Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aluś życzę Twojej mamci zdrowia i nie martw sie będzie dobrze:loveu:
Czytałam w którymś poście że masz jakieś mięsko kupione:eviltong: i że sie do mnie wybierasz:multi:Kiedy?????? Słonko już swieci:evil_lol::multi: Zapraszammmmmm!!!!!!

Posted

[quote name='sabinka40']Aluś życzę Twojej mamci zdrowia i nie martw sie będzie dobrze:loveu:
Czytałam w którymś poście że masz jakieś mięsko kupione:eviltong: i że sie do mnie wybierasz:multi:Kiedy?????? Słonko już swieci:evil_lol::multi: Zapraszammmmmm!!!!!![/QUOTE]

miałaś zadzwonić:mad:

Posted

[quote name='Doginka']Alu, Twoja mama jeszcze młoda kobitka jest, moja babcia ma 89 lat i jeszcze śmiga jak meserszmit i tańcuje i [B]czyta bez okularów[/B];-)
Zdrówka mamie życzę i cieplutkie myśli ślę;-):hand:[/QUOTE]
... ja tez czytam bez okularków, bo w w rowerkach nic nie widzę...;)

Alicja - zaciskam!

pzdr.

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=red][B]SUPER BAZAREK !!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4]
[/SIZE][/FONT][/CENTER]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/212918-Bazarek-dla-Cezarka-wszystko-dla-psiak%C3%B3w-od-A-Z-do-29.08.2011-godz.20.00?p=17442995#post17442995[/URL]

Posted

[quote]Oooo Anetka Dawno Cię nie było[/quote]
Bo ja pojawiam się i znikam hihihihi

Ojej, przykro mi z powodu Twojej mamy. Trzymam kciuki!:calus:
Mój dziadek tez jest w szpitalu....drugi raz w ciągu miesiąca. Będzie dobrze, musi, bo za 2 tyg. ślub mojej siostry ciotecznej, więc nie ma opcji żeby naszego dziadka nie było.

Posted

[quote name='Gioco']Zastanawiam się kiedy będą fotki Ozzego? :hmmmm:[/QUOTE]

a mamy kilka ale czasu na przeróbki brak
nawet jak jestem w domu to nie ma kiedy

Posted

Oj,coś widzę, że wielu z nas brakuje czasu.
To ja mam propozycję: niech ci, co go mają za dużo dadza nam! Ja chętnie wezmę kilka godzin,tyle, aby dobić do 35 godzin na dobę...
To kto odda czas?

pzdr.

Posted

Jutro z okazji pewnej okazji wstawię kilka fotek ...dziś nie czują rąk , nóg i wogóle ..... przyjechała siostra , robimy generalne porzadki w mamy ...a mama nadal w szpitalu

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=royalblue][FONT=Arial][B]Mój Kochany [COLOR=red]Prawdziwy i NAJWIERNIEJSZY PRZYJACIELU [/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=4]
[/SIZE] [COLOR=royalblue][FONT=Arial][B][SIZE=4]z okazji Twoich [/SIZE][SIZE=5][COLOR=red]7[/COLOR][/SIZE][SIZE=4] urodzin
DZIĘKUJĘ CI ,
że JESTEŚ [/SIZE]
:loveu::loveu::loveu:

[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='fioneczka']przyszłam śpiewać

... sto lat, sto lat ... i jeszcze jeden i jeszcze raz !!!!

dawaj urodzinowe fotki :p[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]Podziękowali :loveu:

nie mam urodzinowych ... bo co to za fotki bez prezentu ...a prezent zjadł :grins:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='bianka19']to wszystkiego najlepszego! :BIG:

jaki to prezent urodzinowy dostał? :lol:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']I ode mnie wszystkiego najlepszego!!!!!!!![/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
Ozzulek dziękuje :Rose:

a dostał 3 indycze szyje obwiązane kokardą (zjadł 1 , 2 zamroziłam ) i jeszcze z bazarku na Cezarka boxiołka przyjdą gryzaki buciki szt.10 :)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]
Ozzulek dziękuje :Rose:

a dostał 3 indycze szyje obwiązane kokardą (zjadł 1 , 2 zamroziłam ) i jeszcze z bazarku na Cezarka boxiołka przyjdą gryzaki buciki szt.10 :)[/B][/COLOR][/QUOTE]
no to miał smakowity prezent. :D

Posted

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]12 sierpnia u Izy , Janusza i Sabinki :p[/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2546/593b341fc21b4241.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2546/4ddc464e583ac710.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/2546/43e82ef657943d73.jpg[/IMG][/URL]

[/CENTER]