Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']Rude = czułe, wrażliwe i kochają .... ;)

[URL=http://imageshack.us][img]http://img350.imageshack.us/img350/7697/img32963ec.jpg[/img][/URL][/quote]

[color=red][size=6]NO I JUŻ TERAZ WIEM< DLACZEGO ZAWSZE CHCIAŁAM BYĆ RUDA !! [/size][/color]

Ala, czy Ty też ?

Posted

[quote name='Camara'][quote name='Alicjarydzewska']A u Nas dziś dzień szczególny
dziś minął rok odkąd nie ma z Nami Naszego UKOCHANEGO HARLEY'a
[img]http://img320.imageshack.us/img320/5066/harleyplease9rj.jpg[/img]
:cry:[/quote]

Alicja... :( i nic nie mówię, bo sama 16 lipca przeżywałam odejście Czarka... tego się nie zapomina i po roku dalej boli :cry:[/quote]
Oj serce boli na myśl o rozstaniu. U mnie w domu wiszą zdjęcia mojego ukochanego piecha Diamenta, który cieszył me serce przez 17 lat dostałam go na 5 urodziny niezwykły przyjaciel. 17 listopada miną 2 lata jak od nas odszedł. Wiecie co jest najzabawniejsze, że czasem na Gomeza, bądź o Gomezie zdarzy nam, się powiedzieć Diament. Gomeza wzięłam do swojego domu 4 miesiące po stracie Diamenta. Dzieki niemu łatwiej mi było przeżyć ból jaki od śmierci staruszka mi towarzyszył. Nigdy o nim nie zapomnę.

Posted

Alus - przykro mi, ze Gutek powarkiwal na Ozziego, ale tlumacze to tym, ze to jego teren, a on jest zazdrosny, mysle, ze jakby sie spotkali na neutralnym gruncie - byloby super.
P.S. Milutki ten Wasz "killer"( hihihi) - przelamalam mit o tej rasie - dzieki Ozzulek!!!!! :buzi: :iloveyou:

Posted

z tego wnioskuje ,że wracaja do domku. :hmmmm: Ciągle wypatruje ,czy aby juz nie zajechali...Czekam na wieści o wizycie u wetki.

sota, nie tylko Gutek warczy na Ozziego.Mój Tuffi już zakolegował się z nim,ale na początku rządził nawet u niego w domku. :evil: Nie odbywało się bez warczenia,szczerzenia zębów...

a Ozzy to najłagodnieszy pies pod słońcem !

mam nadzieje,że przywiozą dobre wieśći :kciuki:

Posted

Łaaaaa, sota, poznałas Ozzyego? :D A zdjęcia jakieś som? :puppydog:

A powarkiwanie, to przecież normalna sprawa wsród psów. Gutek jest dorosłym samcem i w sposób bardzo zrównowazony reagował na intruza na własnym terenie. Dawał mu do zrozumienia, że nie ma ochoty na zacieśnianie znajomości i żeby Ozzy uważał, bo nie on tu rządzi :D

Posted

Ano poznalam!!! I nawet kika razy swoim ozorkiem przelecial po mojej buzce :) - serio - wart chlopak poznania!!!! dbsst - i pewnie Tobie tez kika buziakow sprezentuje.

Posted

Troszkę odpoczęłam , nakarmiłam naszą ,,wycieczkę'' :wink: i odzyskałam miejsce przy kompie 8)
Otóż dzięki DARKOWI mężowi JOLI/sota36/ trafiliśmy na miejsce/nawet pogadaliśmy sobie pzez telefon stojąc na parkingu pod gmachem TV3, aż pan ochroniarz nam się przyglądał :wink: /, a po wizycie u pani dr Kałuży odwiedziliśmy Gutka i Jolę :wink:
U weta spędziliśmy prawie 50 min. , pani dokładnie olądała chłopaka , skrobnęła próbki , podrała próbki miejscowe i jeszcze na posiew do antybiogramu.Ozzy był grzeczny a zabiegi niezbyt miłe :-? .
Wg pani dr wstępna diagnoza była ok , ale szkoda że nie został od razu wykonany antybiogram , bo już po naszym powrocie do domu pani dzwoniła abym wykupiła Ketakonazol /recepte dostałam profilaktycznie już w lecznicy/, bo grzybek jest b. aktywny .Jutro z kolei w godz. popołudniowych dowiem się jaki to grzyb , a za tydzień na podstawie wyników kontynuowane będzie dalsze leczenie . :-?
Trochę mnie to przeraża , tyle leków , tak młody pies , no i pytanie skąd to świństwo /a praktycznie może być z każdego miejsca na ziemi :roll: /
Alergię raczej pani dr wyklucza bo zmiany są typowo grzybicze a nie alergiczne :-? Więc teraz nas czeka długie leczenie , łysienie i obrastanie futerkiem na nowo .Wcale nie na pocieszenie , ale strasznie dużo psów w tym roku łapie takie paskudstwo :(

Posted

No kurcze to teraz juz na 100% wiecie na czym stoicie - grzybką mówimy stanowcze nie !!!
Alu bardzo mi przykro z powodu pieknej psiej pręgowanej mordki :-?
Na pocieszenie .... z serii ... podpoczywaj ze mną tak to sie robi najlepiej ...

