Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iv_']Ja nie wiem czemu, ale te psy Vectry tak się świecą :roll: :roll: jakby je ....... smarowała smalcem :cool3: :diabloti:[/QUOTE]
Bo smaruje;)

[quote name='Vectra']to nie smalec , to bród i wiejskie powietrze :diabloti:[/QUOTE]
Taaaa, pewnie....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Bo smaruje;)

Taaaa, pewnie....

Pzdr.[/QUOTE]

[quote name='Iv_']Wiedziałam :multi:

:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

:lol: a potem się bierze suchy chleb , przejedzie pajdą po plerach i kanapka gotowa :):lol:

Posted

Alicja, mały spamik...

[COLOR=magenta][B]Zapraszam na mój bazarek dla Szarika i Leosia:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00?p=17321669#post17321669[/url]

Podnoszenie, kupowanie mile widziane:)[/B][/COLOR]

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']:lol: a potem się bierze suchy chleb , przejedzie pajdą po plerach i kanapka gotowa :):lol:[/QUOTE]
Tylko kiszeniaka musi dokombinować ;-)

Posted

[quote name='Asiaczek']Alicja, mały spamik...

[COLOR=magenta][B]Zapraszam na mój bazarek dla Szarika i Leosia:)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas%21%21%21%21-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00?p=17321669#post17321669"]http://www.dogomania.pl/threads/211759-MISZ-MASZ-dla-mas!!!!-Do-05.08.2011-r.-godz.-24.00?p=17321669#post17321669[/URL]

Podnoszenie, kupowanie mile widziane:)[/B][/COLOR]

Pzdr.[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]oczywiście , że też ZAPRASZAMY :)[/B][/COLOR]
[quote name='Gioco']Tylko kiszeniaka musi dokombinować ;-)[/QUOTE]
[COLOR=navy][B]
były na stanie ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]były na stanie ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
:-)
Coś na popitkę też by się pewnie zdało. Taka kanapeczka ze smalczykiem to ciężka. Oj ciężka ;)

Posted

[quote name='Gioco']:-)
Coś na popitkę też by się pewnie zdało. Taka kanapeczka ze smalczykiem to ciężka. Oj ciężka ;)[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]na popitkę była : kawa , KAWA , Kawa :)[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja również....zabójczy filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ha! kolejny dowód na nasze pokrewieństwo... Angol to i moja niespełniona chcica :) planuję takiego psiaka na starość ;) :loveu: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]ja również....zabójczy filmik :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ha! kolejny dowód na nasze pokrewieństwo... Angol to i moja niespełniona chcica :) planuję takiego psiaka na starość ;) :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]u Mnie odpada .... na 4 piętro angola nie wciągnę ...windy brak ...ale serio , od zawsze byłam zakochana w angolach , taką namiastką został boxiu , co będzie na starość , jeszcze nie wiem , TZ twierdzi że nic ale ja sobie nie wyobrażam mojego życia bez psa przy boku [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B] dom bez psa jest dla mnie dziwnie pusty.
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

i bez basenu w srodku tez ...:evil_lol: bombowy psiak, od poczatku wiedzialam ze go wtarga do srodka:evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']:evil_lol::loveu:

Witajcie Ozzulki;):loveu:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]witaj Madziu :)[/B][/COLOR]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Też nie wyobrażam sobie życia bez psa....pies musi być i koniec! :) dom bez psa jest dla mnie dziwnie pusty.
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=navy][B]ano jest ....u mnie był pusty 3 miesiące ...dłużej by było nie do wytrzymania , ale teraz jest Ozzulek :).[/B][/COLOR]

[quote name='chita']i bez basenu w srodku tez ...:evil_lol: bombowy psiak, od poczatku wiedzialam ze go wtarga do srodka:evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]też tak myślałam , ale czekałam jak długo ta pani jego wytrzyma :lol:[/B][/COLOR]

Posted

taki film , miałam na żywo , tylko zrobilam STOP , jak zbiornik z wodą , zbliżył się za mocno do wejścia do domu ....
ale zraszacza ogrodowego , nie zdążyłam zastopować :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']taki film , miałam na żywo , tylko zrobilam STOP , jak zbiornik z wodą , zbliżył się za mocno do wejścia do domu ....
ale zraszacza ogrodowego , nie zdążyłam zastopować :cooldevi:[/QUOTE]

