iskra_wroc Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Czy wiecie może skąd zamówić próbkę karmy Markus Muhle?? Ewentualnie może ktoś karmi i odsprzeda troszkę?? Quote
a.s. Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 W dniach 14-16 września będą mieli swoje stoisko na Zoo Botanica we Wrocławiu. Na pewno będą mieli darmowe próbki produktów. Quote
Marta_Ares Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 gdzie mogę znaleźć próbki josery?? Quote
Margo&Saba Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='iskra_wroc']Czy wiecie może skąd zamówić próbkę karmy Markus Muhle?? Ewentualnie może ktoś karmi i odsprzeda troszkę??[/QUOTE] bezpośredni polski dystrybutor wysyła próbki, mają też małe opakowania :lol: Quote
barbarasz49 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Próbki karmy Marcus Muhle wysyła Luposan,wejdź na ich stronę. Quote
Adriana. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Pisałam ostatnio wiele maili do producentów i dystrybutorów karm z prośbą o zamówienie darmowych próbek. Dostałam już kilka negatywnych odpowiedzi, ale dzisiaj otrzymałam wiadomość od ModernPET gdzie prosiłam o próbki ZiwiPeak i Fromm Family, zgodzili się na wysłanie mi darmowych próbek tych karm. Czekamy na kuriera, ciekawe ile mi tego przyślą. Zamawiałam jeszcze próbki różnych rodzajów Fish4Dogs i czekam na przesyłkę. Zamawiał ktoś ostatnio ze strony Royal Canin? Ja zamówiłam, ale nie otrzymałam żadnego potwierdzenia. Czytałam różne posty, na różnych forach, że ludzie zamawiali próbki RC i dostali, ale to były stare posty z przed kilku lat. Wie ktoś czy Brit i Hill's wysyłają próbki? Zależy mi na tych karmach, bo zamierzam je kupić moim psom, ale nie wiem czy będą im smakować. Żadnej odpowiedzi na moje wiadomości jak dotąd on nich nie otrzymałam... Quote
A&L Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [URL="http://sklepzkarmami.pl/206-probki-karm-dla-psow"]TUTAJ [/URL]można zamówić (prawie) bezpłatne próbki Koebers'a i Forza 10. Ja zamówiłam i dostałam po 4 czy 5 z każdej firmy, więc spoko. Quote
Adriana. Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Ale za koszt dostawy muszę zapłacić im 8 zł. Nie opłaca mi się robić przelewu, a na koncie internetowym nie mam obecnie nawet 8 zł :P. Może kiedyś tam zamówię. Quote
A&L Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Fakt, zapomniałam o przesyłce. Ja zamówiłam razem z karmą więc nie płaciłam ;) Quote
Karrramba Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Witam, mogłabym dostać maile na pw do innych firm? Serdecznie dziękuję dobre duszyczki <3 Quote
barbarasz49 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='iskra_wroc']Czy wiecie może skąd zamówić próbkę karmy Markus Muhle?? Ewentualnie może ktoś karmi i odsprzeda troszkę??[/QUOTE] Próbki Marcus Muhle można dostać w sklep.luposan.pl Quote
Chell Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Próbki karm Earthborn Holistic, Pro Pac i sportmix można dostać pisząc na adres mailowy sklepu makaki.pl makaki.pl(małpa)gmail.com Dla hodowców mamy specjalne oferty Pozdrawiam Quote
borys2001 Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 próbki Taste of the Wilde dostałem ze sklepu [URL]http://animalux.pl/[/URL] Quote
Pysia Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Zapraszamy na bazarek próbkowy. Pieniążki wspomogą bidy. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252097-Pr%C3%B3bki-psie-i-kocie-%28nie-tylko%29-na-Waszkowe-sznupy-Do-30-04-%28godz-20-00%29[/url] Quote
m.s. Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 próbki karm Canivera dostępne w sklepie internetowym [url]www.bokser-zoo.pl[/url], wystarczy poprosić w komentarzu do zamówienia. Quote
Anka K Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Robiąc zamówienie w kocimietka.pl dostałam już próbki karm Canagan, Taste of the Wild, Artemis, Marp, Nero Gold, Nutra Gold Grain Free. Kiedyś można było kupić próbki za 0,01 zł ale widzę, że już nie ma tej możliwości. Ja kupuje także dla kotów karmę to też zawsze coś dostaję dla nich, ostatnio suchą karmę Grau. Dzięki próbkom co jakiś czas zwierzaki dostają coś nowego. Quote
asiamm Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Czy ktoś wie skąd zdobyć próbki TROVETu lub TOTW? Quote
Yoko93 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 My od jakiegos czasu dokonujemy zakupu w sklepie Kocimiętka i mielismy okazje dzięki temu testować trzy rodzaje Farrado, Artemis, Fish4Dogs, Gosbi i Canagan. Kocie między innymi Fish4Cats i Power of Nature. W każdej paczuszce mieliśmy próbke niespodziankę ;) Quote
Undercover Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Polecam sklepzkarmami.pl Próbki Kobers i Forza10. Były małe "problemy" z karmą Kobers; ze względu na brak konserwantów znalazłam larwy w niektórych próbkach, aczkolwiek sklep rozwiązał tą sprawę wysyłając kolejne próbki na własny koszt. Z tego względu bardzo polecam Quote
matool Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Witam, Do Acany nie ma co pisać. Dostałem od nich informację: Quote Bardzo mi przykro, ale firma Champion Petfoods w Kanadzie wycofała się z produkcji bezpłatnych próbek, od ponad roku zastąpiono je 340 gramowymi tzw. starterami (w cenie do 20 zł). Pozdrawiam Artur Quote
CentrumPupil.pl Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Polecam zamówienie próbek karmy Petvita bardzo fajne składy, w porównaniu do ceny. Darmowe próbki można zamówić przez poniższy link:-) http://petvita.com.pl/contact-free-samples Quote
Recommended Posts