[URL=http://imageshack.us][img]http://img254.imageshack.us/img254/5425/img10587sw.jpg[/img][/URL]

Posted

Śliczna Lilith zawsze nas pocieszy 8)
Co do grzybka to szkoda ze od razu nie zrobiono u nas antybiogramu , bo może chłopak byłby w lepszym stanie .Troszkę martwimy się o podróbki synkowe , ale na ten temat to jutro z panią wet jeszcze porozmawiamy przez telefon :wink:

Posted

Alicja, to ja na poprawę humoru opowiem, jakiego debila dziś z siebie zrobiłam. Szedł pan z młodym amstaffem i ja oczywiście chciałam zabłysnąć swoją wiedzą kynologiczną :wink: Po głowie chodził mi AST, ale chciałam pełną nazwę. I wykrzyknęłam gromko "Jaki piękny ASTMAN!"
:oops: :x . Pan zrobił :o , a ja się zapadłam pod ziemię, skąd do was piszę :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, to ja na poprawę humoru opowiem, jakiego debila dziś z siebie zrobiłam. Szedł pan ze młodym amstaffem i ja oczywiście chciałam zabłysnąć swoją wiedzą kynologiczną :wink: Po głowie chodził mi AST, ale chciałam pełną nazwę. I wykszyknęłam gromko "Jaki piękny ASTMAN!"
:oops: :x . Pan zrobił :o , a ja się zapadłam pod ziemię, skąd do was piszę :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: ale w sumie to się układa w logiczną całość , otóż tym ASTmanem mógł być ów jegomość :lol: i powinien bć dumny ze go tak określiłaś :wink:

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, to ja na poprawę humoru opowiem, jakiego debila dziś z siebie zrobiłam. Szedł pan z młodym amstaffem i ja oczywiście chciałam zabłysnąć swoją wiedzą kynologiczną :wink: Po głowie chodził mi AST, ale chciałam pełną nazwę. I wykrzyknęłam gromko "Jaki piękny ASTMAN!"
:oops: :x . Pan zrobił :o , a ja się zapadłam pod ziemię, skąd do was piszę :lol: :lol:[/quote]

:roflt: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, ale ten jegomość nie był piękny :-?[/quote] :lol: :lol: :lol: to już jego problem :roflt: :roflt: :roflt:
kurcze ty potrafisz humor poprawić :wink:

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, to ja na poprawę humoru opowiem, jakiego debila dziś z siebie zrobiłam. Szedł pan z młodym amstaffem i ja oczywiście chciałam zabłysnąć swoją wiedzą kynologiczną :wink: Po głowie chodził mi AST, ale chciałam pełną nazwę. I wykrzyknęłam gromko "Jaki piękny ASTMAN!"
:oops: :x . Pan zrobił :o , a ja się zapadłam pod ziemię, skąd do was piszę :lol: :lol:[/quote]

:cunao: :cunao: no nie ma jak astmany hahhahaha

Posted

A takeśmy Cię pięknie uczyły :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a mój ASTMAN właśnie został :evil: mordercą :evilbat: urwał miśkowi głowe :roll:[/quote]

to mój rozszargał kolejną zabawkę - tym razem jeżyka :roll: już nawet focić mi się nie chce, bo to staje się banalne :lol:

Posted

[quote name='Justi0022'][quote name='Alicjarydzewska']a mój ASTMAN właśnie został :evil: mordercą :evilbat: urwał miśkowi głowe :roll:[/quote]

to mój rozszargał kolejną zabawkę - tym razem jeżyka :roll: już nawet focić mi się nie chce, bo to staje się banalne :lol:[/quote]a Kuba nie chce zrobić foty z miejsca zbrodni :-?

Posted

[quote name='sota36']No i mylslam, ze mit o killerach obalony - OZZY TY MORDERCO... MISKOW !!! P>S> moj zezarl ...hipopotama...[/quote]
a mój królika bunnego, guźca, udko indycze i teraz jeżyka :roll: :lol: