ewelinabuck Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 jak w temacie? [B][COLOR=red][U]Od moderatora:[/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Próbki można dostać pod adresami wymianionymi poniżej. [/COLOR][/B] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] BIOMILL [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] NG [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] --------- [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ACANA [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] PROPAC I SPORTMIX [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] -------- [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] GLIPA [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] NN [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] BOSCH [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] PURINA [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] RC [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] EAGLE PACK [COLOR=red][B]Równocześnie proszę o nie wysyłanie PW i maili do użytkownika COZTEGO z pytaniami o adresy. Na prośbę COZTEGO (jest też moderatorem) informuję, że jeśli ktoś napisze do niej PW w tej sprawie dostanie [U]bana[/U] bez ostrzeżenia.[/B] [/COLOR] Quote
dominika_81 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Spróbuj wejść na strony poszczególnych karm i wyślij maila z pytaniem, czy wysyłają próbki. Ja tak zrobiłam w przypadku Acany i po kilku dniach dostałam paczkę :) Quote
kinia_w Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Acana wysyła, Royal na pewno też :) A np. próbki Eukanuby (i Royala) dostałam w sklepie zoologicznym. Quote
Agnes Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 probki royala to u dystrybutora na Polske mozna zamowic tak? Ja chcialam zamowic probki Ariona - Pan powiedzial, ze owszem wysylaja proki, wiec zamowilam podalam adres i....gucio- nic nie ma Quote
coztego Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Za to ja nie dostałam od Acany. :-? Dostałam od Gilpy swego czasu, po zapytaniu mailowym, bardzo przyjemną paczuszkę, chyba ze 4 paczuszki próbkowe tam były :fadein: Może zacznę eksperymentalnie wysyłać prośby o próbki do różnych producentów, jak coś przyjdzie to się przyda na nagrody :wink: Quote
heidy1 Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 do royala trzeba wysłać prośbę na meila [email][email protected][/email] do acany [email][email protected][/email] nutra nuggets to [email][email protected][/email] ja dostałam od wszystkich trzech ale moja koleżanka nie dostała np od acany Quote
Agnes Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote]Może zacznę eksperymentalnie wysyłać prośby o próbki do różnych producentów, jak coś przyjdzie to się przyda na nagrody[/quote] cotego, ja wlasnie dlatego chcialam zamowic probki ;) Czasem dostaje od weta, ale nie daja zbyt chetnie :-? Aza uwielbia royala, a granulki dla szczeniakow ras olbrzymich sa genialne - duze i fajnie chupiace, akurat na nagrode ;) Bede innych gnebic o bezplatne probki :evilbat: :lol: Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 ja tez chcialam tak jak jestem na spacerku zawsze sie przydadza na przechrupanie dzieki za meile a jaki meil jest do glipy Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 i jaki jest adres do ariona bo mi sie stronka nie chce wyswietlic :D Quote
dominika_81 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 A czy Arion wogóle ma stronę internetową? Jakoś nie mogę znaleźć :evil: Co do Gilpy, byłam na ich stronie, mają link KONTAKT ale jak próbowałam coś napisać to okazało się, że nieaktywny :evil: Quote
Cimi Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Arion raczej nie ma.. na ulotkach, na których są informacje o karmach nie ma podanej strony. Quote
coztego Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='dominika_81']A czy Arion wogóle ma stronę internetową? Jakoś nie mogę znaleźć :evil: [/quote] :hmmmm: gdzieś kiedyś przeglądałam jakąś stronę ariona... chyba... Quote
Cimi Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='coztego'][quote name='dominika_81']A czy Arion wogóle ma stronę internetową? Jakoś nie mogę znaleźć :evil: [/quote] :hmmmm: gdzieś kiedyś przeglądałam jakąś stronę ariona... chyba...[/quote] Ja też, ale mi się wydaje, że niemiecką. Sory pomyłka, z jakiegoś innego kraju.. link podany u góry w linkowni. Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 jaki adres jest do glipy bo nie moge stronki znalezc :( Quote
dominika_81 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Umieściłam adres strony Gilpy w linkowni bo tu chyba nie można. Jednak tak jak już pisałam link KONTAKT jest tam nieaktywny, a żadnego adresu maila nie widziałam :( Quote
coztego Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='dominika_81']Umieściłam adres strony Gilpy w linkowni bo tu chyba nie można. [/quote] Już był adres Gilpy na pierwszej stronie Linkowni. Jest tam też link do krakowskiego dystrybutora, może Krystyna Wam wyśle próbki. :fadein: [quote]Jednak tak jak już pisałam link KONTAKT jest tam nieaktywny, a żadnego adresu maila nie widziałam :([/quote] Całkiem nowy wystrój tej stronki, pewnie za niedługo wszystko zacznie działać 8) Quote
Agnes Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Arion stronki nie ma - szukalam zawziecie i nie znalazlam. Nie wiem gdzie i jak ale znalazlam jakis adres do kogos od Ariona - oni rozsylaja probki, moze adres mailowy znalazlam na dogo? Nie wiem... Ja ciagle zaluje, ze Arion nie ma karmy dla ras duzych :( Chcialam kupic Azie, ale gucio... Quote
dominika_81 Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='coztego'] Już był adres Gilpy na pierwszej stronie Linkowni.[/quote] Rzeczywiście adres jest :oops: Musicie mi wybaczyć, jestem tu nowa i jeszcze wszystkiego nie przejrzałam :wink: Quote
ewelinabuck Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 juz zamowilam z roznych rodzajow karmy ciekawe czy przyjda!? :roll: :roll: :roll: zamowilam z : acany, belcando, nutry, nutram, arion,aport, royal,bewi dog, biomill, i jeszcze pare :D Quote
sporyszkabytom Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Witam a mam pytanie co piszecie w takich mailach z zapytaniem o próbki że co że chcecie wypróbwać a potem ewentualnie kupić czy jak ja jak jestem na wystawie to zawsze przejde wszystkie stoiska i zbieram próbki bo to świetnie nagrody a przy okazji bardzo psu i kotu [/img] smakują bo nie jedzą ich codziennie pozdrawiam Nowa forumowiczka Kasia Quote
dominika_81 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='ewelinabuck']zamowilam z : acany, belcando, nutry, nutram, arion,aport, royal,bewi dog, biomill, i jeszcze pare :D[/quote] Jeśli Ci wszyscy przyślą to będziesz miała zapasu na miesiąc :D Quote
ewelinabuck Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 jasne zapas na miesiac jeszcze z wystawy mam tak piesze ze chce wyprobowac bo slyszalam ze to swietna karma Quote
coztego Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='ewelinabuck'] tak piesze ze chce wyprobowac bo slyszalam ze to swietna karma[/quote] LIZUS :P Quote
ewelinabuck Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 przyszly mi dzisiaj probki z eagle pack az cztery :D Quote
Koma Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 [b]ewelinabuck[/b] a czy w mailu podajesz też swoje dane?? bo mam chęć trochę ich pognębić :evilbat: takie próbki na nagrody są w sam raz :D Quote
Recommended Posts