Alicja Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [quote name='fioneczka']jak Ozzulkowe uszko ?[/QUOTE] dalej spuchnięte .... Quote
sylwiaskalska Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Stola latek dla Ozzulka :) :) a Ozyy to twardziel więc ucho będzie na pewno zdrowe. Czytałam że odchudzasz Ozziego , kurka mój Czort po tej kastracji to taka kwadratowa foka się zrobiła odchudzam odchudzam ale jakoś Czort chyba magazynuje ten tłuszcz bo pomału to idzie ;) Mam nadzieje że Ozzulkowi idzie to szybciej :) Quote
bianka19 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Alicja']dalej spuchnięte ....[/QUOTE] do wesela się zagoi. :) Quote
sabinka40 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Alicja'][CENTER][SIZE=4][COLOR=royalblue][FONT=Arial][B]Mój Kochany [COLOR=red]Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] [COLOR=royalblue][FONT=Arial][B][SIZE=4]z okazji Twoich [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]7[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] urodzin[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=royalblue][/COLOR][/CENTER] [COLOR=royalblue][CENTER][B][SIZE=4][FONT=Arial]DZIĘKUJĘ CI ,[/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][FONT=Arial]że JESTEŚ [/FONT][/SIZE][/B] [B][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B][/CENTER] [/COLOR][/QUOTE] Ozulku kochany:loveu::loveu::loveu:Sto lat Ci ciocia śpiewa i zdrówka życzy:evil_lol: Przepraszam że teraz dopiero:oops:, nie gniewasz sie :shake: Buzi, buzi, buzi!!!!!!!! Quote
Alicja Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 [quote name='sylwiaskalska']Stola latek dla Ozzulka :) :) a Ozyy to twardziel więc ucho będzie na pewno zdrowe. Czytałam że odchudzasz Ozziego , kurka mój Czort po tej kastracji to taka kwadratowa foka się zrobiła odchudzam odchudzam ale jakoś Czort chyba magazynuje ten tłuszcz bo pomału to idzie ;) Mam nadzieje że Ozzulkowi idzie to szybciej :)[/QUOTE] [COLOR=navy][B] dzięki za życzonka ucho nadal poduszkowate więc nic dobrego ... co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze :lol::lol::lol:)[/B][/COLOR] [quote name='bianka19']do wesela się zagoi. :)[/QUOTE] [COLOR=navy][B] raczej grozi Ozzyemu zabieg ....boję się narkozy [/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']Ozulku kochany:loveu::loveu::loveu:Sto lat Ci ciocia śpiewa i zdrówka życzy:evil_lol: Przepraszam że teraz dopiero:oops:, nie gniewasz sie :shake: Buzi, buzi, buzi!!!!!!!![/QUOTE] [COLOR=navy][B]nie słyszałaś jak fochnął , podobno w Żorach było słychać ;)?? dzięki :)[/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] dzięki za życzonka ucho nadal poduszkowate więc nic dobrego ... co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: [COLOR="red"]jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze[/COLOR] :lol::lol::lol:)[/B][/COLOR] [/QUOTE] :roflt: nie byłabym taka pewna czy tylko adopcyjnego to dotyczy :diabloti: Quote
Alicja Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='fioneczka']:roflt: nie byłabym taka pewna czy tylko adopcyjnego to dotyczy :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]tak , tak ....TYLKO i WYŁĄCZNIE :grins: mojego SAMA se kupiłam ...SAMA se ........:roflt: [/B][/COLOR] Quote
drzalka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Aicjo najlepszego dla Ozulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech się uszko ładnie goi ;) Quote
tatankas Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 A ja z urlopu już powróciłam i życzonka dla Ozzulka też przesyłam-najlepszego :) I szybko zdrowiej malutki ;) Quote
Alicja Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='drzalka']Aicjo najlepszego dla Ozulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech się uszko ładnie goi ;)[/QUOTE] [COLOR=navy][B]dziękujemy :calus:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 [quote name='tatankas']A ja z urlopu już powróciłam i życzonka dla Ozzulka też przesyłam-najlepszego :) I szybko zdrowiej malutki ;)[/QUOTE] dziekulce :calus: Quote
