Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Tak, miała czyszczone, potem podszyte takim czymś, żeby to ucho się nie złamało. Ale pod tym krew zaczęła się znowu zbierać i trzeba było znowu czyścić, a ucho i tak się złamało.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Tak, miała czyszczone, potem podszyte takim czymś, żeby to ucho się nie złamało. Ale pod tym krew zaczęła się znowu zbierać i trzeba było znowu czyścić, a ucho i tak się złamało.[/FONT]

[/QUOTE]

[COLOR=navy][B][FONT=Arial]o rany ..... nie strasz mnie ,ze to moze wrócić:shake:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B][FONT=Arial]o rany ..... nie strasz mnie ,ze to moze wrócić:shake:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Tak mi się wydaje, że to była wina tego usztywniacza, to było takie plastikowe i może za mocno uciskało, czy coś. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]U Was nie trzeba usztywniać, chyba że chcesz jednostronnie kopiowanego :diabloti:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nic się nie martw, będzie dobrze :thumbs:[/FONT]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Tak mi się wydaje, że to była wina tego usztywniacza, to było takie plastikowe i może za mocno uciskało, czy coś. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]U Was nie trzeba usztywniać, chyba że chcesz jednostronnie kopiowanego :diabloti:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nic się nie martw, będzie dobrze :thumbs:[/FONT][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]:lol: kopiowane z uchem na bakier ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]trzymam kciuki...będzie dobrze! ::kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
trzymaj ...zabieg w piątek 17.40 ...zjem pazury czekając pod gabinetem ...[/B][/COLOR]

Posted

[I][B]Ooooo jakie tu wieści...biedny Ozzulek...oby wszystko sie udałoo jak najlepiej...
Nas tez czeka niestety po powrocie z ostatniego juz wypadu wakacyjnego operasjon ...Fruzia ma guzki sutkowe które trzeba usunac łacznie ze sterylizacją a Zuzia..no cóz lepiej nie mówić ..ale jak to sobie powtarzam co nas nie zabije dobrze zrobi nam ;-)

buziammm Kochanaaaaaaaa!!!!![/B][/I]

Posted

Aluś to jednak zabieg w piątek:roll:, trzymam juz dzisiaj kciuki za kochanego Ozzusia:loveu:. Pogoda chociaż jest juz lepsza tak jak chciałaś, będzie dobrze kochanie moje:loveu: BUUUUUziaki wielkie wysyłam tam do Was:loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Ooooo jakie tu wieści...biedny Ozzulek...oby wszystko sie udałoo jak najlepiej...
Nas tez czeka niestety po powrocie z ostatniego juz wypadu wakacyjnego operasjon ...Fruzia ma guzki sutkowe które trzeba usunac łacznie ze sterylizacją a Zuzia..no cóz lepiej nie mówić ..ale jak to sobie powtarzam co nas nie zabije dobrze zrobi nam ;-)

buziammm Kochanaaaaaaaa!!!!![/B][/I][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]będę trzymać kciukaski za Fruziołka [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='sabinka40']Aluś to jednak zabieg w piątek:roll:, trzymam juz dzisiaj kciuki za kochanego Ozzusia:loveu:. Pogoda chociaż jest juz lepsza tak jak chciałaś, będzie dobrze kochanie moje:loveu: BUUUUUziaki wielkie wysyłam tam do Was:loveu::loveu:[/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=navy][B]
Dam Ci znać jak go odbierzemy z gabinetu po zabiegu [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='baster i lusi']:glaszcze:myślami będę z wami.wiem co to czekać pod gabinetem:mdleje:[/QUOTE]

:calus:

[quote name='Doginka']Przeczytałam właśnie u Vectry o zabiegu Ozzulka i w te pędy przylazłam do Was powiedzieć, ze będę kciuki trzymała:thumbs:[/QUOTE]

[quote name='Darianna']I my tyż będziemy mocno zaciskać jutro i czekać na wieści :)[/QUOTE]

[quote name='ice_t']trzymam kciuki za Ozzulca :)[/QUOTE]

[quote name='chita']najgorsze zawsze jest to przeklete czekanie...ja czekalam ponad 3tyg na wyniki histopatologii, oszalec mozna, trzymam kciuki![/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]:calus: Trzymajcie proszę ...bo lżej człekowi kiedy wie że ktoś go wspiera

Mamy oddać Ozzulka 17.40 a odebrać o 19 stojącego już na nóżkach . Nie dogadałam z wetem o narkozie ale ma mieć inną aniżeli przy kastracji miał ...z tym że ja tym razem nie chcę już być przy podawaniu narkozy :shake:, strasznie to przeżyłam przy kastracji , bo w Klinice oddawałam Ozzy'ego i nie wiedziałam co z nim robią i było mi łatwiej

Chita , współczuję czekania na wynik ...akurat to dodatkowy stres w pakiecie [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ja też mocno zacisnę kciuki :kciuki:.

Moja kota Ryszard (już za TM) sam sobie takiego krwiaka zrobił i nikt nie wie jak i kiedy. Zabieg zniósł doskonale a i wynik był negatywny.

Niech tak samo będzie z Ozzym :loveu:.

Posted

[quote name='beam6']Ja też mocno zacisnę kciuki :kciuki:.

Moja kota Ryszard (już za TM) sam sobie takiego krwiaka zrobił i nikt nie wie jak i kiedy. Zabieg zniósł doskonale a i wynik był negatywny.

Niech tak samo będzie z Ozzym :loveu:.[/QUOTE]

[quote name='drzalka']Teraz dopiero wszystko przeczytałam.
Będziemy trzymać kciuki !!!![/QUOTE]

[quote name='Vectra']też trzymam kciuki , żeby nie było :kciuki:
będzie dobrze !!![/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]trzymajta kochane Cioteczki , bo ja już dziś z nerwów rozstroju żoładka dostałam:oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]trzymajta kochane Cioteczki , bo ja już dziś z nerwów rozstroju żoładka dostałam:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Alu tak mi Cie szkoda:-(, Trzymamy kciuki, pazurki i wszystko inne. Alu i Ozzulku będzie dobrze, bo musi i już!!!!!!

Posted

[quote name='sabinka40']Alu tak mi Cie szkoda:-(, Trzymamy kciuki, pazurki i wszystko inne. Alu i Ozzulku będzie dobrze, bo musi i już!!!!!![/QUOTE]

[COLOR=navy][B]zadzwonię jutro do Ciebie [/B][/COLOR]

Posted

Alu wybacz, że tak bez pytania ale to bardzo ważne ! ZAGINĘŁA kochana Tigra :placz:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/214224-WODZISŁAW-ŚLĄSKI-zagineła-duża-9-letna-sunia-bez-ogona-07-09-2011[/url]

Posted

[quote name='Grosziwo']Alu wybacz, że tak bez pytania ale to bardzo ważne ! ZAGINĘŁA kochana Tigra :placz:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/214224-WODZIS%C5%81AW-%C5%9AL%C4%84SKI-zagine%C5%82a-du%C5%BCa-9-letna-sunia-bez-ogona-07-09-2011"]http://www.dogomania.pl/threads/214224-WODZISŁAW-ŚLĄSKI-zagineła-duża-9-letna-sunia-bez-ogona-07-09-2011[/URL][/QUOTE]

widziałam :( już dałam na NK , jeśli potrafisz wrzuć na facebooka , bo ja niekumata tam jestem:oops: