baster i lusi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='sabinka40']Dzieki za uznanie:eviltong:, a Ala jak będzie się czepiać to nie dostanie nawet przypalonego okruszka:evil_lol:[/QUOTE] to jakiś urywek z piosenki..........może być spalony byleby był upieczony.ja tam wolę trochę przypalić niż nie dopiec. Aluś trzymam kciuki za Ozzulca.Musi być dobrze i tego się trzymaj Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aluś jutro przyjade, zapiekankę Ci przypaloną przywiozę i pogadamy:glaszcze: Quote
tatankas Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Musi być dobrze,innej opcji nie bierzemy pod uwagę ;) Quote
Alicja Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [B]Dziękuję Wam , ze jesteście ...ja dziś wymiekłam ....:([/B] Quote
Julia Wielogorska Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Buziaki dla Ozzulka . Musi być dobrze Quote
jonQuilla Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]mamuś przeczytałam na niebieskim i od razu tu przyleciałam powiedzieć że mocno trzymam kciuki :glaszcze: nie poddawaj się[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 przyszlam cie wesprzec duchowo :calus: Quote
Oscar Patric Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 musi być dobrze,będę trzymać kciuki,i sercem jestem przy Was Quote
Iv_ Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Ala :calus: trzymam kciuki za Ozulka :kciuki: Quote
Alicja Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Dziękujemy serdecznie za wsparcie . Zrezygnowaliśmy z TK , jutro za to jedziemy na 12.00 na konsultacje do p.dr neurolog . Quote
maciaszek Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [quote name='Alicja']Mam doła jak krater do wnętrza ziemi .... jadę z Ozzym na Tomograf Komputerowy głowy do kliniki :([/QUOTE] :glaszcze: Jak Ozzy? Jak się trzymasz? Quote
Alicja Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='maciaszek']:glaszcze: Jak Ozzy? Jak się trzymasz?[/QUOTE] dzisiaj już lepiej , po kilku rozmowach ze znajomymi i z osobami które też miały podobne problemy . Zdecydowaliśmy , że skonsultujemy sie z neurologiem i damy sobie spokój z TK , bo nie da nam to nic .... Quote
Bullila.nl Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 czesc Allutka:buzi::glaszcze::calus: dawno mnie nie bylo a tu nic wesolego:shake: trzym sie:p Quote
baster i lusi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Alu ja nadal trzymam kciuki .musi być dobrze. Quote
Alicja Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [FONT=Arial][B]Za godzinkę wyjeżdżamy . O 12 mamy wizytę .[/B][/FONT] Quote
fioneczka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]Za godzinkę wyjeżdżamy . O 12 mamy wizytę .[/B][/FONT][/QUOTE] trzymam kciuki za dobre wieści ukochaj mojego zięciunia daj znać zaraz po wizycie Quote
Alicja Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='fioneczka']trzymam kciuki za dobre wieści ukochaj mojego zięciunia daj znać zaraz po wizycie[/QUOTE] [B]Asiu , zadzwonię albo wyślę SMSa [/B] Quote
baster i lusi Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]Za godzinkę wyjeżdżamy . O 12 mamy wizytę .[/B][/FONT][/QUOTE] całym sercem i myślami jestem z wami:buzi: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Darianna']Mam cos dla Ciebie, mam coś dla Ciebie.... "-Do you speak english ? -Yes! -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? ... -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Yes, male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast..." myslę, że nie muszę używać pogrubienia czcionki? ;)[/QUOTE] Kradnę... [quote name='Alicja']Mam doła jak krater do wnętrza ziemi .... jadę z Ozzym na Tomograf Komputerowy głowy do kliniki :([/QUOTE] Trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę u p. neurolog... Pzdr. Quote
fioneczka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 trzymanie kciuków i dobre myśli pomogły :multi: Ala pojechała zabić lokalnego weta ;) Quote
baster i lusi Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='fioneczka']trzymanie kciuków i dobre myśli pomogły :multi: Ala pojechała zabić lokalnego weta ;)[/QUOTE] to niech mu przyłoży:mad: i od nas za nasze nerwy.:diabloti: Quote
Tengusia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='fioneczka']trzymanie kciuków i dobre myśli pomogły :multi: Ala pojechała zabić lokalnego weta ;) [COLOR=red][B]z checia pomozemy jak cos :mad::mad::mad:[/B][/COLOR] [/QUOTE] bardzo sie ciesze :multi::multi::multi: Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 także mocno trzymam kciuki,musi być dobrze Quote
Recommended Posts