Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZWIĄZEK KYNOLOGICZNY w POLSCE Oddział Zielonej Gorze
Zaprasza na Krajowe Zawody Obedience

Termin : 11. 09. 2005
Miejsce : Strzelnica Myśliwska PZŁ, Zielona Góra, ul.Poznańska 11
Sędzia : Janusz Arnold
Opłaty: 30 zl
Zgłoszenia : do 15 sierpnia na adres Związku: ul.Dąbrowskiego 35, 65-021 Zielona Góra ,
lub mailem: [email][email protected][/email]
Konto: PKO II O/Zielona Góra 84 1020 5402 0000 0202 0021 8834

Zawody odbędą się w dniu Wystawy Zielonogorskiej na tym samym obiekcie.

Do druku zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię kart ocen uprawniających do startu w klasach wyższych.

W miarę możliwości na zgłoszeniach prosimy podawać adres poczty internetowej w celu szybszego otrzymania potwierdzenia zgłoszenia uczestnictwa w zawodach.

Telefony kontaktowe: tel./phone/fax (0048) (68 ) 327-18-55

W miare mozliwosci chetnie pomoge w razie niejasnosci. Jesli mielibyscie jakies pytania to piszcie do mnie na maila : [email][email protected][/email], badz na PW, podaje takze moj numer telefonu: Beata Przymusinska 602 433 936

ZAPRASZAM SERDECZNIE DO ZIELONEJ GORY, MAM NADZIEJE, ZE BEDZIECIE SIE DOBRZE BAWIC :P

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

a ja bym bardzo chciała wiedzieć gdzie dokładnie się te zawody odbywaja. Jaka ulica i wszelkie pomocne wskazówki :wink: Jako, że Zielonej Góry nie znam :cry:

• 2 weeks later...
Posted

Zawody odbywaja sie na placu wystawy jest to dokladnie teren strzelnicy zielonogorskiej.

Oto dokladny adres: Strzelnica Myśliwska PZŁ, Zielona Góra, ul.Poznańska 11

Jesli interesuje Cie jakis plan dojazdu, to powiedz skad bedziesz jechala, postaram sie pomoc.

No wlasnie, kto jedzie??? 8)

Posted

[quote name='Kiara'] No wlasnie, kto jedzie??? [/quote]
No to ja już się nieśmiało przyznam, że nas zgłosiłam. :oops: Chociaż nie wiem czy to jeszcze nie za wcześnie? :hmmmm: Ale co tam, musi być ktoś ostatni. :silly: A z zawodami też musimy się trochę obyć, bo na ostatnich imprezach agility mała zwiewała ze strachu z ringu. :(

Posted

[quote name='Kiara'] No to wspaniale [/quote]
No to się jeszcze okaże co razem zmalujemy. :wink: :cunao: :silly:

[quote name='Kiara']Jakbys czegos potrzebowala to pisz, na pewno bede sie strala odpowiedziec na wszystkie pytania [/quote]
Oooo, super :thumbs: , dzięki :buzi: .

A właśnie nawrzucałam trochę pytań w różnych tematach:

[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=16117&start=15[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23452&start=60[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26165[/url] :wink:

Posted

Co prawda mowilam, o pytaniach na temat zawodow, ale na tyle ile potrafie chetnie odpowiem :P

AniaP widzialam Twoje zgloszenie, ale zgloszenia Cortiny tam nie bylo, czy wysylalas poczta elektroniczna??

Dojazd wrzuce niebawem, bedzie bardzo prosty :D

Posted

Beatko, a moje widziałaś elektroniczne zgłoszenie czy pocztą? :hmmmm: Bo elektronicznie wysyłałam tak na ostatnią chwilę, na wypadek gdyby pocztą nie dotarło i do tego elektronicznego już nie dołączyłam karty oceny zerówki :shake:, wysłałam tylko jej kserokopię pocztą.

Beatko, a dużo zgłoszeń widziałaś? :roll: Lista zgłoszeń już i tak zamknięta, więc zdradź coś :wink: , bo tu się nikt nie chce przyznać kto jedzie. :nono:

Posted

No wlasnie niestety nic nie moge jeszcze zdradzic, bo nic nie wiem :( Twoje zgloszenie widzialam na papierze, a zgloszen elektronicznych jeszcze nie dostalam, bo mieli jakas awarie netu. We wtorek wszystko postaram sie wydebic i napisze :)

W jedynce z tego, co ja wiem to startuje jeszcze Kasia z Krakowa z belgiem, Onek Wortik no i ja, to tyle co wiem na razie, jak bede miala cos wiecej od razu dam znac :P

Posted

[quote name='Kiara']W jedynce z tego, co ja wiem to startuje jeszcze Kasia z Krakowa z belgiem, Onek Wortik no i ja [/quote]
:cunao: no to ostatnie miejsce mamy na 100% :silly:

Posted

Swoje zgłoszenie wysłałam pocztą listem poleconym już dawno temu, bo ze dwa tygodnie temu. Rapsodia z Kojca Coli. Kiarka może sobie nie robić kwadratu, bo inne rzeczy robi rewelacyjnie a już chodzenie przy nodze jest bajeczne :)

Posted

[quote name='Kiara'] Nie mow hop!! Kiarka nie robi kwadratu i do tej pory zawsze za to zero zgarnialysmy [/quote]
Eeeeeee tam, gooopoty gadasz. :silly: Kwadratu nie robi. Przecież Kiara zawsze tak super ćwiczy, że moja maluda nie ma się co z nią równać. :( Zresztą Kiara ma stabilną psychikę (nigdy nie zapomnę jej spokojnego zachowania na zawodach w Błażejewku w pewnej trudnej sytuacji :thumbs: ), a Astucha nigdy nie wiem co mi nagle wywinie. :evil: Rano na spacerze tak ładnie robiła aport chociaż tylko na patyczek i warkoczyk, a potem w szkole... rzucam patyczek jako aport :oops: , Astucha przebiega obok patyczka i leci prosto do drzewka je sobie obniuchać :chainsaw: , a jak ją wołam, to węszy sobie po drodze w trawce zupełnie mnie nie słysząc :2gunfire: i się do mnie nie spiesząc. :snipersm: A po kilku minutach, zanim następny pies zdąrzył skończyć aport, 4-letnia córeczka znajomego przyniosła dla Asti nowy patyczek, rzucam go jej, kawałek jej uciekam do tyłu i przynosi aport bez problemu, z małą poprawką, bo wypluła go dosłownie pół kroku przede mną, ale poprawiam i już jest ok. :o No i co z takim małpiszonem zrobić? :niewiem: Chyba przestanę z nią ćwiczyć aport w domu w obecności 9-miesięcznej córeczki mojego braciszka, bo... tylko wtedy będzie go poprawnie robić? Może jej się tak kojarzyć? :niewiem: Bosze, takie to małe czworonożne, a tak mnie ciągle ćwiczy, zmusza do myślenia, główkowania... nie mówiąc już o ciągłym wystawianiu mojej cierpliwości na próbę. :grins:

[quote name='Cortina'] Kiarka może sobie nie robić kwadratu, bo inne rzeczy robi rewelacyjnie a już chodzenie przy nodze jest bajeczne [/quote]
:lol: Święte słowa Monia. :thumbs:

Posted

[quote name='Cortina']Swoje zgłoszenie wysłałam pocztą listem poleconym już dawno temu, bo ze dwa tygodnie temu. Rapsodia z Kojca Coli. [/quote]

Ojcik, to tego zgloszenia nie ma na pewno :(
Jeszcze we wtorek przetrzasne wszystko, a jesli go nie znajde, to szybciutko poprosze Cie o dane na maila, to podrzuce Twoje zgloszenie :)

A z Kiarka owszem, cwiczy mi sie super, co nie znaczy, ze zawsze wszytko wykonuje :wink:

Posted

[quote name='Kiara']Specjalnie dla nas na zawodach pojawi sie fotograf, jesli chcecie zdjatka, dajcie znac [/quote]
No chcemy, chcemy, pewnie, że chcemy. :P :thumbs:

Posted

[color=darkred][b]POTWIERDZENIE ZGLOSZEN OBEDIENCE[/b][/color]

KLASA 0

[b]1. Dawid Karpinski, doberman Bourbon Akagera, Wroclaw[/b]
[b]2. Bogusława Świerczyńska, ON Dessi z Lesicy, Wroclaw[/b]
[b]3. Joanna Szumer, wyzel niemiecki Faza Fior z Czarnego Dworu, Zielona Gora[/b]
[b]4. Wojciech Tomkiewicz, wyzel niemiecki Era z Czarnego Dworu, Krosno Odrzanskie[/b]
[b]5. Iwona Szuszkiewicz, OB groenendael Phalco Du Chemin Des Sorcieres, Wroclaw[/b]
[b]6. Danuta Motowidlo, malinois Birma Bonny Dux, Wroclaw [/b]
[b]7. Agnieszka Tlaga, border collie Never Never Land ELIXIR OF BLUE LIFE, Tyniec Maly[/b]
[b]8. Krzysztof Tlaga , mix ZUZIA, Wroclaw[/b]
[b]9. Jan Przondo, owczarek francuski briard AZA Z Południowego Parku, Wroclaw[/b]
[b]10. Irena Kempińska, pudel miniaturowy apricot Katarzyna Wielka JANTAROWA FUGA, Wroclaw[/b]
[b]11. Magdalena Filiks, bouvier Lija z Potrzeby Serca, Wroclaw[/b]
[b]12. Malgorzata Peron, czechoslowacki wilczak Jolly z Molu Es, Gubin[/b]
[b]13. Przemyslaw Peron, czechoslowacki wilczak Balrog z Peronowki, Gubin[/b]

KLASA 1

[b]1. Beata Przymusinska, OB groenendael Rakija Black z Kovarny, Zielona Gora[/b]
[b]2. Teresa Mazurek Kaminska, szpic minaturowy Tarzan z Ticheho haje, Wroclaw [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]3. Katarzyna Gondek, OB tervueren Paradoks Errata Terwipon, Krakow [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]4. Anna Panek, owczarek szetlandzki Asti, Poznan[/b]
[b]5. Barbara Pawlik, ON VUX z Beroliny, Krakow[/b]
[b]6. Monika Owczarek, ON Rapsodia z Kojca Coli, Poznan[/b]
[b]7. Beata Banaszak, border Collie Wendy Ko-To-Ra, Wroclaw [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]8. Danuta Woźniak, owczarek belgijski malinois Nikita Gold de Luks, Wroclaw [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]9. Anna Filiks, owczarek szetlandzki sheltie Parys Z Kojca Collie, Wroclaw [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]10. Marta Zając, kerry blue terrier DEVIS BOY Vaksam, Wroclaw [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]11. Anna Barysiewicz, wyzel weimarski Azan z Gajowego Rodu, Wroclaw [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]12. Elzbieta Wojtko, czechoslowacki wilczak Amber Wolf z Peronowki, Poznan [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej z zerowki!!)[/color][/b]
[b]13. Joanna Skrobacka, OB groenendael Gwiazda Leopardus, Poznan[/b]

KLASA 2

[b]1. Elżbieta Baranowska, owczarek belgijski F'DERICK VISION Sixty six, Poznan [color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej!!)[/color][/b]
[b]2. Przemyslaw Tworek, ON Kendo Satysfakcja, Warszawa[color=darkblue]( brak karty kwalifikujacej!!)[/color][/b]

[color=green]Osoby, ktore nie wpisaly w zgloszeniu klasy:[/color]

[b]
2. Alicja Zajac, PON Taka Sama z Hordegardy, Wroclaw[/b]

[color=green]
Lista potwierdzen dotyczy TYLKO zgloszen przeslanych poczta i faksem, zgloszenia mailowe beda podane w najblizszym czasie. Bardzo prosze o uzupelnienie danych, szczegolnie dotyczacych klasy!!! Jesli ktos nie przeslal dokumentow uprawniajacych do startu w klasie 1 jest zobowiazany posiadac takowe na zawodach!! Lista potwierdzen bedzie uzupelniana. [/color]

Posted

czyli widać z tego że moje zgłoszenie pocztą nie doszło, skoro nie ma karty potwierdzającej że ukończyłyśmy zerówkę. Muszę iść na pocztę zrobić afere :evil:

Posted

Oto probka zdolnosci fotografa :P

[img]http://www.belgi.com.pl/forum2/files/show2_152.jpg[/img]

[img]http://www.belgi.com.pl/forum2/files/show_852.jpeg[/img]