dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] łoooooooooooooo la bola ja nie moge jaki przecinek :D :lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Rozmawiałam z wetem o antybiotyku ,więc stwierdził że nie idzie o węzły a o stan zap. od grzyba :-? Jadę jeszcze wieczorem na wizytę :-? ,bo rano męczyłam go telefonicznie .Czytałam też o badaniach biorezonansowych przy leczeniu alergii w przych ,,4 łapy''w Wa-wie , ale na czym to polega , jak działa i ile kosztuje :o Będziemy się mordować aż będzie lepiej , oby tylko te upały zelżały , bo ja mam w pokoju przeszło30 stopni :evil: Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='dbsst'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] łoooooooooooooo la bola ja nie moge jaki przecinek :D :lol:[/quote] Nooo, przecinek w sam raz na rożen :eating: 8) Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='asher'][quote name='dbsst'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] łoooooooooooooo la bola ja nie moge jaki przecinek :D :lol:[/quote] Nooo, przecinek w sam raz na rożen :eating: 8)[/quote] te udeczka az slinka cieknie :sabber: Alu [size=6][color=red][b]BEZ PANIKI BEDZIE DOBRZE[/b][/color][/size] Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='asher'][quote name='dbsst'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] łoooooooooooooo la bola ja nie moge jaki przecinek :D :lol:[/quote] Nooo, przecinek w sam raz na rożen :eating: 8)[/quote] te udeczka az slinka cieknie :sabber: Alu [size=6][color=red][b]BEZ PANIKI BEDZIE DOBRZE[/b][/color][/size][/quote]jak nie panikować jak KTOŚ chce Mi RR zjeść :nerwy: Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='asher'][quote name='dbsst'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] łoooooooooooooo la bola ja nie moge jaki przecinek :D :lol:[/quote] Nooo, przecinek w sam raz na rożen :eating: 8)[/quote] te udeczka az slinka cieknie :sabber: Alu [size=6][color=red][b]BEZ PANIKI BEDZIE DOBRZE[/b][/color][/size][/quote]jak nie panikować jak KTOŚ chce Mi RR zjeść :nerwy:[/quote] nie KTOŚ tylko MY :lol: Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 nie zjadać proszę bo nie będzie co miziać.... :lol: Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']nie zjadać proszę bo nie będzie co miziać.... :lol:[/quote] jak nie NAs bedziesz miziac bo nie bedziemy sie mogly ruszac po takiej wyzerce przez dobrych kilka godzin Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']nie zjadać proszę bo nie będzie co miziać.... :lol:[/quote] jak nie NAs bedziesz miziac bo nie bedziemy sie mogly ruszac po takiej wyzerce przez dobrych kilka godzin[/quote]wyżerka wyżerką a potem co :o sama się ostaniesz :-? Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']nie zjadać proszę bo nie będzie co miziać.... :lol:[/quote] jak nie NAs bedziesz miziac bo nie bedziemy sie mogly ruszac po takiej wyzerce przez dobrych kilka godzin[/quote]wyżerka wyżerką a potem co :o sama się ostaniesz :-?[/quote] nie nie nie bede w brzuchalku nosila :D Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']nie zjadać proszę bo nie będzie co miziać.... :lol:[/quote] jak nie NAs bedziesz miziac bo nie bedziemy sie mogly ruszac po takiej wyzerce przez dobrych kilka godzin[/quote]wyżerka wyżerką a potem co :o sama się ostaniesz :-?[/quote] nie nie nie bede w brzuchalku nosila :D[/quote]ojej to grubasek będziesz :o Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']nie zjadać proszę bo nie będzie co miziać.... :lol:[/quote] jak nie NAs bedziesz miziac bo nie bedziemy sie mogly ruszac po takiej wyzerce przez dobrych kilka godzin[/quote]wyżerka wyżerką a potem co :o sama się ostaniesz :-?[/quote] nie nie nie bede w brzuchalku nosila :D[/quote]ojej to grubasek będziesz :o[/quote] nienie nie bede miala tylko kapke ciut wiekszy brzuchalek ale za to moj brzucho bedzie miec oczka zeby RR mogl swiat podziwiac :D Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Dziewczyny, a co to RR czemu Ozzy jest niejakim RR? :oops: Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='asher']Dziewczyny, a co to RR czemu Ozzy jest niejakim RR? :oops:[/quote]RR tzn Rumakowy Rumak :lol: Quote
