sabinka40 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Aluniu widziałam kotecka:shiny:, no i ma czarne rodzeństwo podobno:kociak::eviltong: Quote
sabinka40 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie, nie :) Jeden kot w domu starczy...w chwili obecnej ja się nim muszę opiekować bo ciocia sobie pojechała na wakacje i jaki jest tego efekt? całe podrapane ręce :multi: niewdzięczne kocisko! :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Tak, tak niewdzięczne kocisko:evil_lol:, zrobie fotki moich rąk:eviltong: i nosa:lmaa: Quote
Alicja Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie, nie :) Jeden kot w domu starczy...w chwili obecnej ja się nim muszę opiekować bo ciocia sobie pojechała na wakacje i jaki jest tego efekt? całe podrapane ręce :multi: niewdzięczne kocisko! :)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=navy][B]wypchaj :)[/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']Aluniu widziałam kotecka:shiny:, no i ma czarne rodzeństwo podobno:kociak::eviltong:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]dobrze widziałaś :)[/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']Tak, tak niewdzięczne kocisko:evil_lol:, zrobie fotki moich rąk:eviltong: i nosa:lmaa:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]zrób fotę :)[/B][/COLOR] Quote
sabinka40 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Łobuz koci jest rozpieszczony i pozwala sobie na coraz wiecej:razz:, poluje na mnie:nerwy: Jak sie koty tresuje:hmmmm: Quote
Alicja Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='sabinka40']Łobuz koci jest rozpieszczony i pozwala sobie na coraz wiecej:razz:, poluje na mnie:nerwy: Jak sie koty tresuje:hmmmm:[/QUOTE] powieś sobie wianek z czosnku ....to odgania wampiry :grins: Iza z wiankiem :roflt::roflt: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No miałam zamiar dzisiaj go wypchać bo rzucił się na moje nogi gdy tylko przekroczyłam próg jego sanktuarium ale potem odkryłam ślady po ataku padaczki i mu odpuściłam... ten kot jest zepsuty do granic możliwości, nawet złościć się na niego nie można bo jakoś tak żal.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
sabinka40 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Alicja']powieś sobie wianek z czosnku ....to odgania wampiry :grins: Iza z wiankiem :roflt::roflt:[/QUOTE] ....ładnemu we wszystkim ładnie:roflt::roflt::roflt: Mieliśmy lato pożegnać:razz:, a tu już jesień przyszła i co? Może jesień przywitamy zanim zima przyjdzie:eviltong: Quote
baster i lusi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Alu przepraszam nie gniewaj się ale proszę zajrzyj. [url]http://www.dogomania.pl/threads/215057-Pi%C4%99kny-bullek-na-ulicy-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-znale%C5%BA%C4%87-schronienie-Starachowice[/url] Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='sabinka40']....ładnemu we wszystkim ładnie:roflt::roflt::roflt: Mieliśmy lato pożegnać:razz:, a tu już jesień przyszła i co? Może jesień przywitamy zanim zima przyjdzie:eviltong:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]no to możemy zrobić 2 w 1 ;)[/B][/COLOR] Quote
Doginka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Vectra']na raport nadwornego donosiciela , uprzejmie informuje , iż umieściłaś 6 zdjęć w jednym pościee , a regulamin dogo , przewiduje 5 zdjęć .. więc proszę o podlinkowanie jednej fotki , bo znowu będę mieć zaspamowaną skrzyknę :diabloti:[/QUOTE] Mam wrażenie, że Dogomania to skupisko "konfidentów" - podsrywa taki do urzygu:mad: Q...wa, co komu przeszkadzała jedna fota więcej:niewiem: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B][SIZE=3]Doginko !!![/SIZE] Mama już po . Na szczęście wszystko dobrze . Teraz wyniki jadą do Zabrza i tam powiedzą co dalej .