Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stola latek dla Ozzulka :) :) a Ozyy to twardziel więc ucho będzie na pewno zdrowe.
Czytałam że odchudzasz Ozziego , kurka mój Czort po tej kastracji to taka kwadratowa foka się zrobiła odchudzam odchudzam ale jakoś Czort chyba magazynuje ten tłuszcz bo pomału to idzie ;) Mam nadzieje że Ozzulkowi idzie to szybciej :)

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER][SIZE=4][COLOR=royalblue][FONT=Arial][B]Mój Kochany [COLOR=red]Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=royalblue][FONT=Arial][B][SIZE=4]z okazji Twoich [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]7[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] urodzin[/SIZE][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=royalblue][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=royalblue][CENTER][B][SIZE=4][FONT=Arial]DZIĘKUJĘ CI ,[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][FONT=Arial]że JESTEŚ [/FONT][/SIZE][/B]
[B][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:[/FONT][/B][/CENTER]

[/COLOR][/QUOTE]

Ozulku kochany:loveu::loveu::loveu:Sto lat Ci ciocia śpiewa i zdrówka życzy:evil_lol:
Przepraszam że teraz dopiero:oops:, nie gniewasz sie :shake: Buzi, buzi, buzi!!!!!!!!

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Stola latek dla Ozzulka :) :) a Ozyy to twardziel więc ucho będzie na pewno zdrowe.
Czytałam że odchudzasz Ozziego , kurka mój Czort po tej kastracji to taka kwadratowa foka się zrobiła odchudzam odchudzam ale jakoś Czort chyba magazynuje ten tłuszcz bo pomału to idzie ;) Mam nadzieje że Ozzulkowi idzie to szybciej :)[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
dzięki za życzonka
ucho nadal poduszkowate więc nic dobrego ...
co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze :lol::lol::lol:)[/B][/COLOR]

[quote name='bianka19']do wesela się zagoi. :)[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
raczej grozi Ozzyemu zabieg ....boję się narkozy [/B][/COLOR]

[quote name='sabinka40']Ozulku kochany:loveu::loveu::loveu:Sto lat Ci ciocia śpiewa i zdrówka życzy:evil_lol:
Przepraszam że teraz dopiero:oops:, nie gniewasz sie :shake: Buzi, buzi, buzi!!!!!!!![/QUOTE]

[COLOR=navy][B]nie słyszałaś jak fochnął , podobno w Żorach było słychać ;)??

dzięki :)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]
dzięki za życzonka
ucho nadal poduszkowate więc nic dobrego ...
co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: [COLOR="red"]jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze[/COLOR] :lol::lol::lol:)[/B][/COLOR]
[/QUOTE]

:roflt:
nie byłabym taka pewna czy tylko adopcyjnego to dotyczy :diabloti:

Posted

[quote name='fioneczka']:roflt:
nie byłabym taka pewna czy tylko adopcyjnego to dotyczy :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]tak , tak ....TYLKO i WYŁĄCZNIE :grins:

mojego SAMA se kupiłam ...SAMA se ........:roflt: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='drzalka']Aicjo najlepszego dla Ozulka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech się uszko ładnie goi ;)[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]dziękujemy :calus:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='tatankas']A ja z urlopu już powróciłam i życzonka dla Ozzulka też przesyłam-najlepszego :)
I szybko zdrowiej malutki ;)[/QUOTE]

dziekulce :calus:

Posted

[quote name='Alicja'][CENTER][SIZE=4][COLOR=royalblue][FONT=Arial][B]Mój Kochany [COLOR=red]Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]
[/SIZE] [COLOR=royalblue][FONT=Arial][B][SIZE=4]z okazji Twoich [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]7[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] urodzin
DZIĘKUJĘ CI ,
że JESTEŚ [/SIZE]
:loveu::loveu::loveu:

[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
Ojej, ja tu się byczę w Stegnie nad morzem i Ozzulkowe urodzinki przegapiłam:oops:
Sto lat Ozzulku i jeszcze więcej;-)
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfx-MBdLBfc9uS9VtroyoAHDHyefC8X3l5Q7v9S_bJx8t4J0Cobg[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLTA-6A6RZRCIODVLyKe-rlOpj5AQ79CbPL1qLNTofc46fxAhEow[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEqw_6Xc260fryVYRweYQGm1alcZiw4BhpB_8nYTm5C7FRnXK-[/IMG]

Posted

[quote name='Doginka']Ojej, ja tu się byczę w Stegnie nad morzem i Ozzulkowe urodzinki przegapiłam:oops:
Sto lat Ozzulku i jeszcze więcej;-)
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQfx-MBdLBfc9uS9VtroyoAHDHyefC8X3l5Q7v9S_bJx8t4J0Cobg[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQLTA-6A6RZRCIODVLyKe-rlOpj5AQ79CbPL1qLNTofc46fxAhEow[/IMG][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSEqw_6Xc260fryVYRweYQGm1alcZiw4BhpB_8nYTm5C7FRnXK-[/IMG][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]dziękujemy :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]

co do odchudzania ... na wadze ok 1 kg ale na wygląd i zachowanie jest różnica ; my dajemy RC Obesity ale Vectra ma jakąś karmę która ładnie rokuje , ewentualnie wejdziemy na RC dla kastratów ... tylko nie wiem jak długo moje konto wytrzyma takie wydatki ( :lol: jakbym miała psa z adopcji to już bojówki dogomaniackie by mi napisały ze jak sie nie ma kasy na karme to się psa nie bierze :lol::lol::lol:)[/B][/COLOR]
[/QUOTE]

się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']się kasy nie ma na karme to się psa nie bierze :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

:modla: :modla: :modla:

[RIGHT]:roflt::roflt:[/RIGHT]

Posted

[quote name='sabinka40']..............[/QUOTE]

[quote name='sabinka40']....................[/QUOTE]

:lol: wszystko Ci opowiem ,czyli o KIM i o czym , jak przyjedziemy ;) ...bez nerwów Izunia :lol: są takie persony na dogo i w tym kontekście sobie tutaj żartujemy z Asią i z Darią :lol:

Posted

[quote name='Alicja']:lol: wszystko Ci opowiem ,czyli o KIM i o czym , jak przyjedziemy ;) ...bez nerwów Izunia :lol: są takie persony na dogo i w tym kontekście sobie tutaj żartujemy z Asią i z Darią :lol:[/QUOTE]

Ok:eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]a mówiłam , że przechwalę ...:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=navy][B]..pewnie są tacy co ich to cieszy ...:angryy:[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=navy][B]
Ozzy ma krwiaka małżowiny ..... grrrrrrrrrrrr...wczoraj biegał po górkach , potem turlając się w trawie musiał uderzyć w kamulec , wczoraj na bank NIC nie miał w południe na uszku a dzisiaj poduszka .... ja jadę do Mamy do szpitala , TZ już w drodze do weta[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
Zdrówka chłopaku:razz:
No i spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Zdrówka chłopaku:razz:
No i spóźnione, ale szczere NAJLEPSZEGO:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]dzięki Madziu :calus:[/B][/COLOR]

[quote name='sabinka40']Ok:eviltong:[/QUOTE]

:grins:

Posted

[quote name='Darianna']Jal Ozzulcowe łucho? Iza, to tylko takie nasze przekomarzanie ;)[/QUOTE]

uszko na razie b/z ... kontrola w poniedziałek , ale nawet jakby miał mieć cięte to nie dam teraz ruszyć , w upał nie zaaplikuję psu narkozy

Posted

[quote name='Alicja']uszko na razie b/z ... kontrola w poniedziałek , ale nawet jakby miał mieć cięte to nie dam teraz ruszyć , w upał nie zaaplikuję psu narkozy[/QUOTE]

chyba masz rację bo te nasze spaślaki:eviltong: ledwo dyszą w upały a co dopiero po narkozie.