fioneczka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Vectra']czy to Ty masz menopauzę ? bo gdzieś na dogo wyczytałam :diabloti:[/QUOTE] heh może nawet ze dwie bo od przybytku głowa nie boli :megagrin: Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='Vectra']czy to Ty masz menopauzę ? bo gdzieś na dogo wyczytałam :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]wiesz ... każdego to kiedyś czeka , a jak ktoś niedouczony to i próbuje zaszpanować terminami medycznymi o których bladego pojęcia nie ma :evil_lol: ...ale nie przejmuj się ja mam menopauzę ty jesteś rozmnażaczka i wredny mod więc uzupełniamy się nawzajem :grins: a jak ktoś ma komplexy i czuje się niedowartościowany we własnym domu to peszek :grins: jego małpy jego cyrk :lol: [/B][/COLOR] [quote name='fioneczka']heh może nawet ze dwie bo od przybytku głowa nie boli :megagrin:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]trzy , bo i Grażynka też została zakwalifikowana do tego zdarzenia :lol:[/B][/COLOR] Quote
tatankas Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Gdzie takie komedie piszą,też bym się z chęcią pośmiała :D:D:D Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='tatankas']Gdzie takie komedie piszą,też bym się z chęcią pośmiała :D:D:D[/QUOTE] [COLOR=navy][B] w wielu miejscach ;)[/B][/COLOR] Quote
baster i lusi Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Alicja'] [COLOR=navy][B]trzy , bo i Grażynka też została zakwalifikowana do tego zdarzenia :lol:[/B][/COLOR][/QUOTE] Ha ha u mnie jest na 100% bo to mój wnuczek Adrianek.:loveu::lol: [IMG]http://i56.tinypic.com/6fy1qc.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 o dżisys jaki śliczny słodki dżentelmen :):loveu: [url]http://i56.tinypic.com/6fy1qc.jpg[/url] Quote
tatankas Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Alicja']o dżisys jaki śliczny słodki dżentelmen :):loveu: [url]http://i56.tinypic.com/6fy1qc.jpg[/url][/QUOTE] Ale elegant,no i mój imiennik ;) więc Na pewno będzie mądrym chłopakiem ;):D Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='tatankas']Ale elegant,no i mój imiennik ;) więc Na pewno będzie mądrym chłopakiem ;):D[/QUOTE] [COLOR=navy][B]to ty masz na imię Adrianna ?? Moja siostra chciała koniecznie dać córce na imię Adrianna , Adusia ...ale ze ich znajoma wyprzedziła ją o kilka dni i to imię dała to małej niestety trafiło się Agnieszka :roll: aby móc zdrabniać Agusia ...i My i moi rodzice byliśmy załamani tym wyborem , bo z tym imieniem mamy nieprzyjemne wspomnienia ... no ale cóż dała i Aga cierpi już od 13 lat i imienia swojego nie lubi , więc wołamy ją Jagódka :) .Aż szkoda że zaraz po urodzeniu siostra nie wpadła na ten pomysł i jej Jagoda nie dała na imię .[/B][/COLOR] Quote
drzalka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Hej Hej Ciesze się że wszystko jest okej :D Ty nie mów że Sabinka miligramowa dziewuszka, tylko Ozzulkowi tego i owego wcale nie brakuje :P Quote
fioneczka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Młodszy też Adrian ... znaczy Adi ;) miała być córa Olka ... szczęście że jest Adi :evil_lol: Olka ... Olunia wołałam na Fionusię ... Niunia wiedziała że to do niej :p Quote
baster i lusi Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='drzalka']Hej Hej Ciesze się że wszystko jest okej :D Ty nie mów że Sabinka miligramowa dziewuszka, tylko Ozzulkowi tego i owego wcale nie brakuje :P[/QUOTE] Bo my z Alą uważamy,że duże jest piękne. [quote name='tatankas']Ale elegant,no i mój imiennik ;) więc Na pewno będzie mądrym chłopakiem ;):D[/QUOTE] dziękuję i jeszcze oby odziedziczył po babci miłość do zwierząt a szczególnie psów.Moja wnusia to chciała sie w przedszkolu pochwalić i zawsze mówiła ,że babcia ma psa rasy pit bull -amstaff. [quote name='fioneczka']Młodszy też Adrian ... znaczy Adi ;) miała być córa Olka ... szczęście że jest Adi :evil_lol: Olka ... Olunia wołałam na Fionusię ... Niunia wiedziała że to do niej :p[/QUOTE] a na drugie ma po dziadziu Adam. Quote