Alka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 a wiesz Ala,że mnie też intrygował RR :oops: miałam pytać Ciebie o to rano, ale wyleciało mi z głowy :evil: (chyba przez ten upał) Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='Alka']a wiesz Ala,że mnie też intrygował RR :oops: miałam pytać Ciebie o to rano, ale wyleciało mi z głowy :evil: (chyba przez ten upał)[/quote]oj moje drogie jak wy nieuważnie odczytujecie nasze posty :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Zeskrobiny z 3 różnych miejsc nie zawierały zadnych pasożytów .[/quote] Alu, to jak to jest z Ozzym - ma tę grzybicę - czy jej nie ma ? Może nie dawaj sie wrobić w ten antybiotyk - bo po co ? :-? Quote
malawaszka Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] ,,ciepło mi''[/quote] buuuahahahaha raczej: "Jeść mi tu nie dają i padłem z głodu w drodze do miski" :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']oj moje drogie jak wy nieuważnie odczytujecie nasze posty :lol: :lol: :lol:[/quote] Hahaha, bo ja tylko zdjęcia oglądam, a bla bla bla zazwyczaj pomijam :evilbat: Quote
sayma Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] ,,ciepło mi''[/quote] buuuahahahaha raczej: "Jeść mi tu nie dają i padłem z głodu w drodze do miski" :lol: :lol: :lol:[/quote] :o :o oojjj to chyba do TOZu się nadaje :wink: :D Quote
Camara Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][img]http://img197.imageshack.us/img197/7895/wprogu1pk.jpg[/img] ,,ciepło mi''[/quote] :o :o czy te typy tak mają??? bo ja właśnie wracam od veta i bym sie zabiła w korytarzu na identycznie wyłożoną asteczkę :loveu: Oczywiścia jak na bardzo groźnego piecha przystało zostałam doszczętnie omamlana :lol: Alicja ale masz dobrze :grins: jakie to fajne w mizianiu.... takie gładkie stworzonko :P Quote
dbsst Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']oj moje drogie jak wy nieuważnie odczytujecie nasze posty :lol: :lol: :lol:[/quote] Hahaha, bo ja tylko zdjęcia oglądam, a bla bla bla zazwyczaj pomijam :evilbat:[/quote] nioooooooo pieknie masz odwage ze sie przyznajesz do nieczytania ble ble ble ;) ja bym sie nie przyznala 8) Quote
Alicja Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska']oj moje drogie jak wy nieuważnie odczytujecie nasze posty :lol: :lol: :lol:[/quote] Hahaha, bo ja tylko zdjęcia oglądam, a bla bla bla zazwyczaj pomijam :evilbat:[/quote] nioooooooo pieknie masz odwage ze sie przyznajesz do nieczytania ble ble ble ;) ja bym sie nie przyznala 8)[/quote]hihihi :lol: ,ja wiem ze ty nie zawsze czytasz :lol: :lol: :lol: Otóż Ozzy wyhodował grzybki na podłożu alergicznym :-? /własnoocznie hodowlę widziałam/ i antybiotyk podano żeby nie doszło do zakażenia bo zaczął się drapać i robią się strupki / :evil: /Lysieje gdzie strupki odpadają :cry: Poza tym obomblony jest na klacie i łapęcjach/na rękach jak to dziś wetowi powiedziałam/więc podamy , jeszcze te paskudy. No i niech ten upał przejdzie :evil: Quote
sayma Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 ach ten mój alergic koffany mam nadzieje, że szybciutko się wyleczy a w weekendzik bedzie sesyjka zdjęciowa?? Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='dbsst']nioooooooo pieknie masz odwage ze sie przyznajesz do nieczytania ble ble ble ;) ja bym sie nie przyznala 8)[/quote]No i kto tu nie czyta, hę? :evil: Ble ble ble to ja czytam, nie czytam bla bla bla 8) Quote
Recommended Posts