dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Weron_ciau'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Weron_ciau']a co jeszcze robią przez sen? :lol:[/quote]biegają , szczekają i :oops: chrapią :wink: ale tylko czasami[/quote] biegają przez sen? :o :lol:[/quote] hehehe slyszalam ze brazowe psy tak maja ze przez sen biegaja hahahahhaha Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Weron_ciau'] biegają przez sen? :o :lol:[/quote] A nie? :o Quote
Weron_ciau Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Weron_ciau'] biegają przez sen? :o :lol:[/quote] A nie? :o[/quote] no sie pytam... a tak? Twojej sie to zdaża? dbsst a może masz racje Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Weron_ciau'][quote name='PIKA'][quote name='Weron_ciau'] biegają przez sen? :o :lol:[/quote] A nie? :o[/quote] no sie pytam... a tak? Twojej sie to zdaża? [/quote] I to często, :lol: Tak czasami gdzieś leci tak tymi łapami przebiera :lol: Może nie wybiegana jest ? :o Quote
Weron_ciau Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Weron_ciau'][quote name='PIKA'][quote name='Weron_ciau'] biegają przez sen? :o :lol:[/quote] A nie? :o[/quote] no sie pytam... a tak? Twojej sie to zdaża? [/quote] I to często, :lol: Tak czasami gdzieś leci tak tymi łapami przebiera :lol: Może nie wybiegana jest ? :o[/quote] A pierdziec też pierdzi? :o Bo osobiście takie psy znam :] Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Weron_ciau'] A pierdziec też pierdzi? :o [/quote] :o a widzialaś ssaka, ktory nie pierdzi? :o :lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Weron_ciau'] A pierdziec też pierdzi? :o [/quote] :o a widzialaś ssaka, ktory nie pierdzi? :o :lol:[/quote] :o :o :o ale zajmujace dysputy :-? chwile człowieka nie ma i TAKIE tematy :oops: no bączki to chyba wszystkim sie zdarzają :oops: a jeśli chodzi o bieganie no to jest takie na niby przebieranie łapkami :wink: a zreszta chyba wszyscy wiedzą :roll: :wink: Malawaszka , w piątek jedziemy do kontroli , a w czwartek będę wiedział a co wykazała bakeriologia i jak wyszedł antybiogram.Ozzy zacząl strajkować przy podawaniu tabletek :evil: , a jak widzi że ide z maścią to wieje pod biurko /ja właże za nim :lol: / Quote
PIKA Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [ .Ozzy zacząl strajkować przy podawaniu tabletek :evil: [/quote], Podawaj "na masełko" , w paróweczce, pasztecie itp. :wink: Na nurkowanie pod biurko albo pod inne meble patentu nie mam :lol: Quote
daga10011 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 moje tez lataja przez sen,najbardziej Gala bo ona taka emocjonalna wariatka jest :lol: .pozytywna wariatka 8) .Ala-dawaj w zarciu-mi Dali kiedys zwiewal na widok tabletek,teraz juz przywykl,a Kaja na widok swojej porcji lekow sama pysk otwiera :o :lol: .i potem im chce z pyska wyjac ich porcje :o :roll: Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 no na maselko juz nie chce , dziś poszły na skórke z szyjki kurczaka :roll: ciekawe jak jutro bedzie.. :-? Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no na maselko juz nie chce , dziś poszły na skórke z szyjki kurczaka :roll: ciekawe jak jutro bedzie.. :-?[/quote] hahaha bedziesz mogla poradnik napisac :D Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']no na maselko juz nie chce , dziś poszły na skórke z szyjki kurczaka :roll: ciekawe jak jutro bedzie.. :-?[/quote] hahaha bedziesz mogla poradnik napisac :D[/quote]no chyba o wyższości świat Wielkiej nocy nad świętami bożego narodzenia.. :-? , piecho ma depreche jak ma być kompany , smarowany , a mnie szlag już trafia :evil: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 wierze a jak przebiega leczenie [size=1]my dzis mialysmy czyszczonego doopalka i odrazu siersc zaczela slicznie wyglada, nic tak nie dziala jak palec w poopalu[/size] Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst']wierze a jak przebiega leczenie [size=1]my dzis mialysmy czyszczonego doopalka i odrazu siersc zaczela slicznie wyglada, nic tak nie dziala jak palec w poopalu[/size][/quote]Ozzy te pieszczoty miał w czwartek :oops: , a leczenie, :roll: łepek pomału zarasta , ale jeszcze gulki wyskakują i strupy lecą :-? Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst']łoo to juz coraz lepiej :D :angel:[/quote]myślisz , bo mnie to cholerka nic już nie cieszy bo mi sie wsio sypnęło przez tego grzybola i szkolenie i na wystawe chciałam i Zlot :-? Quote
daga10011 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Bedzie dobrze skoro zarasta :D .A na wystawe gdzie??????????? 8) :P Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 grudki to moga co jakis czas wyskakiwac :cry: ale takie pojedncze a Szpila nie moze jest bosha dla alergikow kiepsko Quote
Wojtecki Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A Royal Canin nie ma jakichś karm dla alergików ? :-? Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']to co Szpilunia będzie jadła :o[/quote] zostajemy przy nutra nuggets ale jeszcze niezle znosi arion musze kilo zamowic a z RR bedzie dobrze mowie Ci a siersc u tych krotkich szybciorem odrasta :D Quote
Alicja Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']to co Szpilunia będzie jadła :o[/quote] zostajemy przy nutra nuggets ale jeszcze niezle znosi arion musze kilo zamowic a z RR bedzie dobrze mowie Ci a siersc u tych krotkich szybciorem odrasta :D[/quote]musze znaleść gdzieś nutre próbki bo nie wiem czy RR by jadł ale próbowałam Acane dla alergików /niby nie ma tej alergii ale wskazane zmienić karme/nawet jadł Daga w Rybniku go chciałam wystawić , na miejscu bez ceregieli z jeżdzeniem, ale zobacze :wink: Quote
dbsst Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 och nasz przystojniaczek systkie nagrody by zdobyl i wastach i w yorkach i w ogole we systkich rasach :D Quote
Recommended Posts