tatankas Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]to ty masz na imię Adrianna ?? Moja siostra chciała koniecznie dać córce na imię Adrianna , Adusia ...ale ze ich znajoma wyprzedziła ją o kilka dni i to imię dała to małej niestety trafiło się Agnieszka :roll: aby móc zdrabniać Agusia ...i My i moi rodzice byliśmy załamani tym wyborem , bo z tym imieniem mamy nieprzyjemne wspomnienia ... no ale cóż dała i Aga cierpi już od 13 lat i imienia swojego nie lubi , więc wołamy ją Jagódka :) .Aż szkoda że zaraz po urodzeniu siostra nie wpadła na ten pomysł i jej Jagoda nie dała na imię .[/B][/COLOR][/QUOTE] No Adrianna,a co lepsze z wiadomości to mam siostrę bliźniaczkę Agnieszkę :D:D:D Ja tam swoje imię lubię,bo nie jest takie częste,a wołają na mnie najczęściej po prostu Ada-to nie wypada,ale ja zawsze twierdzę,że mi to wszystko wypada:diabloti: Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='drzalka']Hej Hej Ciesze się że wszystko jest okej :D Ty nie mów że Sabinka miligramowa dziewuszka, tylko Ozzulkowi tego i owego wcale nie brakuje :P[/QUOTE] [COLOR=navy][B] oj tam oj tam ...nie znasz się :grins: a duże jest piękne :loveu:[/B][/COLOR]:lol: [quote name='baster i lusi']Bo my z Alą uważamy,że duże jest piękne. [COLOR=navy][B]oj tak , dokładnie :)[/B][/COLOR] dziękuję i jeszcze oby odziedziczył po babci miłość do zwierząt a szczególnie psów.Moja wnusia to chciała sie w przedszkolu pochwalić i zawsze mówiła ,że babcia ma psa rasy pit bull -amstaff. [/QUOTE] [COLOR=navy][B]Mój Kuba po moich rodzicach i po nas odziedziczył podejście do świata Braci Mniejszych .. [/B][/COLOR] [quote name='fioneczka']Młodszy też Adrian ... znaczy Adi ;) miała być córa Olka ... szczęście że jest Adi :evil_lol: Olka ... Olunia wołałam na Fionusię ... Niunia wiedziała że to do niej :p[/QUOTE] [COLOR=navy][B]bo One zawsze wiedzą ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='tatankas']No Adrianna,a co lepsze z wiadomości to mam siostrę bliźniaczkę Agnieszkę :D:D:D Ja tam swoje imię lubię,bo nie jest takie częste,a wołają na mnie najczęściej po prostu Ada-to nie wypada,ale ja zawsze twierdzę,że mi to wszystko wypada:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]:lol: i siostra z imienia zadowolona ?? bo mówię ci nasza Aga jak już zaczęła się interesować nazewnictwem ludzi ;) to stwierdziła że ma GŁUPIE imię :lol: i nazwała się Jagódką :lol: i tak zostało Przez przeszło 20 lat pracy w przedszkolu miałam tylko jedną Adę ...o ..i nawet 1 fajną Agnieszkę wsród wielu .[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ciocia jak tam pierozki z grzybkami czy tez rogaliki (juz nie pamietam :hmmmm: ) Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='Tengusia']ciocia jak tam pierozki z grzybkami czy tez rogaliki (juz nie pamietam :hmmmm: )[/QUOTE] [COLOR=navy][B] jeszcze nic nie robiłam , siedze zakopana w papierzyska i końca nie widzę :( ...na dodatek mama jutro ma koronografię:shake:..... i dziś to już wogole nie powinnam niczego już robić bo co chwilkę coś spieprzę :oops: a miałam dziennik wypisać żeby już było na bieżąco ....bo teraz arkusze obserwacji , diagnozy , plany pracy z dzieckiem z PP i doba będzie za krótka , ale jak będę robić to na bank dam znaka :)[/B][/COLOR] Quote
tatankas Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]:lol: i siostra z imienia zadowolona ?? bo mówię ci nasza Aga jak już zaczęła się interesować nazewnictwem ludzi ;) to stwierdziła że ma GŁUPIE imię :lol: i nazwała się Jagódką :lol: i tak zostało Przez przeszło 20 lat pracy w przedszkolu miałam tylko jedną Adę .[/B][/COLOR][/QUOTE] A jakoś nie narzekała na imię,choć synkowi dała nietypowe-Roland ;) Zresztą druga siostra ma Kordiana Moje córy zaś :Karina,Eliza i Amelia,z ostatnią mi nie wyszło-chciałam nietypowe,a się okazało,że teraz Amelii jak po deszczu grzybków :) Quote
