Jura Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Mnie ta saszetka wydaje się bardzo głęboka i szybkie wydłubanie przysmaczka przez to może być kłopotliwe, zwłaszcza, że wyjście tez trzeba sforsować. Po za tym obawiałabym się, czy lepkie przysmaczki nienazbyt mocno kleiłyby sie do tej poszewki. [B]Ali[/B], prosimy o opinię, jak produkt wypadł w teście konsumenckim.
jborowy Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='bogula'][B]bos[/B]---i dyszeć, i zaspokajać...:lol: :lol: :lol: :D :D :D :pepsi: .....[/quote] Z przyczyn technicznych nie było mnie tu chwilę i widzę, ze to topic jakiejś agencji towarzyskiej się zrobił, czy cóś takiego. Co się rozchodzi o dyszenie: to mi akurat wychodzi najlepiej, więc jakby co, to się polecam. Uwidacznia się to szczególnie, jak oglądam filmy ze spacerów górskich, ze mną w roli głównej, kręconych w trakcie wspinaczki!!!! A propo's zaspokajania, no to już [B]bogula[/B], musimy na odrębnym spotkaniu ustalić definicję pojęć. Niczego nie wykluczam, wszystko obiecuję (jak każdy chłop, zresztą).
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Heyka :) [B]coztego[/B], [B]Jura[/B] - nici z testu konsumenckiego, bo [B]goranik[/B] odwołała dzisiejsze zajęcia, tak więc próba nastąpi innym razem :( Co do wymiarów - 18 x 14 x 5,5 cm. Na pierwszy rzut oka wydaje się fajna i mało kłopotliwa, ponieważ, po pierwsze, podszewka przyszyta jest do dna, więc nie fiurga w środku. Po drugie, bardzo łatwo dostać się do środka nawet jak jest góra ściągnięta sznurkiem, bo wystarczy włożyć rękę, a sznurek sam się rozluźni pod naporem ręki, a w sytuacji, gdy trzeba przebiec kawałek jeden ruch sznurkiem zabezpiecza zawartość przed wypadnięciem. Saszetka jest dość głęboka, owszem, ale szeroki wlot pozwala na błyskawiczne sięgnięcie do samego dna. Gorzej pewnie miałby facet z łapami jak bochny, ale dla szczupłych, kobiecych dłoni nie ma żadnego problemu. Co do saszetek z Karuska - macałam tylko [URL="http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_3562.jpg"]te[/URL] i nie podobały mi się absolutnie, natomiast [URL="http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_4696.jpg"]tych[/URL] nikt ze znajomych nie miał, więc nie widziałam na żywo, ale na zdjęciu całkiem fajnie wyglądają. Nie wiem tylko co mają w środku.
Gosia_i_Luka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ja mam [url=http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_3562.jpg]taką[/url] saszetkę i generalnie jestem zadowolona. Tzn. na tyle, że nie szukam innej. ;) Jakoś nie mogę znaleźć w niej nic takiego, na co ja mogłabym narzekać jako użytkownik... Jestem właśnie po dniu ślubów :cool3: - raz w miesiącu odbywają się w Pałacu śluby cywilne. Wszystko idzie taśmowo, nie ma klimatu, nie ma romantyzmu :shake: - dzisiaj np. od 11.00 do 18.00 odbywa się 27 ślubów. :cool1: Pożytek taki, że nasz kurator zwolnił nas ciut wcześniej i właśnie wybywam z białą na dłuższy spacerek. :multi: A po powrocie - nauka... Chociaż muszę przyznać, że odkryłam w sobie odrobinę naukowca i potrafię nad tą statystyką siedzieć do 2 w nocy bez zmęczenia, jak mnie jakieś zadanko szczególnie zafrasuje. :p A że frasuje mnie sporo zadanek, od paru dni nie dosypiam. ;)
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Hihihi, kujon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :D
Gosia_i_Luka Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kujon to ktoś kto nie ma wrześni. :p :eviltong: :diabloti:
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nadrabiasz teraz, bo wcześniej nie wiedziałaś jakie to ciekawe :eviltong: ;) :D :razz:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ali26762']Hihihi, kujon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :D[/quote] ......no faktycznie kujonek nam się tu wychował................dzięcioli i dzięcioli.....potem mówi że nie dosypia.......:evil_lol: :eviltong:;) :eviltong: :cool3: ;)
zadziorny Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='INA'][B] zadziorny[/B] - to Gaja już dostojna jubilatka - a ja myślalam że to taka młódka..podfruwajka:crazyeye: :razz: [/quote] Młódka i podfruwajka bardziej pasuje do Trudzi :cool3: (chociaż w maju skończyła już 5 lat, to nadal się tak zachowuje :evil_lol:). Gaja pięknie wszystkim dziękuje za życzenia i mizianka :loveu: :calus: :multi:
zadziorny Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='bogula'] ja do noszenia zakąsek, piłki, woreczków, komórki, kluczy i "dyszki" używam torebki z "karuska"; granatowa, podzielona na schowki, zakładana na biodra albo ... pod lewą pachę(jak kabura) przez szyję:cool3: ; mała ,ale pakowna; nabyłam ją w Krakowie 2005.... [/quote] Prosimy o foty w/w cuda :cool3: :razz: ;)
nikit1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 A ja jakiś czas temu kupiłam taką tzw. pederastkę na biodra :cool3: Ma idealna ilość kieszonek: 1. mała na telefon 2. mała na klucze 3. duża na smakołyki 4. duża na piłki (a w niej jest jeszcze taka mała osobo zasuwana np. na dokumenty). Jest super. Kupiłam ją chyba w Decathlonie.
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ja bardzo uprzejmie proszę podążyć za moim przykładem i wstawić FOTKI tych saszetek. Może uda nam się wyłonić IDEALNĄ :cool3:
nikit1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ali26762']Ja bardzo uprzejmie proszę podążyć za moim przykładem i wstawić FOTKI tych saszetek. Może uda nam się wyłonić IDEALNĄ :cool3:[/quote] o rany Ali... po 3 x martini fotkę jeszcze trzasnę, ale kabla w kompa już nie wepnę coby tą fotkę z aparatu ściągnąc :oops: :cool3:
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Kurcze, [B]bos[/B] produkuje się na erdelach, a walijczyki zaniedbał... :mad: To ja może wkleję fotkę jednego walijczyka, który zgarnął w Sopocie pierwsze miejsce: [IMG]http://i45.photobucket.com/albums/f81/Ali26762/Wystawy/Sopot/PICT8559_rs.jpg[/IMG]
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='nikit1']o rany Ali... po 3 x martini fotkę jeszcze trzasnę, ale kabla w kompa już nie wepnę coby tą fotkę z aparatu ściągnąc :oops: :cool3:[/quote] No co Ty, dasz radę, po palcu w razie czego! Albo niech Ci [B]pszym[/B] pomoże, w końcu od czego jest chłop w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
nikit1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ali26762']No co Ty, dasz radę, po palcu w razie czego! Albo niech Ci [B]pszym[/B] pomoże, w końcu od czego jest chłop w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] chłop właśnie gdzieś poszedł a ja szykuję Borysa na jutrzejszą wystawę w Toruniu :loveu: To chłopak będzie miał fryz... chyba wystarczy tego martini, bo mu jeszcze irokeza trzasnę :p Ale jutro jak nam dobrze pójdzie to pijemy na wystawie szampana, takze proszę trzymać kciukasy ;)
zadziorny Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [B]Ali[/B], walijczyk jest w dechę :cool2:, tylko taki jakiś.... za fest przeskubany :eviltong: :cool3: :diabloti:
zadziorny Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [B]Nikit[/B], dobrze że przypomniałaś :roll:. Oczywiście trzymamy kciukasy za wszystkich jutrzejszych wystawiaczy i ich piesy :thumbs:
nikit1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Nikit[/B], dobrze że przypomniałaś :roll:. Oczywiście trzymamy kciukasy za wszystkich jutrzejszych wystawiaczy i ich piesy :thumbs:[/quote] Zadziorny - nie dziękuję, coby nie zapeszyć - to chyba w imieniu wszystkich ;)
Flaire Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 nikit1, o której wyjeżdżacie? I czy masz w domu agrafki, a jeśli tak, to c zy mogłabyś zapakować kilka, bo ja nie mogę znaleźć, a potrzebuję? (bos sugerował, że to po to, żeby Lotce ogon przypiąć, ale w rzeczywistości to w innym celu :roll: ).
Ali26762 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Nooooo, pewnie, że będziemy trzymać kciuki i pazurki! Kochani, spiszcie się dzielnie, a jutro czekamy na dobre wieści z Torunia :multi: Aaa, no i pięknej pogody Wam życzymy :)
Flaire Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 A ktoś wie może, jaka jest prognoza? Sprawdzałam w internecie i jakoś tak nie mogę nic konkretnego wywnioskować z tego, co widzę... :roll:
bos Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Ali26762']Kurcze, [B]bos[/B] produkuje się na erdelach, a walijczyki zaniedbał... :mad: [/quote] Chciałem zadowolic dużych braci bo było ich 2 razy więcej i .....wtopiłem ;) ;) :eviltong: z czasem .Wydawało mi sie że da radę szybciej.......ale niestety. Ale czego się nie robi dla rodziny........:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ....a walijczyka to prosze w oryginale jeśli możesz wrzucić na maila....:evil_lol: :evil_lol: :multi:
nikit1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 [quote name='Flaire']nikit1, o której wyjeżdżacie? I czy masz w domu agrafki, a jeśli tak, to c zy mogłabyś zapakować kilka, bo ja nie mogę znaleźć, a potrzebuję? (bos sugerował, że to po to, żeby Lotce ogon przypiąć, ale w rzeczywistości to w innym celu :roll: ).[/quote] Flaire - planujemy wyjechać o 6:00 :roll: Agrafek poszukam. A muszą byc duze czy mogą być malutkie? Bo malutkie to mam a z duzymi może byc problem..
Flaire Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Lepsze duże, ale malutkie lepsze niż nic...
Recommended Posts