Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=navy][B]Dzięki Asiu i Izuniu [/B][/COLOR]

Zwolniłam się z pracy zaraz jedziemy do weta tylko TZ wróci z pracy bo pojechał załatwić urlop ...wet już na nas czeka

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]
Wisła , Ustroń to miejsca mojego dzieciństwa a potem i Kuby to wyjeżdżałam z nim zawsze latem na miesiąc do Wisły . Cudownie było ...[/B][/COLOR]

[COLOR=navy][B]
nikt nie mówił , że będzie lekko ;) ale zobaczysz po latach miło będzie powspominać :)nawet ten brak czasu [/B][/COLOR][/QUOTE]
liczę na to :))
[quote name='Alicja']chyba porażenie nerwu twarzy ...jutro wet
[url]http://images8.fotosik.pl/2869/91d2c478adfddede.jpg[/url][/QUOTE]
trzymam kciuki za Ozzulca

Posted

[quote name='Doginka']O matko same nieszczęścia :crazyeye:
Alu wymiziaj tego biedulca:glaszcze:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]ano pech goni pech .....Ozzulek wymiziany [/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][LEFT][COLOR=olive][B][FONT=Georgia]Powodzenia, wygłaskaj Ozzulca :roll:
[/FONT][/B][/COLOR][/LEFT][/QUOTE]
[B]
[COLOR=navy]wygłaskany też [/COLOR][/B]

[quote name='Gioco']Alu :calus:, Ozzulku :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='ice_t']liczę na to :))

trzymam kciuki za Ozzulca[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]dzieki za kciukaski

Byliśmy u weta .... porażenie nerwu twarzy , dostał wit B w zastrzyku i steryd na 4 dni ( czasem wbrew sobie muszę mu ten znienawidzony steryd podać )
mam nadzieje , że wszystko będzie dobrze [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='fioneczka']będzie, będzie mówiłam Ci już[/QUOTE]

[quote name='Julia Wielogorska']Na pewno bedzie dobrze. Duże buziaki dla was[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]tej wersji się trzymam ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: Trzymam kciuki za Ozulka :kciuki:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]Ivcia :loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][B]...[/B][COLOR=navy][B]( czasem wbrew sobie muszę mu ten znienawidzony steryd podać )[/B][/COLOR][/QUOTE]
Alu czasem to nieuniknione. Na Raperowy HotSpot też tylko steryd zadziałał i dziś juz jest ok.;)
Bedzie dobrze, mam nadzieję;-):thumbs:

[quote name='Vectra']a skąd to się przyplątało ? czy to ma związek z tym uchem ? bo nad tym rozmyślam odkąd mi dałaś cynka , co jest i co się stało ...[/QUOTE]
No właśnie, tez tak sobie myślałam odkąd przeczytałam o Ozziku:hmmmm:

Posted

no własnie nie ma jednoznacznie pewności że ma to związek z uchem ( krwiakiem ) a ogólnie to uchi Ozzy ma zdrowe ... dziś nadal pół Jokera mamy , aczkolwiek wydaje mi się że już odrobine bardziej się usmiecha 2gą stroną

Posted

[quote name='fioneczka']za 2 dni zacznie rechotać jak żaba ;)

ukochaj pycha od teściowej :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]i zamieni się w ROPUCHA :shock:[/B][/COLOR]

[quote name='Doginka']Najważniejsze, ze zaczyna zmierzać ku poprawie;-)[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
no tak myślę [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Biedaczek , najpierw ucho, teraz to :shake:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Trzymam kciuki.[/FONT][/QUOTE]

[quote name='maciaszek']Przyszłam potrzymać kciuki za szybki powrót Ozzy'ego do zdrowia![/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]
Dziękujemy serdecznie .

Ozzy podsłuchał jak do TZta mówiłam ostatnio jak wracaliśmy od weta (po kontroli uszka) że Ozzy wyczerpał limit i teraz moja kolej ...i muszę kupić kurtkę ...chyba coś źle zrozumiał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']...
Ozzy podsłuchał jak do TZta mówiłam ostatnio jak wracaliśmy od weta (po kontroli uszka) że Ozzy wyczerpał limit i teraz moja kolej ...i muszę kupić kurtkę ...chyba coś źle zrozumiał :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Pewnie masz rację z tym rozumieniem, bo nie podejrzewam Ozzika o złośliwość:roflt: