Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vigor']
Jutro muszę jechać do szpitala i udać się na oddział (przychodnie strajkują), bo z jednego z odwiertów wystaje (pozostawiona) około 7 mm żyłka (nić) chirurgiczna:mad::mad::mad:. I za co tym wraczom należy się podwyższka:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.
[/quote] Po co się będziesz do szpitala fatygował (jeszcze Cię tam jakieś konowały zabiją :mad:) :shake:. Pokaż tą nitkę Diunie, a ona już chybcikiem "załatwi" sprawę :evil_lol: :cool3: ;) i jeszcze do tego ranę dokumnetnie wyliże :loveu:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Witajcie, u mnie właśnie wybiła kawowa godzina.
Strasznie zimno u nas dzisiaj z rana było, teraz niby co nieco się ociepla, ale już przestałam wierzyć w rychłe nadejście wiosny... :-(

[B]Wind![/B] A gdzie będzie można znów Majutka podziwiać? :cool3: Wczoraj zakupiłam "Mojego Psa", Majutek w locie cudny jak zawsze :loveu:
A jak się miewa papuga - nioska?

Posted

Hej! dzisiaj miałam "sądowy" (nie! sądny) dzień, więc dogo musiało poczekać, bo koncentracja przed sprawą jak u Adama M. przed co najmniej dobrym skokiem:cool3: . Fisiek będzie wieczorem poddany kąpieli wielkanocnej.Kłaki mu już trochę przetrzebiłam. Opole mam nadzieję zaliczyć jako kibic.

Posted

[B]nitencja :lol: :lol:
[/B]
Dzięki za stawkę łelszy w Opolu......tym postem przypomniałaś mi jak szybko czas leci.....jeszcze niedawno wydawało mi się ,że to taki odległy termin.....:evil_lol:

A w radiu podawali, że jeden z posłów zachorował na ptasią grypę.......
...........
...........
...........:evil_lol:
.................i teraz zapobiegawczo trzeba wybić całe stado.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='bos']
.................i teraz zapobiegawczo trzeba wybić całe stado.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Nitencja']zadziorny do fotki to ja sama sie dorwalam. Wczoraj byla dobra a dzis wielgasna :roll:
[/quote] Wiedziałem, że to Ty :roll: dlatego napisałem: "ktoś" :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='bos']
A w radiu podawali, że jeden z posłów zachorował na ptasią grypę.......
...........
...........
...........:evil_lol:
.................i teraz zapobiegawczo trzeba wybić całe stado.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Doooobreee [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG] [IMG]http://img33.imageshack.us/img33/5964/niemoge2lo.gif[/IMG]

Posted

Heyka :)

Tak w ogóle to jestem i nawet w porywach podczytuję, ale z pisaniem gorzej... Nie dość, że czasu jakby brak, to jeszcze nadwyrężyłam sobie rączkę myjąc panele w kuchni, kafle w łazience, lustra w szafie i okna w pokoju... :placz:

Posted

[COLOR=Blue]Witaj [B]Ali[/B],to ja się bardzo ucieszyłam :multi:, jak zobaczyłam, że jesteś.
Już miałam pisać, co się z Tobą dzieje. Nie szalej z tymi porządkami za bardzo. A u mnie tylko okna pomyte i ogólnie czysto jest, na dogłębne porządki typu. mycie szafek, ścian i szkła w regałach [SIZE=1](nie mam regałów i szkła w nich hihi)[/SIZE] itp. czasu brak :oops:

Za to syneczek wytrymowany elegancko na święta jest :multi::multi:

Dzisiaj przyjeżdża do nas Zuzanka na całe święta, już się nie mogę doczekać, ciekawe jak ją psiury przyjmą, Neska będzie szalała na bank :angryy:

U nas ciepło, ale słoneczka brak. Malduję się na kawce.

Miłego Wielkiego Piątku Dogomaniacy.

[/COLOR]

Posted

Hej!
[B]Ali[/B]---ja też zaglądam z doskoku ,a przez święta wcale, bo będę na wsi, a tam nie mam jeszcze kompa...Tyle czytania będzie od wtorku!:cool3:
[B]bos[/B]---zaje..fajny ten dowcip:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ; podziwiałam fotki ze szkolenia---Jazon jest niesamowity! i chyba do Was pasuje:cool3: ....
[B]zadziorny[/B]---jakieś plany w związku z zawirusowaniem?
[B]Ibolya[/B]---:kaffee_2: !
Pozdrawiasy dla wszystkich!

Posted

[quote name='zadziorny']Wiedziałem, że to Ty :roll: dlatego napisałem: "ktoś" :evil_lol: :cool3:[/quote]Tia... Na pewno. :diabloti: ;-)

Bardzo tu u Was miło na tej porannej kawce, szczególnie gdy bogula, starym zwyczajem, inauguruje! :-)

Posted

bos, dowcip superaśny :bigok:
Najpierw zaplułam monitor poranna kawusią, a zaraz potem sprzedałam dalej. Teraz wszyscy się rechoczą :evil_lol: .

Posted

[quote name='Flaire']Tia... Na pewno. :diabloti: ;-)

Bardzo tu u Was miło na tej porannej kawce, szczególnie gdy bogula, starym zwyczajem, inauguruje! :-)[/quote]
:???: :???: :???: :lookarou: :lookarou: :hmmmm: :rofl: :czytaj: :scream_3: :scream_3: :grin: :grin: :eek3: :silly: :onfire: :painting: :calus: :confused: :confused: :confused:

Posted

[B]Ibolya[/B]---odkąd jestem na "dogo", to często byłam najpierwsza o poranku=świcie:evil_lol: i pisałam o wyczynach Fisiowatego:evil_lol: . Na piątkowy Wiellki Post wrąbałam---starym zwyczajem:cool3: ---furę ruskich....Pies zostanie się na "suchym".
[B]zadziorny[/B]---a kandydaci są? zrobiłeś casting na ojca?

Posted

[B]Bogula[/B] - castingu robić nie musiałem, ponieważ Trudzia już ma męża i jest mu wierna :loveu: :lol: (a na dodatek ten mąż mieszka całkiem niedaleko :cool3:)

Posted

Im wiecej z tego stada wybija tym lepiej.Mam nadzieje,ze kaczki rowniez sa w gronie zarazonych i pojda na pierwszy ogien ? :cool1:

Posted

[B]Carragan[/B] Obyśmy tylko z deszczu pod rynnę nie wdepnęli:diabloti:
Jak mawiają: człowiek, a zwłaszcza Polak, to takie bydlę, które do wszelkich warunków sie przyzwyczai i nawet w piekle jakos sie zagospodaruje, byle diabły równo hajcowały.:evil_lol:

Posted

Borsaf,mnie to w sumie obojetne kto bedzie obecnie rzadzil.Skoro zbliza sie ponoc lato z 40st. w cieniu to ja i tak emigruje na Alaske :evil_lol: A do czasu mojego powrotu,powiedzmy w listopadzie,wiele sie moze zdarzyc. :cool1:
BTW.Zresza Polska duzo juz przezyla,tak wiec i teraz przezyje \.A przynajmniej mam taka nadzieje :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...