Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Ty nie mysl o weekendzie, Ty mysl, jak zaopiekowac się Chorym Członkiem Rodziny;)

Dla Harleya ["]

pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]Członek Rodziny z chorym palcem coraz zdrowszy :lol: więc spokojnie mogę myśleć o weekendzie :lol: tylko że ja poproszę o słonko na weekend :)[/B][/COLOR]

Posted

Hej Alicja :D
Powoli wracam do żywych, wylewka jest parapety som, a jak tam u Ciebie idzie z remontem ;)

Ozzulek z Sabinką fajnie sobie wyglądają ;P, mm co tam dobrego z grilla mieliście ;P

Posted

[quote name='drzalka']Hej Alicja :D
Powoli wracam do żywych, wylewka jest parapety som, a jak tam u Ciebie idzie z remontem ;)

Ozzulek z Sabinką fajnie sobie wyglądają ;P, mm co tam dobrego z grilla mieliście ;P[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]grillek był rewelka , były też i inne smakołyki z okazji urodzin Izy :)

Remont będzie się ciągnął jeszcze troszkę ...co mnie wcale nie cieszy , ale w sumie nie ma też potrzeby gonić z terminami , po prostu jesteśmy na etapie wymian wyposażenia itp ...kiedyś mam nadzieję dobiegnie końca :lol: teraz priorytetem kaloryfer w łazience i skrzynka na bezpieczniki w przedpokoju i tapetowanie ....ufff :modla:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Doginka']Uooooooch, remontu nie zazdroszczę:shake:

Ale grillka już tak:lol:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]pomału się przyzwyczajam :lol:
W sumie dużo prościej jest zrobić cokolwiek w dużym mieszkaniu bądź domu jednorodzinnym bo masz mase pomieszczeń i pakujesz z remontowanego w jedno miejsce i dalej masz luzik , a w mieszkaniu ( u mnie niecałe 50m) to jest sajgon jak zaczyna się coś powazniejszego robić

Na grillka to znów się szykuję tylko po niedzieli jak tylko wróci pogoda , mięsko już kupione i Iza będzie musiala nas ścierpieć :lol: [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Patka']Alu uściski dla kontuzjowanego męża i wiedz że o Harleyku pamiętamy :calus:
U nas powoli a czas pędzi ...[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]Patuś :calus:
Dzięki za pamięć .

Pozdrowienia od Nas dla Całej Rodzinki .[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
[CENTER][/CENTER]
[INDENT] [FONT=Arial][SIZE=2][B]7 lat ....niby dużo czasu ...a pamiętam wszystko jakby to było wczoraj :shake:... ostatnie dni , godziny , minuty ...potem już ułamki sekund i najcięższe pożegnanie z TOBĄ ...NA ZAWSZE ...Mój PRZYJACIELU :-([/B][/SIZE][/FONT]
[/INDENT][INDENT]
[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=3]7 lat temu , 3 sierpnia opuścił Nasz dom .... Harley , Nasz najwspanialszy PRZYJACIEL [/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=2][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=2][CENTER][/CENTER]
[/SIZE][CENTER][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Arial][IMG]http://img166.imageshack.us/img166/4041/wlesie3sp.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE][/B]

[CENTER][B][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=navy]Dla Ciebie [/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/B][SIZE=2][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=2][CENTER][B][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy]NASZ PRZYJACIELU [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/SIZE][CENTER]

[SIZE=2][IMG]http://img181.imageshack.us/img181/9978/znicz29.gif[/IMG][/SIZE] [/CENTER]

[CENTER] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][I][B]Zapłacz[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Kiedy odejdzie,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Jeśli cię serce zaboli,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Że to o wiele za wcześnie[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Choć może i z Bożej woli.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER]

[CENTER][I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Zapłacz[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Bo dla płaczących[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Niebo bywa łaskawsze[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Lecz niech uwierzą wierzący,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Że on nie odszedł na zawsze.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER]

[CENTER][I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Zapłacz[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Kiedy odejdzie,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Uroń łzę jedną i drugą,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]I.. przestań[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Nim słońce wzejdzie,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Bo on nie odszedł na długo.[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER]

[CENTER][I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Potem[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Rozglądnij się w koło[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Ale nie w górę[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Patrz nisko[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]I.. może wystarczy zawołać,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]On może być już tu blisko...[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER]

[CENTER][I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]A jeśli ktoś mi zarzuci,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Że świat widzę w krzywym lusterku,[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]To ja powtórzę:[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]On wróci[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=navy] [B]Choć może i w innym futerku..[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/I]
[SIZE=2][FONT=Arial] Franciszek Klimek -autor[/FONT][/SIZE][/CENTER]

[LEFT][FONT=Arial][SIZE=2]wrócił ...za 3 miesiące , pod postacią Ozzy'ego [/SIZE][/FONT][/LEFT]

[/CENTER]

[/INDENT][/QUOTE]

:-(Tak mi sie smutno zrobiło.....piękny wiersz...........

Posted

[quote name='sabinka40']:-(Tak mi sie smutno zrobiło.....piękny wiersz...........[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
bo smutno ...[/B][/COLOR]

[quote name='Asiaczek'][B]Alicja[/B] - co u Mamy? Co mówią lekarze?

pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Doginka']Alu, przeczytałam u Vectry o Twojej Mamie. Mam nadzieję, ze to nic groźnego:glaszcze:[/QUOTE]

Co u Mamy ....
dziś po gastroskopii wiemy że znów są nadżerki w ścianach żołądka ( mama leczył sie ostatnio na bóle w kręgosłupie ...ma naczyniaka , a leki walą po żołądku ) , nie chce namieszać ale któraś zastawka sie nie domyka i coś tam jeszcze ( było EKG i Echo serca ) , 100% przekroczone są normy przeciwciał tarczycy ... jutro jadę po pracy do szpitala więc czegoś moze sie dowiem , dzis był tato . Mam o tyle dobrze , ze syn najbliższej kuzynki ( siostrzenicy Taty) jest w szpitalu anestezjologiem a synowa pediatrą , tak więc mama na bieżąco ma odwiedziny i w razie kiedy coś potrzebuje to są na miejscu. Jestm im za to bardzo wdzięczna .
Mama ma skończone 72 lata ...ale jesteśmy dobrej myśli

Posted

[quote name='baster i lusi']Alu dużo zdrowia dla Twojej mamy życzę i trzymam kciuki.Moj tato odszedł w wieku 75 lat a mama za 9 mc po nim.A minie już 15 lat.[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Alicjo, pozytywne wibracje przesyłam :*[/QUOTE]
:calus:dzięki , jestem dobrej myśli

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][/COLOR]Mama ma skończone 72 lata ...ale jesteśmy dobrej myśli[/QUOTE]
:calus:Będzie dobrze Ala. Nie ma innej opcji.

Posted

Aluś zdrowia mamie życzę z całego serca !!!

Kochana ale nie rób z mamy staruszki, jest w kwiecie wieku... wiem co mówię, moja ma skończone 80 i ciągle młoda :loveu:, no przynajmniej duchem bo "opakowanie " to już niekoniecznie. W zeszłym roku wymieniła sobie "wahacz" w bioderku (tytan , gwarancja na 20 lat, więc w okolicach setki zrobi się jej nowy :diabloti:)

Posted

[quote name='Gioco']:calus:Będzie dobrze Ala. Nie ma innej opcji.[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]Dzięki , oczywiście że nie ma [/B][/COLOR]

[quote name='Grosziwo']Aluś zdrowia mamie życzę z całego serca !!!

[B][COLOR=navy]Dzięki [/COLOR][/B]

Kochana ale nie rób z mamy staruszki, jest w kwiecie wieku... wiem co mówię, moja ma skończone 80 i ciągle młoda :loveu:, no przynajmniej duchem bo "opakowanie " to już niekoniecznie. W zeszłym roku wymieniła sobie "wahacz" w bioderku (tytan , gwarancja na 20 lat, więc w okolicach setki zrobi się jej nowy :diabloti:)[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]wiem Iwonko , bo sama też mamie zawsze powtarzam , że jeszcze dużo latek przed nią , tylko Mamcia by swoimi chorobami naprawde mogła obdzielić pół rodziny , za dużo jak na tak mikrego człeka ...ale damy radę :) w końcu jeszcze sporo planów do zrealizowania ;)[/B][/COLOR]

Posted

[/QUOTE][COLOR=navy][B]wiem Iwonko , bo sama też mamie zawsze powtarzam , że jeszcze dużo latek przed nią , tylko Mamcia by swoimi chorobami naprawde mogła obdzielić pół rodziny , za dużo jak na tak mikrego człeka ...ale damy radę :) w końcu jeszcze sporo planów do zrealizowania ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

Kochane są te nasze Mamcie, będą żyć mam jeszcze długo i tego się trzymajmy !!!

Posted

Alu, Twoja mama jeszcze młoda kobitka jest, moja babcia ma 89 lat i jeszcze śmiga jak meserszmit i tańcuje i czyta bez okularów;-)
Zdrówka mamie życzę i cieplutkie myśli ślę;-):hand: