Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black][B]Myślę że każdy powinien zaglądnąć tutaj:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216439-Uwaga-wy%C5%82udzacze[/url]

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=113409785435456[/url][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

jak mozna. widziałam to zdiecie i nawet je mam na fb. :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='tatankas']:D:D:D

Ja też kiedyś się bałam,teraz mieszkam pod lasem i nie ma wieczornego spacerku,by nietoperki nad głową nie przeleciały-i żyję już tak 12 lat :)

Dobre :)[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]u mnie też latają nietoperze :)[/B][/COLOR]

[quote name='unikatowydiament']fotki z wycieczki Extra[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]dzięki :)[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black][B]Myślę że każdy powinien zaglądnąć tutaj:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216439-Uwaga-wy%C5%82udzacze[/url]

[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=113409785435456[/url][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=navy][B]byłam , już wycofano zdarzenie z FB[/B][/COLOR]

[quote name='Julia Wielogorska']jak mozna. widziałam to zdiecie i nawet je mam na fb. :angryy::angryy::angryy:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]Julia ..takich kwiatków można znaleźć wiecej , niestety [/B][/COLOR]

[quote name='Gioco']Hej Ala :-)
Nadrobiłam ;-)

Pozdrowienia dla Mamy :-)[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]Dzięki [/B][/COLOR]

[quote name='rufusowa']Alu zazdroszczę wycieczki :) Człowiek w codziennym pędzie zapomina jak piękne regiony mamy w naszym kraju :) Dzięki Tobie zachciało mi się ruszyć na południe :) dziękuję :*

[COLOR=navy][B]Ruszaj ;)[/B][/COLOR]

życzę zdrówka dla mamy, bo żeby chorować, to trzeba mieć końskie zdrowie[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]ano masz rację ... zanim się przedrzesz przez gąszcz biurokracji w szpitalu to jesteś podwójnie chora [/B][/COLOR]

[quote name='unikatowydiament']A jak Mama się czuje?[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]dziś już lepiej ..mam nadzieję , ze wróci do domu jak najprędzej [/B][/COLOR]

[COLOR=navy][B]Można wywalić swój wątek z subskrypcji :hmmmm: ?? można ....wywaliłam przypadkiem i nawet dziś przykro mi troszkę było że nikt nie pisze ... :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']Nadal zdrówka dla Mamy:) I czekamy na Was na wiosnę albo wczesniej. Może np. w czasie zimowych ferii...?

pzdr.[/QUOTE]

Asiu , nauczyciele w przedszkolach nie mają tak jak w szkołach ferii , ani zimowych ani świątecznych , nie mam też 2 miesięcy wakacji ...ja mam tylko tydzień więcej od normalnego pracownika ... tak więc wychodzi tego miesiąc latem

Posted

[quote name='Asiaczek']Łeeee, nie pomyślałam...

pzdr.[/QUOTE]
nie ty jedna ....nasze media chyba wszystkich wprowadzają w błąd podając ile to nauczyciele mają urlopu ile zarabiają ile pracują ...ect ...rzeczywistość niestety jest inna , dlatego media należy brać z przymrużeniem oka

Posted

[quote name='anetta']Jak przepięknie w tych Bobolicach :loveu: fantastyczne miejsce.[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
a wiesz że na rowerach tam śmigają po Jurze ;)[/B][/COLOR]

[quote name='sabinka40']Aluś tak pomyślałam że wpadnę do Ciebie i zrobię Ci zapiekankę:diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]mniammmmmmmm :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='fioneczka']a ja tak nieśmiało zapytam ... kiedy :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]też reflektujesz na zapiekankę :grins: Iza chętnie i dla Ciebie przypali :lol:[/B][/COLOR]

[COLOR=navy][B]Wczoraj jechaliśmy do mamy do szpitala ale że była piękna pogoda wybraliśmy się po drodze na spacerek do lasu ....zeszło nam prawie 3 godziny :shock: , potem sprint na szpital .Mam troszkę fotek , ale muszę zrzucić z aparatu no i rozpisać bazarek [/B][/COLOR]

Posted

Mam cos dla Ciebie, mam coś dla Ciebie....

"‎-Do you speak english ?
-Yes!
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
... -Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast..."

myslę, że nie muszę używać pogrubienia czcionki? ;)

Posted

[quote name='fioneczka']nie ważne jakie ważne że dla mnie :diabloti:[/QUOTE]

Dzieki za uznanie:eviltong:, a Ala jak będzie się czepiać to nie dostanie nawet przypalonego
okruszka:evil_lol: