Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak w temacie?

[B][COLOR=red][U]Od moderatora:[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]Próbki można dostać pod adresami wymianionymi poniżej. [/COLOR][/B]

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] BIOMILL
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] NG
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ---------
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] ACANA
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] PROPAC I SPORTMIX
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] --------
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] GLIPA
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] NN
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] BOSCH
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] PURINA
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] RC
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] EAGLE PACK

[COLOR=red][B]Równocześnie proszę o nie wysyłanie PW i maili do użytkownika COZTEGO z pytaniami o adresy. Na prośbę COZTEGO (jest też moderatorem) informuję, że jeśli ktoś napisze do niej PW w tej sprawie dostanie [U]bana[/U] bez ostrzeżenia.[/B] [/COLOR]

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

probki royala to u dystrybutora na Polske mozna zamowic tak?
Ja chcialam zamowic probki Ariona - Pan powiedzial, ze owszem wysylaja proki, wiec zamowilam podalam adres i....gucio- nic nie ma

Posted

Za to ja nie dostałam od Acany. :-?
Dostałam od Gilpy swego czasu, po zapytaniu mailowym, bardzo przyjemną paczuszkę, chyba ze 4 paczuszki próbkowe tam były :fadein:

Może zacznę eksperymentalnie wysyłać prośby o próbki do różnych producentów, jak coś przyjdzie to się przyda na nagrody :wink:

Posted

[quote]Może zacznę eksperymentalnie wysyłać prośby o próbki do różnych producentów, jak coś przyjdzie to się przyda na nagrody[/quote]

cotego, ja wlasnie dlatego chcialam zamowic probki ;) Czasem dostaje od weta, ale nie daja zbyt chetnie :-? Aza uwielbia royala, a granulki dla szczeniakow ras olbrzymich sa genialne - duze i fajnie chupiace, akurat na nagrode ;)
Bede innych gnebic o bezplatne probki :evilbat: :lol:

Posted

A czy Arion wogóle ma stronę internetową? Jakoś nie mogę znaleźć :evil:

Co do Gilpy, byłam na ich stronie, mają link KONTAKT ale jak próbowałam coś napisać to okazało się, że nieaktywny :evil:

Posted

[quote name='dominika_81']A czy Arion wogóle ma stronę internetową? Jakoś nie mogę znaleźć :evil: [/quote]
:hmmmm: gdzieś kiedyś przeglądałam jakąś stronę ariona... chyba...

Posted

[quote name='coztego'][quote name='dominika_81']A czy Arion wogóle ma stronę internetową? Jakoś nie mogę znaleźć :evil: [/quote]
:hmmmm: gdzieś kiedyś przeglądałam jakąś stronę ariona... chyba...[/quote]

Ja też, ale mi się wydaje, że niemiecką. Sory pomyłka, z jakiegoś innego kraju.. link podany u góry w linkowni.

Posted

[quote name='dominika_81']Umieściłam adres strony Gilpy w linkowni bo tu chyba nie można. [/quote]
Już był adres Gilpy na pierwszej stronie Linkowni. Jest tam też link do krakowskiego dystrybutora, może Krystyna Wam wyśle próbki. :fadein:

[quote]Jednak tak jak już pisałam link KONTAKT jest tam nieaktywny, a żadnego adresu maila nie widziałam :([/quote]
Całkiem nowy wystrój tej stronki, pewnie za niedługo wszystko zacznie działać 8)

Posted

Arion stronki nie ma - szukalam zawziecie i nie znalazlam. Nie wiem gdzie i jak ale znalazlam jakis adres do kogos od Ariona - oni rozsylaja probki, moze adres mailowy znalazlam na dogo? Nie wiem...
Ja ciagle zaluje, ze Arion nie ma karmy dla ras duzych :( Chcialam kupic Azie, ale gucio...

Posted

[quote name='coztego']
Już był adres Gilpy na pierwszej stronie Linkowni.[/quote]
Rzeczywiście adres jest :oops: Musicie mi wybaczyć, jestem tu nowa i jeszcze wszystkiego nie przejrzałam :wink:

Posted

Witam a mam pytanie co piszecie w takich mailach z zapytaniem o próbki że co że chcecie wypróbwać a potem ewentualnie kupić czy jak ja jak jestem na wystawie to zawsze przejde wszystkie stoiska i zbieram próbki bo to świetnie nagrody a przy okazji bardzo psu i kotu [/img] smakują bo nie jedzą ich codziennie pozdrawiam Nowa forumowiczka Kasia

Posted

[quote name='ewelinabuck']zamowilam z : acany, belcando, nutry, nutram, arion,aport, royal,bewi dog, biomill, i jeszcze pare :D[/quote]

Jeśli Ci wszyscy przyślą to będziesz miała zapasu na miesiąc :D

Posted

[b]ewelinabuck[/b] a czy w mailu podajesz też swoje dane??
bo mam chęć trochę ich pognębić :evilbat:
takie próbki na nagrody są w sam raz :D