[COLOR=navy][B]niedobraśna Ty :grins:[/B][/COLOR]

[COLOR=navy][B]Szafę mi robią od 10 :roll: burdel w całej chałupie .... masakra . A w drodze na zakupy dopadła mnie burza i było oberwanie chmury , zdążyłam schować się do Biedronki :)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]u Mnie odpada .... na 4 piętro angola nie wciągnę ...windy brak ...ale serio , od zawsze byłam zakochana w angolach , taką namiastką został boxiu , co będzie na starość , jeszcze nie wiem , TZ twierdzi że nic ale ja sobie nie wyobrażam mojego życia bez psa przy boku [/B][/COLOR][/QUOTE]

Ja tam mam jeszcze trochę czasu,ale jak się z domkiem uda,to będę miała z ulubionych ras po sztuce:dog niemiecki-błękitny,buldożek francuski,buldożek angielski,no a boksio to wiadomo-jest od 13 lat i będzie nadal :P
Tylko jeszcze mała przeszkoda-muszę męża z domu wyrzucić,bo on zwariuje z taką watahą hihihi

[quote name='Alicja']

[COLOR=navy][B]ano jest ....u mnie był pusty 3 miesiące ...dłużej by było nie do wytrzymania , ale teraz jest Ozzulek :).[/B][/COLOR]

[/QUOTE]

Jestem lepsza-ja wytrzymałam bez psa całe 8 dni :P

Posted

[quote name='tatankas']Ja tam mam jeszcze trochę czasu,ale jak się z domkiem uda,to będę miała z ulubionych ras po sztuce:dog niemiecki-błękitny,buldożek francuski,buldożek angielski,no a boksio to wiadomo-jest od 13 lat i będzie nadal :P
Tylko jeszcze mała przeszkoda-muszę męża z domu wyrzucić,bo on zwariuje z taką watahą hihihi
[COLOR=navy][B]
[FONT=Arial]no , jesteś sporo młodsza to masz czas na realizację marzeń ;) ... ja za jakiś czas przeklnę te wspinaczkę na 4 piętro :lol: ale zawsze za to będę jak gazela biegająca :lol: .... grunt to się nie poddawać ;)
Mój TZ teraz tak mówi ale ja naprawdę nie wiem jak można żyć bez zwierzaka ... no chyba że wtedy to będą koty ...nie mówię nie ;) Póki co mamy takie zwierzaki na dożywianiu u TZta w pracy ... dobry wujek nosi suchą karmę i psie puszki , albo gotowane podroby drobiowe [/FONT][/B][/COLOR]

Jestem lepsza-ja wytrzymałam bez psa całe 8 dni :P[/QUOTE]

[COLOR=navy][B][FONT=Arial]ja umarłam jak odszedł Harley ....byłam w tak złym stanie psychicznym że moja okulistka , a minęło już 7 lat , do dziś mi wypomina ze zamiast badań to beczałyśmy w gabinecie obie ...miałam badania w szpitalu dzień po śmierci Niunia .... potem byłam w schronisku zapytać czy są jakieś boxerki ...nie było , 3 października na wystawie psów w Rybniku były boksie na sprzedaż , rodowodowe , troszkę podrośnięte , a jeden wierna kopia Harley'a ...wyłam z bólu i tęsknoty , TZ zabrał mnie stamtąd i po drodze znalazł ogłoszenie o ASTach z hodowli w Gliwicach . Za 2 tygodnie zadzwoniliśmy tam i pojechaliśmy spotkać się z ludźmi i psami ...TZ wybrał malca i umówiliśmy sie ze damy znać do dwóch tygodni ...3 listopada , równo 3 miesiące po odejściu Harley'a przywiozłam Ozzulka do domu ... pisząc to znowu łzami zalewam klawiaturę .
Tak mi strasznie smutno bo odszedł psiak Heniutek
[*] z hodowli Naszych znajomych .... w maju skończył rok :([/FONT][/B][/COLOR]