ewelinabuck Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 nie oni pozniej odpisuja i pytaja sie jaki to pies i tam jeszcze ble ble ble i adres :D Quote
ewelinabuck Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 probki napewno maja : acana nutra n i g royal biomill eagle pack bosch purina sportmix pro pac i jeszcze pare innych Quote
Koma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 to ja jeszcze z maleńką prośbą :lol: czy mogłabyć podać mi (tu albo na PW) adresy email do tych firm?? please, wiem, że leniuch jestem :P Quote
carotina Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [quote name='ewelinabuck']DOSZLO NA PW??? :D[/quote] ja też poprosze, jeżeli to nie problem :roll: :wink: Quote
ewelinabuck Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 O WY LENIUCHY !!!!!! :lol: :lol: NIE MA SPRAWY ZARAZ POWYSYLAM! :D Quote
madzia20sosnowiec Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 i ja też!! ja tez!! :lol: ps. te próbki, to jak one wyglądają?wysyłają zwykłą paczką i na poczcie trzeba odebrać czy pod wycieraczke przynoszą :grins: Quote
ewelinabuck Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 a to roznie nieraz pod dzwi nieraz na poczte dostalam juz z czterech firm napisz do agnes to ona ci poda namiary Quote
Teklunia Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ja tez jestem leniuchem :oops: :D i tez bardzo poprosze na PW :D :D Quote
coztego Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='madzia18sosnowiec'] te próbki, to jak one wyglądają?[/quote] Małe paczuszki z karmą, jeśli firma bardziej hojna, to przysyła 3-4 paczuszki (zwykle mają po 100g), a jeśli skąpiradła to przysyłają najwyżej 2 (i to maleńkie- próbki RC mają zaledwie 60g) [quote]wysyłają zwykłą paczką i na poczcie trzeba odebrać czy pod wycieraczke przynoszą :grins:[/quote] Przynoszą pod wycieraczę listonosze ze zwykłej poczty :lol: To jest w sumie niewielka paczuszka, więc przychodzi jako grubszy list, u nas takie przesyłki przynosi listonosz. (RC przysłał poleconym :fadein: ) Quote
ewelinabuck Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 u mnie przychodza niektore kurierem z Biomilla dostalam ponad pol kilo karmy :D :angel: z acany mi juz tez przyszlo z royala dostalam tylko dwie oczywiscie poleconym z eagle pack dostalam 4 :D jutro dostane nastepne :angel: wszystkie namiary ma agnes carotina i coztego Quote
madzia20sosnowiec Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 agnes mi nie odpisuje, coztego mogłabys mi wysłac PW z namiarami?bede wdzieczna :lol: Quote
Teklunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 dziewczyny, prosze, prosze , ktora sie zlituje tez nade mna i podzieli sie tymi adresikami? :oops: bo nic nie dostalam na razie :oops: Quote
Alicja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Czy ja też mogę poprosić dobre duszyczki o namiary 8) Quote
Teklunia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [b]coztego[/b] - bardzo Ci dziekuje za adresy :) jak przysla wszyscy, to dopiero psiaki beda mialy wyzerke :D Quote
aneta21 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 czy ja tez moge dostac namiary na te firmy. bardzo prosze pozdrawiam aneta i figa Quote
Dafne Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Całkiem bajeramcki pomysł z tymi próbkami :) Polak potrafi 0X wiec ja tez bardzo prosze o adresy ... i gorąco pozdrawiam Quote
ewelinabuck Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 namiary prosic o coztego poniewaz nie chce mi sie pisac a ona moze przekleic z jednej firmy dostalam 16 probek czapke z daszkiem smych do kluczy i miarke do karmy oraz maskotke pieska :D :angel: Quote
coztego Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='ewelinabuck']namiary prosic o coztego poniewaz nie chce mi sie pisac a ona moze przekleic[/quote] Przeklejam i wysyłam do każdego ;) Quote
efra-husky Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Czy my też możemy prosić o przesłanie adresików? Quote
Recommended Posts