Boogie Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Tylko tak patrze na skład i tam jest tylko mączka mięsna, brak nutracutyków, czyli to co w karmach Premium, a cena jest na poziomie Super Premium. Quote
Oliwia. Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 jaki email jest do karmy Magnuson ? szukałam w necie i nie widzę(ślepa pewnie jestem x D) [B]emue[/B] tak poleca to też chętnie bym spróbowała Quote
emue Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [email]info@magnusson.com.pl[/email] proszę :P Quote
mar0987 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Darmowe próbki karm można zamawiać przez [URL="http://zamowprobke.pl/"]http://zamowprobke.pl[/URL] Quote
Guest papillonek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 :roll: :evil_lol: :mad: :oops: :angryy: Quote
Sprytna Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Tutaj mam dla Was e-maile na darmowe próbki karm. [email]apport@interia.pl[/email] BIOMILL [email]info@nutragold.pl[/email] NG [email]info@acana.com.pl[/email] ACANA [email]info@propac.pl[/email] PROPAC I SPORTMIX [email]gilpa@gilpa.krakow.pl[/email] GLIPA [email]info@nutranuggets.pl[/email] NN [email]sklep@e-bosch.pl[/email] BOSCH [email]Consumer.Service@pl.nestle.com[/email] PURINA [email]info@royal-canin.pl[/email] RC [email]info@petfoodworld.com.pl[/email] EAGLE PACK Post będzie ciągle edytowany. Wiecie jakie firmy na 100% coś wyślą? Quote
kbk Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Czy Acana daje próbki? Już w dwóch sklepach sprzedających ich kramy powiedzieli mi, że niestety firma jest bardzo skąpa i nie dają próbek do rozdawania klientom.... Czy Wy gdzieś je dorwaliście? Quote
anorektyczna.nerka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 mi to samo powiedzieli... a wiecie gdzie dorwę próbkę arion premium preforance? prosiłabym jakiś adres strony czy mail, albo info czy w ogóle wysyłają. Quote
Molli Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 [quote name='HelloKally']mi to samo powiedzieli... a wiecie gdzie dorwę próbkę arion premium preforance? prosiłabym jakiś adres strony czy mail, albo info czy w ogóle wysyłają.[/QUOTE] Oni dają tylko na wystawach. Quote
anorektyczna.nerka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 a Bozita albo Fitmin wysyła? Quote
Guest papillonek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 niestety nie :( a co do próbek za niektóre w zoologgach się płaci np. u mnie royal 4 zł. nawet na próbkach zdzierają :( Quote
anorektyczna.nerka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 U mnie trzeba kupić worek 15kg danego typu Royala (30zł za 1kg) aby dostać próbkę 60g tego samego rodzaju ... co mi po próbce, skoro mam 15 kg worek już kupiony? Quote
Guest papillonek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 nie mam pojęcia głupota totalna :( co do Ariona to miałam 2 probki,ale sucznawet nie powąchała od razy stwierdziła,że to nie dla niej...ja myślę,że to jest to to,żeby im się bardziej opłacało,bo niektórzy u nas idą do zoo i proszą o 4 próbki royala i wychodzą to może teraz są bardziej cwani.Ja kupuje royala 1 kg za 26zł i zawsze mi dadzą jakąś gratisówkę ;) czasami próbkę,czasami coś innego...ostatnio dostałam miśka z Acany jako zabawkę dla psa :) ale to już w innym zoologu...tylko w jednym wszystko strasznie drogie i nastawione do ludzi którzy kupują złote legowiska dla yorka,bo w innych można kupic zarówno chappi i złote torwebki dla psa :) Quote
groomer10 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Sproboj na [url]www.worldpets.pl[/url] Maja probki Proper Form ,Gemma di Mare oraz Kiry .Na wystawach psich mozna bez problemu od nich uzyskac kilka a nawet kilkanascie probek ,wiec mysle ze nie zrobia problemu na prosbe o przesłanie probek ;)))).Warto sprobowac.Maja podzial na rasy ;))) Quote
Ghila Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jezeli ktos by chciał próbki Cibau prosze o kontakt na pw moge pare wysłac za zwrot kosztów wysyłki ... Quote
tamiska Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jeśli ktoś chce próbki Fish4Dogs i Koebers proszę pw to wyślę (tylko opłata za zwrot wysyłki) Quote
Josera Rybnik Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Witam, Jeśli ktoś jest zainteresowany próbkami karm Koebers lub Josera to zapraszam na aukcję na allegro - jedyna aukcja gdzie można zamówić mieszankę próbek Josera i Koebers. Koszt 5 próbek (i długopisu) to 9,5zł już z przesyłką - warto kupić, żeby sprawdzić karmę przed zakupem większej ilości. W razie zainteresowania karmą proszę pisać na [EMAIL="barkoz1@vp.pl"]barkoz1@vp.pl[/EMAIL] lub dzwonić pod nr tel 502 045 211. Quote
monika. Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ja jestem zainteresowana próbką fish4dogs jaka to jest konkretniej? Quote
tamiska Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Już piszę co mam: -Fish4Dog finest Complete (3 opakowania) -Vollmers minimarchewki (2 opakowania), energy (2 opakowania), prasowane kostki mięsa (2 opakowania), Allergie (3 opakowania) oraz mleko dla szczeniąt (2 opakowania) -Zostało mi też kilka próbek ciastek Doggie Woggie (3 opakowania) - Blue Buffalo (3 opakowania) - Canine Caviar (4 opakowania) - Koebers (10 opakowań) - Yarrah (10 opakowań) i to by było tyle :) W razie czego proszę o pw. Quote
mam psa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ja swojemu psu zamawiałem zawsze próbki 15kg :) ale widzę tu , że psy są coraz bardziej wybredne, prawie jak koty :crazyeye: Znajomi którzy maja akurat koty chcieli próbki Pronature którą mamy dla swoich futrzaków i wiem że wysyłają. Anka zamawiała sobie od razu obydwie linie karm pisząc z jednej z ich stron maila [URL="http://www.pronatureholistic.pl"]www.pronatureholistic.pl[/URL] i [URL="http://www.1stchoice.com.pl"]www.1stchoice.com.pl[/URL] , jakieś grosze płaciła za koszt przesyłki , dostała małe próbki, które były chyba przez nich zrobione w specjalnych woreczkach. kotom bardzo smakowały :) Quote
mam psa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 mam duże PSICHO więc zabawa z próbkami jest bez sensu. Zawsze czytamy skład, trochę informacji z for i kupujemy woreczek. czasami gdy karma jest droga zaczynamy od mniejszego opakowania. Takie próbki to dla nas strata czasu i tak nic nie wiadomo po malutkiej porcji. Quote
Paulix Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 No rozumiem, że malutkie porcje, ale żeby od razu 15 kg, a jak psu nie podejdzie? :D Quote
Marek Kurski Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 tak, można przecież kupic 2 lub 3 kg Quote
Paulix Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ale nawet mój pies w typie min. sznupka się nie naje taką próbką, chodzi właśnie o to, żeby zobaczyć, czy pies chociaż jedną granulkę weźmie do pyska, czyli, mówiąc prościej, czy będzie mu smakować. Quote
Recommended Posts