[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Alu cieszę się ogromnie, trzymałam kciukaski;-) Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='Doginka']Mam wrażenie, że Dogomania to skupisko "konfidentów" - podsrywa taki do urzygu:mad: Q...wa, co komu przeszkadzała jedna fota więcej:niewiem: [FONT=Arial][COLOR=navy][B]uważaj , bo przekleństwa z gwiazdkami też denuncjuje u moderatorów :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Alu cieszę się ogromnie, trzymałam kciukaski;-)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]dzięki za wsparcie i kciukasy :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Julia Wielogorska Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 A Neonek reaguje na słowo frajer :evil_lol::evil_lol: mowie mu: Neo "frajer" a on szczeka i go szuka:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']A Neonek reaguje na słowo frajer :evil_lol::evil_lol: mowie mu: Neo "frajer" a on szczeka i go szuka:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] :lol: ja jak jakieś stworzenia nieboskie łażą po klatce schodowej to rzucam hasło obcy i chłopak popyla pod drzwi i huczy :lol: Quote
Tengusia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 hej ciocia :hand: przyszlam zapytac co tam slychac u was dobrego? ... jak mama sie czuje? Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='Tengusia']hej ciocia :hand: przyszlam zapytac co tam slychac u was dobrego? ... jak mama sie czuje?[/QUOTE] dobre to chyba to że póki co zdrowe my są :) i słonko za oknem ... a mama ....mama już nigdy zdrowa nie będzie , chorobę można jedynie spowolnić i leczyć paliatywnie ... na leczenie to już nie ten wiek niestety :( Quote
baster i lusi Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='fioneczka']poka zięciunia :loveu:[/QUOTE] Ala boi bo ma tylko fotaski w łóżku:evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='Alicja']dobre to chyba to że póki co zdrowe my są :) i słonko za oknem ... [COLOR=red][B]slonko jest milutkie a zdrowie - troche zmienil mi sie punkt widzenia w tym temacie :roll:[/B][/COLOR] a mama ....mama już nigdy zdrowa nie będzie , chorobę można jedynie spowolnić i leczyć paliatywnie ... na leczenie to już nie ten wiek niestety :([/QUOTE] :glaszcze: Quote
Alicja Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='fioneczka']poka zięciunia :loveu:[/QUOTE] jutro :) [quote name='baster i lusi']Ala boi bo ma tylko fotaski w łóżku:evil_lol:[/QUOTE] noo ;) [quote name='Tengusia']:glaszcze:[/QUOTE] dajemy radę , mama jest super człowieczkiem i nie daje się , ale i my staramy się aby było jej lepiej Dziś pojechalismy do lasu , tam stanowczo lepiej się mamie oddycha , a Ozzy był szczęśliwy i cały czas przeliczał czy jesteśmy wszyscy :lol: Quote
Tengusia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ja dzis bylam w Beskidach na przejazdce motocyklowej ... fajnie bylo :) ... pojechalismy do Wisly ... kiedys jezdzilam tam co roku na wakacje z rodzicami ... osrodek do ktorego jezdzilismy jest teraz ruina - dawne dzieje :roll: ... tyle nam pozostaje WSPOMNIENIA ... Quote
Alicja Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='Tengusia']ja dzis bylam w Beskidach na przejazdce motocyklowej ... fajnie bylo :) ... pojechalismy do Wisly ... kiedys jezdzilam tam co roku na wakacje z rodzicami ... osrodek do ktorego jezdzilismy jest teraz ruina - dawne dzieje :roll: ... tyle nam pozostaje WSPOMNIENIA ...[/QUOTE] dlatego trzeba szanować to co i kogo się ma My byliśmy w Ustroniu w sobotę .... mało zostało z tego spokojnego miłego zakątka Quote
Tengusia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Alicja']dlatego trzeba szanować to co i kogo się ma My byliśmy w Ustroniu w sobotę .... mało zostało z tego spokojnego miłego zakątka[/QUOTE] my przejezdzalismy obok Ustronia w niedziele ... ale w Wisle nie jest lepiej :roll: Quote
Alicja Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='Tengusia']my przejezdzalismy obok Ustronia w niedziele ... ale w Wisle nie jest lepiej :roll:[/QUOTE] w niedziele planujemy Kubalonkę , Salmopol albo Wisła Czarne ... tak zeby można gdzieś w góry z psem wyjść Quote
Tengusia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Alicja']w niedziele planujemy Kubalonkę , Salmopol albo Wisła Czarne ... tak zeby można gdzieś w góry z psem wyjść[/QUOTE] my dojechalismy do Wisly Czarne ... tam wypilam piwko razem z pszczolka, ktora postanowila nauczyc sie plywac :diabloti: Quote
Alicja Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='Tengusia']my dojechalismy do Wisly Czarne ... tam wypilam piwko razem z pszczolka, ktora postanowila nauczyc sie plywac :diabloti:[/QUOTE] :shock: a ludziów dużo było ?? bo nie wiem czy ciągać się tam bo chcielibysmy Ozzulka trochę na luziku puścić Quote
Recommended Posts