Tengusia Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 dzisiaj tez odwiedzam i wirtualnie przytulam Ozzulca :calus:[COLOR=lemonchiffon] no i dalej czekam na fon ;)[/COLOR] Quote
Alicja Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 [quote name='Tengusia']dzisiaj tez odwiedzam i wirtualnie przytulam Ozzulca :calus:[COLOR=lemonchiffon] no i dalej czekam na fon ;)[/COLOR][/QUOTE] witamy :calus: Quote
Doginka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ufffffffffff, ale mnie nastraszyłaś tym TK:crazyeye: Dobrze, że trafiłaś na normalna Panią Vet, bo niektórzy wracze od zwierząt, to chyba tylko kasę umieją wyciągać:roll: Będzie dobrze:thumbs: Quote
Oscar Patric Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 dzień doberek:) miłego weekendu i zdrówka Ozzulkowi życzymy Quote
lolka75 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 jejku co z Ozulkiem? probowalam znalezc co sie dzieje, ale za duzo postow i nie znalazlam. kurcze co z moim mordulcem? moglabys mi w skrocie napisac? czymcie sie kochani Quote
Alicja Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Witajcie Cioteczki :) Dziś pogoniony dzionek , a czasu za mało . Koniec października więc papierologia w przedszkolu , w poniedziałek muszę oddać zestawienie , sprawozdanie z obserwacji i diagnozy gotowości szkolnej i takie inne bzdety . Byłyśmy też na wizycie p/adopcyjnej dla Lolusia , więc doopsko wozę od rana :roll: Ozzy ...póki co b/z ale mam nadzieję ze będzie lepiej , poza tym apetyt jest , dziś już lepiej spał więc chyba nic go nie boli , leki póki co na układ trawienny nie działają więc kopalony ładne :) . Loluś Ozzy miał krwiaka małżowiny usznej , zabieg usuwania , a potem dostał porażenia nerwu ...a nas wysyłano na TK, bo może to guz ...nie pojechaliśmy na TK tylko na konsultacje. Quote
Julia Wielogorska Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Zaglądamy :lol: Bedzie wszystko dobrze z Ozzulkiem, musi :lol: To rowiesnik Neonka, Neonka bolała łapka i kulał bardzo i wysyłali mnie na przeswietlenia, straszyli :( a J_ulia nasza poleciła mi tabletki i synus moj biega jak nastolatek :lol: Quote
Alicja Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']Zaglądamy :lol: Bedzie wszystko dobrze z Ozzulkiem, musi :lol: To rowiesnik Neonka, Neonka bolała łapka i kulał bardzo i wysyłali mnie na przeswietlenia, straszyli :( a J_ulia nasza poleciła mi tabletki i synus moj biega jak nastolatek :lol:[/QUOTE] :) No właśnie mi Julia i Malawaszka tą panią dr poleciły , więc liczę że to DOBRY ZNAK Quote
Asiaczek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Mam nadzieję, że teraz to juz będzie tylko lepiej:) pzdr. Quote
Doginka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Alu, witam Cię z ciepłej Wawki i myślę ciepło, coby się Ozzulkowi poprawiło;-):hand: Quote
Alicja Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [COLOR=navy][B]Witam WAS :hand: U nas dziś też słonecznie i robi się w miarę ciepło . Ja zakopana w papierzyskach :diabloti: do wieczora muszę skończyć :roll: Ozzy czasami juz trzyma główkę prosto :kciuki:[/B][/COLOR] Quote
dii Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Witam , zaglądam i czytam , że Ozulek chorowitek :glaszcze: niestety ucho i jego okolice są bardzo wrażliwe i bolesne :placz: dużo zdrówka życzę :kciuki: Quote
zuzolandia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [I][B]Witamy sie niedzielnie Kochana ;-) Miziankoo dla Ozzulinskiego...[/B][/I] Quote
Alicja Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 [quote name='dii']Witam , zaglądam i czytam , że Ozulek chorowitek :glaszcze: niestety ucho i jego okolice są bardzo wrażliwe i bolesne :placz: dużo zdrówka życzę :kciuki:[/QUOTE] [COLOR=navy][B] chorowitek i straszyciel , bo nastraszył mnie BARDZO .... a uszko musiało boleć bo kilka nocy spacerował po pokoju a ja myślałam ze jest mu za ciepło .... [/B][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][I][B]Witamy sie niedzielnie Kochana ;-) Miziankoo dla Ozzulinskiego...[/B][/I][/QUOTE] :hand: [quote name='Tengusia']hej ciocia :hand:[/QUOTE] :hand: [COLOR=navy][B] Mizianka i kciukasy przyjmujemy :loveu:[/B][/COLOR] Quote
baster i lusi Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] chorowitek i straszyciel , bo nastraszył mnie BARDZO .... a uszko musiało boleć bo kilka nocy spacerował po pokoju a ja myślałam ze jest mu za ciepło .... [/B][/COLOR] [/QUOTE] myślę ,że teraz już będzie tylko lepiej:lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Alicja'] [B][COLOR=navy]Ozzy czasami juz trzyma główkę prosto :kciuki:[/COLOR][/B][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Bo to zuch chłopak, ostatnio taki biedaczek bardziej ale zuch :calus:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 A u mnie od wczoraj okropna mgła, buro i ponuro :( Quote
Tengusia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Alicja, a może Ozzulkowi dac jakiś p-bólowy proszek? Co na to wet...? pzdr. Quote
sabinka40 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Tengusia']bylam dzis w lesie na spacerku z Latarnikiem i Fazulcem ... i przyszlam sie pozalic ze biednego Fazulca zaatakowala wielka parowka :diabloti: ... Fazula probowala sie ratowac uciekajac za plot ale parowka nie dawala za wygrana ... wkoncu Faza zrobila kilka zwinnych zwrotow i parowka zostala w tyle uznajac ze nie warto sie przemeczac :diabloti: ... owa parowka to basset ktory urzeduje razem z bernardynem w sasiednej posesji :grins: a moja Faza bez Bolka jak widac tryska odwaga :roflt:[/QUOTE] :roflt: Tak , tak parówki są straszne, moja Saba miała spotkanie z taką i.....zwiała, a ona chciała się pobawić:roflt: Quote
Recommended Posts