Alicja Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 [quote name='tatankas']A jakoś nie narzekała na imię,choć synkowi dała nietypowe-Roland ;) Zresztą druga siostra ma Kordiana Moje córy zaś :Karina,Eliza i Amelia,z ostatnią mi nie wyszło-chciałam nietypowe,a się okazało,że teraz Amelii jak po deszczu grzybków :)[/QUOTE] namnożyły się Amelki to prawda ... nawet mam takowa panienkę w grupie Ja jestem zadowolona ze swego imienia , siostra również (Ewa) mama wzięła to ekonomicznie ...wołała Ala , Ewa ...krótko i na temat :lol: Co do lubienie i nielubienia imion ...często tak jest że jakaś sytuacja w życiu potrafi fajne imię kojarzyć z czymś niefajnym ;) Quote
Julia Wielogorska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 :razz: A ja bede ciocia jak dobrze pojdzie 10 pazdziernika. Moj brat bedzie miec synka i tez jest dylemat z imieniem czy Jan czy Oskar :evil_lol: poł rodziny za Jasiem poł za Oskarem. Ale z moim włochatym synusiem Neonkiem bo tylko włochate dzieci posiadam:evil_lol: to tez było ale co do imienia :lol: czemu nie NERO tylko Neo babcia matrixa nie ogladała :cool3::cool3: Quote
Alicja Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']:razz: A ja bede ciocia jak dobrze pojdzie 10 pazdziernika. Moj brat bedzie miec synka i tez jest dylemat z imieniem czy Jan czy Oskar :evil_lol: poł rodziny za Jasiem poł za Oskarem. Ale z moim włochatym synusiem Neonkiem bo tylko włochate dzieci posiadam:evil_lol: to tez było ale co do imienia :lol: czemu nie NERO tylko Neo babcia matrixa nie ogladała :cool3::cool3:[/QUOTE] Jaśka znam 1 ( synuś od Dbsst) ogień :lol: Oskara w zasadzie też 1 ...spokojniejszy typ Quote
Tengusia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] jeszcze nic nie robiłam , siedze zakopana w papierzyska i końca nie widzę :( ...na dodatek mama jutro ma koronografię:shake:..... i dziś to już wogole nie powinnam niczego już robić bo co chwilkę coś spieprzę :oops: a miałam dziennik wypisać żeby już było na bieżąco ....bo teraz arkusze obserwacji , diagnozy , plany pracy z dzieckiem z PP i doba będzie za krótka , ale jak będę robić to na bank dam znaka :)[/B][/COLOR][/QUOTE] no dopsz ... poczekam wiec cierpliwie ;) Quote
Doginka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Alu i jak mamy koronografia:glaszcze:?:hmmmm: Quote
Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 od tych menopauz , rozmnożycieli , cudów , wymysłów - jedna tylko jest odpowiedź - za dużo panny mają wolnego czasu , za mało życia własnego , do tego ubogiego , muszą się dowartościować , dokładając łatkę innym :) Niestety , ja mam w życiu inne cele , niż żyć życiem innych :) też będę mieć menopauzę , dalej będą mnożyć i pseudohodować , nie będę ratować bidek by zbierać oklaski , bo nie mam na to czasu , kasy , warunków i muszę brać górą rozsądek ... nad emocjami. Właśnie tak , z tego co medyki mi opowiadali (mama moja wchodziła w menopauzę w okrutny sposób ) to rozhisteryzowanie , nadmierna uczuciowość , zmienność nastrojów , brak kontroli nad emocjami - to właśnie początki menopauzy :diabloti: w którą się wchodzi w różnym wieku , nawet ok 40 - wsio zależne od genów , hormonów etc a ile się dzieci rodzi , właśnie z takiego początku menopauzy :evil_lol: swoją drogą , ciekawe jaka teoria powstaje , powstała - ap ropo przybycia do mnie Bogusia :diabloti: bo o moich szczeniaczkach , to wiem , że się działo na PW :cooldevi: ale kocham srututu na wątku i obdzieranie żywcem za plecami :) niektóre jednostki , NIGDY nie zjedzą tyle soli i kartofli , by ogarnąć - że kontrowersje w barwnej formie , są dedykowane dla nich , by miały czym żyć :evil_lol: mój bogu ducha winny , Boguś miesięcy niespełna 4 , też już ile ma wad - wad których w rzeczywistości nie ma - ale MA ... a Bogusiowi i mi to LOTTO No i cóż , będę gatunkiem gorszym , bo przypadło mi w udziale być modem słitaśnych blogasków , więc swojego zdania wg wielu mieć nie mogę , bo mam inne - podobno okrutne - popieram kopiowanie , eutanazje , nie dzierżę głupoty i nie rozckliwiam się z byle pieska - do tego mam rasowe staffiki , które są wystawiane - z lepszym , gorszym , różnym skutkiem , coś tam się rozmnoży ;) coś zostawię w domu - fakt psiarnia mi się powiększa , ale to jest ZUE , bo nie bidki ze schroniska - ślepe , kalekie wołające o morbital :evilbat: Szkoda , że właśnie brakuje rozumu , w rozkminianiu mojego życia na drobne , doczepianiu mi łatek - czemu zostawiam entego psa , kupują bulgotka - jak schronika pękają w szwach .... bo trudno jest wydedukować - różnicę między psem wychowanym od zera , psem z życiorysem Był moment , kiedy te wsie łatki - bardzo mnie zabolały , doskwierały mi , sprawiły przykrość - był to taki może przewrotnie przełomowy monet w moim życiu , kiedy działy się gorsze rzeczy , niż ciocie miłosierdzia z dogo i pewne tam grupy że tak powiem psiarzy podobno ... to było gryzienie po kostkach , bo kopać się mimo iż leżę nigdy sie nie dam .... Moje życie toczy się dalej , moim rytmem , po mojemu - gadającym , piszącym PW ... pozostaje tylko klepać - dla mnie życie jest zbyt ciekawe , zbyt krótkie i kruche - by żyć życiem innych , by żyć tym co klepnie jakaś frustratka Teraz mam z tego ubaw i bawię się w wolnych chwilach i karmię troli , by mieli co robić Czasem , niektórym jednostką , jak pofantazjują zbyt mocno , robię BU i się delikwent zajmuje własnymi gaciami ... To że mam gębę niewyparzoną , że bronie swojego , bom LEW , że mam swoje zdanie , przeważnie swoje inne od innych .... nie gram pod publikę , nie potrzebuje oklasków , nie żyję by klękały narody .... jest tak , ja wrogów nie mam , owszem wiem że wrogiem jestem :) no ale to trzeba mieć taką cudną cechę charakteru , by umieć stawić czoła każdemu - bo to nie sztuka jest się obrazić na innych , obrabiać mu dupę - sztuką jest plunąć takiemu w twarz i powiedzieć co się myśli .. Może nie każdy uwierzy , ale ja bardzo szanuje innych , bo szanuje siebie - szanuje poglądy innych , szanuje ich wybory - nie dzierżę nieporadności , użalania się ciągłego nad sobą , biadolenia , pierniczenia jak to mi źle ... nie te czasy , nie ten pęd i trend życia - teraz trzeba być twardym , trzeba stawiać wsiemu czoła - trzeba mieć cele życiowe i dążyć do nich .... Ja czasem mam wrażenie , że nie ogarniam już niczego ... że wsio toczy sie za intensywnie , za dużo tego .... tylko jakby tego wsiego nie było , nie działo się - co ja bym robiła w tym życiu ? klepała PW że Ala ma menopauzę ? :diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 [quote name='Tengusia']no dopsz ... poczekam wiec cierpliwie ;)[/QUOTE] [COLOR=navy][B] [FONT=Arial]grzeczna dziewczynka :)[/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Doginka']Alu i jak mamy koronografia:glaszcze:?:hmmmm:[/QUOTE] [COLOR=navy][B] [FONT=Arial]kiszka ...miało być wczoraj , mama podłączona pod kroplówkę i wszystko przenieśli na dzisiaj bo mieli jakąś obsuwę a ja już żołądka z nerwów nie mam :([/FONT][/B][/COLOR] [quote name='Vectra'] z tego co medyki mi opowiadali (mama moja wchodziła w menopauzę w okrutny sposób ) to rozhisteryzowanie , nadmierna uczuciowość , zmienność nastrojów , brak kontroli nad emocjami - to właśnie początki menopauzy :diabloti: w którą się wchodzi w różnym wieku , nawet ok 40 - wsio zależne od genów , hormonów [/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]i dupa ......czyli nie mam menopauzy :-(....obdarłaś mnie ze złudzeń , że się załapuję :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 nie martw się , wszystko przed Tobą - każdy będzie miał menopauzę , andropauzę , takie nasze przeznaczenie :diabloti: tylko pamiętaj , wtedy łatwo o wpadkę :cooldevi: Quote
Recommended Posts