Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']dzisiaj tez odwiedzam i wirtualnie przytulam Ozzulca :calus:[COLOR=lemonchiffon] no i dalej czekam na fon ;)[/COLOR][/QUOTE]

witamy :calus:

Posted

Ufffffffffff, ale mnie nastraszyłaś tym TK:crazyeye:

Dobrze, że trafiłaś na normalna Panią Vet, bo niektórzy wracze od zwierząt, to chyba tylko kasę umieją wyciągać:roll:

Będzie dobrze:thumbs:

Posted

jejku co z Ozulkiem?
probowalam znalezc co sie dzieje, ale za duzo postow i nie znalazlam.
kurcze co z moim mordulcem? moglabys mi w skrocie napisac?
czymcie sie kochani

Posted

Witajcie Cioteczki :)
Dziś pogoniony dzionek , a czasu za mało . Koniec października więc papierologia w przedszkolu , w poniedziałek muszę oddać zestawienie , sprawozdanie z obserwacji i diagnozy gotowości szkolnej i takie inne bzdety . Byłyśmy też na wizycie p/adopcyjnej dla Lolusia , więc doopsko wozę od rana :roll:
Ozzy ...póki co b/z ale mam nadzieję ze będzie lepiej , poza tym apetyt jest , dziś już lepiej spał więc chyba nic go nie boli , leki póki co na układ trawienny nie działają więc kopalony ładne :) .
Loluś Ozzy miał krwiaka małżowiny usznej , zabieg usuwania , a potem dostał porażenia nerwu ...a nas wysyłano na TK, bo może to guz ...nie pojechaliśmy na TK tylko na konsultacje.

Posted

Zaglądamy :lol:
Bedzie wszystko dobrze z Ozzulkiem, musi :lol:
To rowiesnik Neonka, Neonka bolała łapka i kulał bardzo i wysyłali mnie na przeswietlenia, straszyli :(
a J_ulia nasza poleciła mi tabletki i synus moj biega jak nastolatek :lol:

Posted

[quote name='Julia Wielogorska']Zaglądamy :lol:
Bedzie wszystko dobrze z Ozzulkiem, musi :lol:
To rowiesnik Neonka, Neonka bolała łapka i kulał bardzo i wysyłali mnie na przeswietlenia, straszyli :(
a J_ulia nasza poleciła mi tabletki i synus moj biega jak nastolatek :lol:[/QUOTE]

:)
No właśnie mi Julia i Malawaszka tą panią dr poleciły , więc liczę że to DOBRY ZNAK

Posted

[COLOR=navy][B]Witam WAS :hand:
U nas dziś też słonecznie i robi się w miarę ciepło .
Ja zakopana w papierzyskach :diabloti: do wieczora muszę skończyć :roll:

Ozzy czasami juz trzyma główkę prosto :kciuki:[/B][/COLOR]

Posted

Witam , zaglądam i czytam , że Ozulek chorowitek :glaszcze: niestety ucho i jego okolice są bardzo wrażliwe i bolesne :placz:
dużo zdrówka życzę :kciuki:

Posted

[quote name='dii']Witam , zaglądam i czytam , że Ozulek chorowitek :glaszcze: niestety ucho i jego okolice są bardzo wrażliwe i bolesne :placz:
dużo zdrówka życzę :kciuki:[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
chorowitek i straszyciel , bo nastraszył mnie BARDZO ....
a uszko musiało boleć bo kilka nocy spacerował po pokoju a ja myślałam ze jest mu za ciepło .... [/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia'][I][B]Witamy sie niedzielnie Kochana ;-)
Miziankoo dla Ozzulinskiego...[/B][/I][/QUOTE]
:hand:

[quote name='Tengusia']hej ciocia :hand:[/QUOTE]
:hand: [COLOR=navy][B]
Mizianka i kciukasy przyjmujemy :loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]
chorowitek i straszyciel , bo nastraszył mnie BARDZO ....
a uszko musiało boleć bo kilka nocy spacerował po pokoju a ja myślałam ze jest mu za ciepło .... [/B][/COLOR]
[/QUOTE]

myślę ,że teraz już będzie tylko lepiej:lol:

Posted

bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt:

Posted

[quote name='Tengusia']bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt:[/QUOTE]

:roflt: Tak , tak parówki są straszne, moja Saba miała spotkanie z taką i.....zwiała, a ona chciała się pobawić:roflt: