Julia Wielogorska Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black][B]Myślę że każdy powinien zaglądnąć tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/216439-Uwaga-wy%C5%82udzacze[/url] [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=113409785435456[/url][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] jak mozna. widziałam to zdiecie i nawet je mam na fb. :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='tatankas']:D:D:D Ja też kiedyś się bałam,teraz mieszkam pod lasem i nie ma wieczornego spacerku,by nietoperki nad głową nie przeleciały-i żyję już tak 12 lat :) Dobre :)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]u mnie też latają nietoperze :)[/B][/COLOR] [quote name='unikatowydiament']fotki z wycieczki Extra[/QUOTE] [COLOR=navy][B]dzięki :)[/B][/COLOR] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black][B]Myślę że każdy powinien zaglądnąć tutaj: [url]http://www.dogomania.pl/threads/216439-Uwaga-wy%C5%82udzacze[/url] [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=113409785435456[/url][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B]byłam , już wycofano zdarzenie z FB[/B][/COLOR] [quote name='Julia Wielogorska']jak mozna. widziałam to zdiecie i nawet je mam na fb. :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]Julia ..takich kwiatków można znaleźć wiecej , niestety [/B][/COLOR] [quote name='Gioco']Hej Ala :-) Nadrobiłam ;-) Pozdrowienia dla Mamy :-)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]Dzięki [/B][/COLOR] [quote name='rufusowa']Alu zazdroszczę wycieczki :) Człowiek w codziennym pędzie zapomina jak piękne regiony mamy w naszym kraju :) Dzięki Tobie zachciało mi się ruszyć na południe :) dziękuję :* [COLOR=navy][B]Ruszaj ;)[/B][/COLOR] życzę zdrówka dla mamy, bo żeby chorować, to trzeba mieć końskie zdrowie[/QUOTE] [COLOR=navy][B]ano masz rację ... zanim się przedrzesz przez gąszcz biurokracji w szpitalu to jesteś podwójnie chora [/B][/COLOR] [quote name='unikatowydiament']A jak Mama się czuje?[/QUOTE] [COLOR=navy][B]dziś już lepiej ..mam nadzieję , ze wróci do domu jak najprędzej [/B][/COLOR] [COLOR=navy][B]Można wywalić swój wątek z subskrypcji :hmmmm: ?? można ....wywaliłam przypadkiem i nawet dziś przykro mi troszkę było że nikt nie pisze ... :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Obama Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='Doginka']Tylko czemu Rysiek ma poobcinane "pędzelki" z końcówek uszu:roflt::niewiem:[/QUOTE] Bo to jest Rysiek konfident :) Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Obama']Bo to jest Rysiek konfident :)[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nadal zdrówka dla Mamy:) I czekamy na Was na wiosnę albo wczesniej. Może np. w czasie zimowych ferii...? pzdr. Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Nadal zdrówka dla Mamy:) I czekamy na Was na wiosnę albo wczesniej. Może np. w czasie zimowych ferii...? pzdr.[/QUOTE] Asiu , nauczyciele w przedszkolach nie mają tak jak w szkołach ferii , ani zimowych ani świątecznych , nie mam też 2 miesięcy wakacji ...ja mam tylko tydzień więcej od normalnego pracownika ... tak więc wychodzi tego miesiąc latem Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Łeeee, nie pomyślałam... pzdr.[/QUOTE] nie ty jedna ....nasze media chyba wszystkich wprowadzają w błąd podając ile to nauczyciele mają urlopu ile zarabiają ile pracują ...ect ...rzeczywistość niestety jest inna , dlatego media należy brać z przymrużeniem oka Quote
anetta Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jak przepięknie w tych Bobolicach :loveu: fantastyczne miejsce. Quote
sabinka40 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Aluś tak pomyślałam że wpadnę do Ciebie i zrobię Ci zapiekankę:diabloti: Quote
Alicja Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='anetta']Jak przepięknie w tych Bobolicach :loveu: fantastyczne miejsce.[/QUOTE] [COLOR=navy][B] a wiesz że na rowerach tam śmigają po Jurze ;)[/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']Aluś tak pomyślałam że wpadnę do Ciebie i zrobię Ci zapiekankę:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]mniammmmmmmm :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='sabinka40']Aluś tak pomyślałam że wpadnę do Ciebie i zrobię Ci zapiekankę:diabloti:[/QUOTE] a ja tak nieśmiało zapytam ... kiedy :diabloti: Quote
Alicja Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 [quote name='fioneczka']a ja tak nieśmiało zapytam ... kiedy :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]też reflektujesz na zapiekankę :grins: Iza chętnie i dla Ciebie przypali :lol:[/B][/COLOR] [COLOR=navy][B]Wczoraj jechaliśmy do mamy do szpitala ale że była piękna pogoda wybraliśmy się po drodze na spacerek do lasu ....zeszło nam prawie 3 godziny :shock: , potem sprint na szpital .Mam troszkę fotek , ale muszę zrzucić z aparatu no i rozpisać bazarek [/B][/COLOR] Quote
Oscar Patric Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 to bardzo się cieszę że z Mamą jest już lepiej miłego dzionka życzę i mizianki zasyłam Ozzulkowi Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aluś no wiesz:obrazic:, przypali, przypali....jak mnie nie będziesz zagadywać to mi się uda:evil_lol:, a przypalona też dobra:eviltong: Quote
Darianna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mam cos dla Ciebie, mam coś dla Ciebie.... "-Do you speak english ? -Yes! -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? ... -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Yes, male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast..." myslę, że nie muszę używać pogrubienia czcionki? ;) Quote
Tengusia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [CENTER][URL="http://www.freesmileys.org/emoticons.php"][IMG]http://www.freesmileys.org/emoticons/emoticon-animal-029.gif[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
fioneczka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]też reflektujesz na zapiekankę :grins: Iza chętnie i dla Ciebie przypali :lol:[/B][/COLOR] [/QUOTE] nie ważne jakie ważne że dla mnie :diabloti: Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='fioneczka']nie ważne jakie ważne że dla mnie :diabloti:[/QUOTE] Dzieki za uznanie:eviltong:, a Ala jak będzie się czepiać to nie dostanie nawet przypalonego okruszka:evil_lol: Quote
sabinka40 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Aluś jak tam nasz wyjazd? Wiesz juz cosik?:lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Mam doła jak krater do wnętrza ziemi .... jadę z Ozzym na Tomograf Komputerowy głowy do kliniki :( Quote
Tengusia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Alicja']Mam doła jak krater do wnętrza ziemi .... jadę z Ozzym na Tomograf Komputerowy głowy do kliniki :([/QUOTE] bedzie dobrze zobaczysz :glaszcze: Quote
fioneczka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Alu :glaszcze: nie martw się na zapas ... nie wiem jak Cię pocieszyć Quote
Recommended Posts