTE] Co znaczy tulkajcie:hmmmm: A że do pracy wracasz to mi Cię żal:eviltong: Quote
Alicja Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='sabinka40']Co znaczy tulkajcie:hmmmm: A że do pracy wracasz to mi Cię żal:eviltong:[/QUOTE] :shock: jak to nie wiesz co znaczy TULKAĆ :shock: :obrazic: Quote
sabinka40 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Alicja']:shock: jak to nie wiesz co znaczy TULKAĆ :shock: :obrazic:[/QUOTE] :niewiem::eviltong: Quote
Obama Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Do pracy na 6 rano??Współczuję z całego serca,ja przy takiej aurze mam trudności aby zorganizować się rano na 8.00.Z drugiej strony,jak wracasz po 8 godzinach to jesteś w stanie nacieszyć sie jeszcze dniem i promieniami słonecznymi a ja już nie... Frustruje mnie myśl,że najfajniejszą część doby spędzamy w pracy.Ech.Życie.Ktoś to przemyślał nie tak :) Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jak tam humorek dzis ? ja dzis z samego rana pojechalam do stajni, posmigalismy troche po lesie, poskakalismy troszke przez przeszkody i teraz ja sie bycze w domciu a Faza odsypia hihi :grins: sluza jej te wizyty w stajni szkoda ze Bolusia tak zabierac nie moge :roll: Quote
Alicja Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='sabinka40']:niewiem::eviltong:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]psierdoła :grins: [/B][/COLOR] [quote name='Obama']Do pracy na 6 rano??Współczuję z całego serca,ja przy takiej aurze mam trudności aby zorganizować się rano na 8.00.Z drugiej strony,jak wracasz po 8 godzinach to jesteś w stanie nacieszyć sie jeszcze dniem i promieniami słonecznymi a ja już nie... Frustruje mnie myśl,że najfajniejszą część doby spędzamy w pracy.Ech.Życie.Ktoś to przemyślał nie tak :)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]ja jak idę na 6 rano to wracam o 12-13 więc po 6-7 godzinach , więc dnia jeszcze kawałek zostaje , ale wstawanie to porażka [/B][/COLOR] [quote name='unikatowydiament']witamy popołudniowo:)[/QUOTE] :hand: [quote name='Tengusia']jak tam humorek dzis ? ja dzis z samego rana pojechalam do stajni, posmigalismy troche po lesie, poskakalismy troszke przez przeszkody i teraz ja sie bycze w domciu a Faza odsypia hihi :grins: sluza jej te wizyty w stajni szkoda ze Bolusia tak zabierac nie moge :roll:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]humorek spoko :) Podobno Ozzy zdrowieje więc staram się cieszyć , ale zawsze boję sie cieszyć za bardzo .... Mama w domu , wprawdzie wyników nie mamy wszystkich ale najważniejsze że jest ...[/B][/COLOR] Quote
maciaszek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ozzy zdrowieje, mama w domu - będzie dobrze! :) Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Alicja'] [COLOR=navy][B]ja jak idę na 6 rano to wracam o 12-13 więc po 6-7 godzinach , więc dnia jeszcze kawałek zostaje , ale wstawanie to porażka [/B][/COLOR] a ja jeszcze tylko do czwartku i mam urlopa :multi::multi::multi: [COLOR=navy][B]humorek spoko :) Podobno Ozzy zdrowieje więc staram się cieszyć , ale zawsze boję sie cieszyć za bardzo .... Mama w domu , wprawdzie wyników nie mamy wszystkich ale najważniejsze że jest ...[/B][/COLOR][/QUOTE] cieszkam ze pojawilo sie swiatelko w tunelu ... :calus: Quote
Alicja Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='maciaszek']Ozzy zdrowieje, mama w domu - będzie dobrze! :)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]też tak myślę :)[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']cieszkam ze pojawilo sie swiatelko w tunelu ... :calus:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]jak to szło :hmmmm: światło , nosisz je w sobie ;) ...myślę że pozytywne myślenie pomoże :)[/B][/COLOR] [COLOR=navy][B] Ozzy nadal ma Encorton , ale systematycznie zmniejszamy dawki , nadal jeszcze antybiotyk , przez miesiąc jeszcze wit.E , enarenal i polocard przez 2 miesiące no i ranigast , obowiązkowo kubraczek ( mus uszyć jakiś dresik , bo mamy tylko kubraczek zimowy ) masażyk kręgoslupa mamy robić ...starzeje się nam synuś , teraz waży ok 38, 500-700 kg i mamy pilnowac wagi .[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts