Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']one wszystkie stamtąd ...bo to małe chińskie rączki robią najlepiej ....[/QUOTE]
najlepiej to może nie , ale najtaniej na pewno :diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Dziewczyny, o co kaman z tymi mućkami:niewiem: Jakoś tak nie mogę się wczytać:oops:[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/212216-Spotkaj-twoje-mleko-meet-your-milk[/url] :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][url]http://www.dogomania.pl/threads/212216-Spotkaj-twoje-mleko-meet-your-milk[/url] :diabloti:[/QUOTE]

Nawiedzeni-tyle powiem :D

Posted

Ulala, co ja czytam :( porażenie?! :crazyeye:
Niech te pioruństwo idzie precz od Ozzulca!

piękne :loveu:
[url]http://images8.fotosik.pl/2835/0f563d6869f0915e.jpg[/url]

O so odzi z tym limitem zdjęć? ktoś był nadgorliwy?;) hihihihihi. Ja nie w temacie :evil_lol:

Posted

[quote name='tatankas']Nawiedzeni-tyle powiem :D[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]dokładnie :lol:[/B][/COLOR]

[quote name='anetta']Ulala, co ja czytam :( porażenie?! :crazyeye:
Niech te pioruństwo idzie precz od Ozzulca!
[COLOR=navy][B]
mam nadzieje że wkrótce będzie spokój z tym [/B][/COLOR]

piękne :loveu:
[url]http://images8.fotosik.pl/2835/0f563d6869f0915e.jpg[/url]

O so odzi z tym limitem zdjęć? ktoś był nadgorliwy?;) hihihihihi. Ja nie w temacie :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=navy]no bo limit jest 5 fot na post ...ale wiesz czasem tak wyjdzie że pasuje dać 6 :diabloti:a taka jedna ...ze Szwecji , dobra w matematyce jest i do 5 przelicza :diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][url]http://www.dogomania.pl/threads/212216-Spotkaj-twoje-mleko-meet-your-milk[/url] :diabloti:[/QUOTE]
Alu, żenada, niech ta cała Charlie pierdyknie sobie główka baranka w betonowa ściankę:roflt:
Nikt nie może zmienić moich upodobań smakowych, a już na pewno nie zabroni mi pić mleka i to litrami:lol:

Posted

[quote name='Doginka']Alu, żenada, niech ta cała Charlie pierdyknie sobie główka baranka w betonowa ściankę:roflt:
Nikt nie może zmienić moich upodobań smakowych, a już na pewno nie zabroni mi pić mleka i to litrami:lol:[/QUOTE]

U mnie w domu mleko idzie jak woda,około 60-90 litrów miesięcznie.Bez mięsa to sobie życia nie wyobrażam,wytrzymam bez owoców,warzyw,ale nie bez mięsa.Czy to znaczy,że nie kocham zwierząt???

Posted

Wiecie co? Mleka nie lubię, sery zółte, jogurt,kefirek - a i owszem. Jem mięso i to kilka razy w tygodniu. Bo lubię. I na pewno nie będę zmieniała moich przyzwyczajeń pokarmowych dla czyjegoś widzimisię...
I robić z tego jaką ideologię - to juz przesada. Kto nie chce - niech nie je. Czy jedzący mięso zmuszają kogoś do jedzenia? I na siłę przekonują, że tak jest lepiej...?
Ludzie,opamiętajcie się....
Nie pisze tego na tym porąbanym watku, bo nie chcę sobie zaśmiecac subskrypcji...

Pzdr.

Posted

[quote name='Doginka']Alu, żenada, niech ta cała Charlie pierdyknie sobie główka baranka w betonowa ściankę:roflt:
Nikt nie może zmienić moich upodobań smakowych, a już na pewno nie zabroni mi pić mleka i to litrami:lol:[/QUOTE]
[FONT=Arial]
[/FONT] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]dokładnie :lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='tatankas']U mnie w domu mleko idzie jak woda,około 60-90 litrów miesięcznie.Bez mięsa to sobie życia nie wyobrażam,wytrzymam bez owoców,warzyw,ale nie bez mięsa.Czy to znaczy,że nie kocham zwierząt???[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]ja mięso niekoniecznie , znaczy jadam ale nie muszę dziennie , z tym że nie pozbawiłabym się możliwości jego jedzenia kiedy mam na nie ochotę , a już bez twarogów i serów różnego rodzaju nie wyobrażam sobie życia ...pisząc to wymiatam z wiaderka twaróg z ananasem ...pyszoteria
warzywa lubię , ale niestety niewiele z nich mogę jeść [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']chora Vectra,to najgorsze, co mnie mogło spotkac;)

pzdr.[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Mleka nie lubię, sery zółte, jogurt,kefirek - a i owszem. Jem mięso i to kilka razy w tygodniu. Bo lubię. I na pewno nie będę zmieniała moich przyzwyczajeń pokarmowych dla czyjegoś widzimisię...
I robić z tego jaką ideologię - to juz przesada. Kto nie chce - niech nie je. Czy jedzący mięso zmuszają kogoś do jedzenia? I na siłę przekonują, że tak jest lepiej...?
Ludzie,opamiętajcie się....
Nie pisze tego na tym porąbanym watku, bo nie chcę sobie zaśmiecac subskrypcji...

Pzdr.[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=navy][B]
wiesz najśmieszniejsze to to , ze laska wkleja linki a na bank jestem przekonana ze wpierdziela schab jak małpa banany :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Zapraszamy na bazarek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215936-Galeria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-potrzebuj%C4%85ce-boksery-do-23.10.godz.20.00%29?p=17785921#post17785921[/url]

jest jeszcze troszkę niekompletny w foty ale jutro wszystko będzie

Posted

ciekawe jak by mnie rodzice odchowali , bez nabiału - ja nie lubiłam słodyczy , owoców , mięsa ... ale mleko , ser biały , żółty , jogurty , kaszki na mleku , wszystko co mleczne - to moje dzieciństwo ... zamiast czekolady , batonika , cukierka - to rąbałam serki topione kilogramami ... i co mnie że krowy , po to to odkryli , wymyślili - taki jest łańcuch pokarmowy - krowa nam mleko , my krowie siano ;)

I nie wiem jakim cudem ,jak pisałam TAM , bliski znajomy zza bałtyku , hoduje krowy mleczne ... ma ich ze 300 , jak bonie dydy , ja nie widziałam tam ciąży , cielaków - możliwe , że trochę to jakieś sztuczne napędzanie tej laktacji jest - nie mam pojęcia ... w Szwecji , jest jedyna słuszna mleczarnia - się ARLA nazywa , oni skupują mleko , mają nieziemskie wymagania i normy ..

Nienawidzę fanatyzmu - niech mi ktoś powie , że papierosy są złe :cooldevi: jedyna ich wada to ich cena , ale są smaczne :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']

Nienawidzę fanatyzmu - niech mi ktoś powie , że papierosy są złe :cooldevi: jedyna ich wada to ich cena , ale są smaczne :evilbat:[/QUOTE]

[I][B]a jak świetnie odstresowują :diabloti::diabloti:

[/B][/I]

[I][B]Dzieki Alusia...Fruziolek pomacany :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]a jak świetnie odstresowują :diabloti::diabloti:

[/B][/I]

[I][B]Dzieki Alusia...Fruziolek pomacany :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

[quote name='Vectra']i można wymieniać milion innych zalet :diabloti:[/QUOTE]

Tak,tak i jeszcze raz tak-zgadzam się w 100%

Posted

[quote name='Vectra']ciekawe jak by mnie rodzice odchowali , bez nabiału - ja nie lubiłam słodyczy , owoców , mięsa ... ale mleko , ser biały , żółty , jogurty , kaszki na mleku , wszystko co mleczne - to moje dzieciństwo ... zamiast czekolady , batonika , cukierka - to rąbałam serki topione kilogramami ... i co mnie że krowy , po to to odkryli , wymyślili - taki jest łańcuch pokarmowy - krowa nam mleko , my krowie siano ;)

I nie wiem jakim cudem ,jak pisałam TAM , bliski znajomy zza bałtyku , hoduje krowy mleczne ... ma ich ze 300 , jak bonie dydy , ja nie widziałam tam ciąży , cielaków - możliwe , że trochę to jakieś sztuczne napędzanie tej laktacji jest - nie mam pojęcia ... w Szwecji , jest jedyna słuszna mleczarnia - się ARLA nazywa , oni skupują mleko , mają nieziemskie wymagania i normy ..

Nienawidzę fanatyzmu - niech mi ktoś powie , że papierosy są złe :cooldevi: jedyna ich wada to ich cena , ale są smaczne :evilbat:[/QUOTE]
[B]
fanatyzm to mi się zaraz z kaczyńskim kojarzy :diabloti:[/B]

[quote name='zuzolandia'][I][B]a jak świetnie odstresowują :diabloti::diabloti:

[/B][/I]

[I][B]Dzieki Alusia...Fruziolek pomacany :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

:calus:

[quote name='tatankas']Tak,tak i jeszcze raz tak-zgadzam się w 100%[/QUOTE]

[B]kurzoki :)[/B]

Posted

[quote name='Doginka']Ja nie palę, ale jak paliłam, to miałam fajną figurkę;-):lol:[/QUOTE]

to ja chyba zacznę palić ...bo i tak wdycham ....a jak palenie poprawia figurę to może się zastanowię ;)

Posted

[CENTER]:bluepaw:[FONT=Arial][SIZE=4][B]zapraszam na bazarek na boksery [/B][/SIZE][/FONT]:bluepaw:

:Dog_run:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/215936-Galeria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-potrzebuj%C4%85ce-boksery-do-23.10.godz.20.00%29?p=17792992#post17792992[/url]
[/CENTER]

Posted

[I][B]Korzystając z okazji ze Fruziol wreszcie przestal łazić po wyrku i zasnął :evil_lol: a ja nie musze mieć oczóff we wszystkich częsciach ciała :evil_lol: przeglundam se Twój dziki bloggg i co czytamm...uuuu..same sensacyje ..
Ozzulkowi calkowitego powrotu do zdrówka życze ..jakiess fatolum nad naszymi siersciuchami zawisło czy cuś z tymi choróbskami????
Mamusii ...dobrego samopoczucia i w miare normalnego funkcjonowania ! Ucałuj ode mnie rodzicielke choc mnie nie zna :loveu:
Konfidentcee ...eeee szkodaa czasu i marasu na takie typy :diabloti:
Ty moja dogaa też sie szanujj bo ten co chowa wsio w szafie to najmniej bolesny przipadek hihihi...a wiieszzz młodsze to juz niy bydymy :eviltong:
Fotyyy cudooo ...a co do gór to ja sentymentalnie zwiazana jestem z Brenną Mam tam kilka miejsc ktore kocham i które na szczęscie nie są oblegane przez turystów :evil_lol:
Swojego imienia rodowodowego nie lubie :diabloti: dopszz ze mozna je zdrobnic :multi: noo ale jak sie idzie na fleku do urzędu pierworodno cera meldowac to potym takie babole sie szczylo hihihi

Buziammmmm Alusiowaa :loveu:[/B][/I]