Doginka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Alicja'][CENTER][SIZE=4][COLOR=royalblue][FONT=Arial][B]Mój Kochany [COLOR=red]Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=4] [/SIZE] [COLOR=royalblue][FONT=Arial][B][SIZE=4]z okazji Twoich [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]7[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] urodzin DZIĘKUJĘ CI , że JESTEŚ [/SIZE] :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/QUOTE] Ojej, ja tu się byczę w Stegnie nad morzem i Ozzulkowe urodzinki przegapiłam:oops: Sto lat Ozzulku i jeszcze więcej;-) [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfx-MBdLBfc9uS9VtroyoAHDHyefC8X3l5Q7v9S_bJx8t4J0Cobg[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLTA-6A6RZRCIODVLyKe-rlOpj5AQ79CbPL1qLNTofc46fxAhEow[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEqw_6Xc260fryVYRweYQGm1alcZiw4BhpB_8nYTm5C7FRnXK-[/IMG] Quote
Alicja Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Doginka']Ojej, ja tu się byczę w Stegnie nad morzem i Ozzulkowe urodzinki przegapiłam:oops: Sto lat Ozzulku i jeszcze więcej;-) [IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfx-MBdLBfc9uS9VtroyoAHDHyefC8X3l5Q7v9S_bJx8t4J0Cobg[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLTA-6A6RZRCIODVLyKe-rlOpj5AQ79CbPL1qLNTofc46fxAhEow[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEqw_6Xc260fryVYRweYQGm1alcZiw4BhpB_8nYTm5C7FRnXK-[/IMG][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]dziękujemy :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Darianna Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B] co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze :lol::lol::lol:)[/B][/COLOR] [/QUOTE] się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 [quote name='Darianna']się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] :modla: :modla: :modla: [RIGHT]:roflt::roflt:[/RIGHT] Quote
sabinka40 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Darianna']się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] .............. Quote
sabinka40 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Darianna']się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] .................... Quote
Alicja Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [quote name='sabinka40']..............[/QUOTE] [quote name='sabinka40']....................[/QUOTE] :lol: wszystko Ci opowiem ,czyli o KIM i o czym , jak przyjedziemy ;) ...bez nerwów Izunia :lol: są takie persony na dogo i w tym kontekście sobie tutaj żartujemy z Asią i z Darią :lol: Quote
sabinka40 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Alicja']:lol: wszystko Ci opowiem ,czyli o KIM i o czym , jak przyjedziemy ;) ...bez nerwów Izunia :lol: są takie persony na dogo i w tym kontekście sobie tutaj żartujemy z Asią i z Darią :lol:[/QUOTE] Ok:eviltong: Quote
Medorowa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]a mówiłam , że przechwalę ...:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=navy][B]..pewnie są tacy co ich to cieszy ...:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=navy][B] Ozzy ma krwiaka małżowiny ..... grrrrrrrrrrrr...wczoraj biegał po górkach , potem turlając się w trawie musiał uderzyć w kamulec , wczoraj na bank NIC nie miał w południe na uszku a dzisiaj poduszka .... ja jadę do Mamy do szpitala , TZ już w drodze do weta[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Zdrówka chłopaku:razz: No i spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Medorowa']Zdrówka chłopaku:razz: No i spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR=navy][B]dzięki Madziu :calus:[/B][/COLOR] [quote name='sabinka40']Ok:eviltong:[/QUOTE] :grins: Quote
Darianna Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jal Ozzulcowe łucho? Iza, to tylko takie nasze przekomarzanie ;) Quote
Alicja Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 [quote name='Darianna']Jal Ozzulcowe łucho? Iza, to tylko takie nasze przekomarzanie ;)[/QUOTE] uszko na razie b/z ... kontrola w poniedziałek , ale nawet jakby miał mieć cięte to nie dam teraz ruszyć , w upał nie zaaplikuję psu narkozy Quote
baster i lusi Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Alicja']uszko na razie b/z ... kontrola w poniedziałek , ale nawet jakby miał mieć cięte to nie dam teraz ruszyć , w upał nie zaaplikuję psu narkozy[/QUOTE] chyba masz rację bo te nasze spaślaki:eviltong: ledwo dyszą w upały a co dopiero po narkozie. Quote
sabinka40 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 :lol:Aluś ile karczku i kiełbachy kupić na jutro?:eviltong: A ile flaszek:eviltong: Wierzba posadzona:lol: Quote
Recommended Posts