Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tutaj mam dla Was e-maile na darmowe próbki karm.

[email]apport@interia.pl[/email] BIOMILL
[email]info@nutragold.pl[/email] NG
[email]info@acana.com.pl[/email] ACANA
[email]info@propac.pl[/email] PROPAC I SPORTMIX
[email]gilpa@gilpa.krakow.pl[/email] GLIPA
[email]info@nutranuggets.pl[/email] NN
[email]sklep@e-bosch.pl[/email] BOSCH
[email]Consumer.Service@pl.nestle.com[/email] PURINA
[email]info@royal-canin.pl[/email] RC
[email]info@petfoodworld.com.pl[/email] EAGLE PACK

Post będzie ciągle edytowany.

Wiecie jakie firmy na 100% coś wyślą?

• 3 weeks later...
Posted

Czy Acana daje próbki? Już w dwóch sklepach sprzedających ich kramy powiedzieli mi, że niestety firma jest bardzo skąpa i nie dają próbek do rozdawania klientom.... Czy Wy gdzieś je dorwaliście?

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='HelloKally']mi to samo powiedzieli... a wiecie gdzie dorwę próbkę arion premium preforance? prosiłabym jakiś adres strony czy mail, albo info czy w ogóle wysyłają.[/QUOTE]

Oni dają tylko na wystawach.

• 4 weeks later...
Guest papillonek
Posted

niestety nie :( a co do próbek za niektóre w zoologgach się płaci np. u mnie royal 4 zł. nawet na próbkach zdzierają :(

Guest papillonek
Posted

nie mam pojęcia głupota totalna :( co do Ariona to miałam 2 probki,ale sucznawet nie powąchała od razy stwierdziła,że to nie dla niej...ja myślę,że to jest to to,żeby im się bardziej opłacało,bo niektórzy u nas idą do zoo i proszą o 4 próbki royala i wychodzą to może teraz są bardziej cwani.Ja kupuje royala 1 kg za 26zł i zawsze mi dadzą jakąś gratisówkę ;) czasami próbkę,czasami coś innego...ostatnio dostałam miśka z Acany jako zabawkę dla psa :) ale to już w innym zoologu...tylko w jednym wszystko strasznie drogie i nastawione do ludzi którzy kupują złote legowiska dla yorka,bo w innych można kupic zarówno chappi i złote torwebki dla psa :)

• 2 weeks later...
Posted

Sproboj na [url]www.worldpets.pl[/url]
Maja probki Proper Form ,Gemma di Mare oraz Kiry .Na wystawach psich mozna bez problemu od nich uzyskac kilka a nawet kilkanascie probek ,wiec mysle ze nie zrobia problemu na prosbe o przesłanie probek ;)))).Warto sprobowac.Maja podzial na rasy ;)))

• 1 month later...
Posted

Witam,
Jeśli ktoś jest zainteresowany próbkami karm Koebers lub Josera to zapraszam na aukcję na allegro - jedyna aukcja gdzie można zamówić mieszankę próbek Josera i Koebers. Koszt 5 próbek (i długopisu) to 9,5zł już z przesyłką - warto kupić, żeby sprawdzić karmę przed zakupem większej ilości.
W razie zainteresowania karmą proszę pisać na [EMAIL="barkoz1@vp.pl"]barkoz1@vp.pl[/EMAIL] lub dzwonić pod nr tel 502 045 211.

Posted

Już piszę co mam:

-Fish4Dog finest Complete (3 opakowania)
-Vollmers minimarchewki (2 opakowania), energy (2 opakowania), prasowane kostki mięsa (2 opakowania), Allergie (3 opakowania) oraz mleko dla szczeniąt (2 opakowania)
-Zostało mi też kilka próbek ciastek Doggie Woggie (3 opakowania)
- Blue Buffalo (3 opakowania)
- Canine Caviar (4 opakowania)
- Koebers (10 opakowań)
- Yarrah (10 opakowań)

i to by było tyle :)

W razie czego proszę o pw.

• 2 weeks later...
Posted

ja swojemu psu zamawiałem zawsze próbki 15kg :)

ale widzę tu , że psy są coraz bardziej wybredne, prawie jak koty :crazyeye:

Znajomi którzy maja akurat koty chcieli próbki Pronature którą mamy dla swoich futrzaków i wiem że wysyłają. Anka zamawiała sobie od razu obydwie linie karm pisząc z jednej z ich stron maila [URL="http://www.pronatureholistic.pl"]www.pronatureholistic.pl[/URL] i [URL="http://www.1stchoice.com.pl"]www.1stchoice.com.pl[/URL] , jakieś grosze płaciła za koszt przesyłki , dostała małe próbki, które były chyba przez nich zrobione w specjalnych woreczkach.
kotom bardzo smakowały :)

Posted

mam duże PSICHO więc zabawa z próbkami jest bez sensu. Zawsze czytamy skład, trochę informacji z for i kupujemy woreczek. czasami gdy karma jest droga zaczynamy od mniejszego opakowania.
Takie próbki to dla nas strata czasu i tak nic nie wiadomo po malutkiej porcji.

Posted

Ale nawet mój pies w typie min. sznupka się nie naje taką próbką, chodzi właśnie o to, żeby zobaczyć, czy pies chociaż jedną granulkę weźmie do pyska, czyli, mówiąc prościej, czy będzie mu smakować.