Bella1 Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 Od 16 lat jestem tu i pamiętam o Was Belluniu i Juleczku Quote
Bella1 Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Moje piesiątka kochane Z Polą jest gorzej dzisiaj miała dziwny atak myślałam że mi ucieknie ale jest wróciła oby jak najdłużej była z nami , wspomagajcie Polinkę z góry Quote
Bella1 Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Moje psiątka trzymjcie swoje łapki mocno za Polę , znów jest gorzej przy jej chorobie przyplątało się jeszcze jakieś zatrucie pokarmowe . Bardzo się o Nią boję . O Was pamiętam zbliża się kolejny czerwiec Quote
Bella1 Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 W czerwcu odeszła Bella też w czerwcu odszedł Julek to taki piękny miesiąc a tak bolesne wspomnienia . Mam nadzieję że ten czerwiec będzie wesoły i dobry Quote
Bella1 Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Dzisiaj 22 czerwiec dzień szczególny 11 lat temu niespodziewanie odszedł Julek . To jest miejsce szczególne o które zawsze dbam Quote
Bella1 Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Dzisiaj 24 czerwiec 16 lat temu Bella piękna , kochana , jedyna i najwspanialsza odeszła . Pamiętam o Tobie Belciku Quote
Bella1 Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Dzisiaj Mikołaj dla Was też zawsze coś miał Quote
Bella1 Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Jestem u Was w Nowym Roku 2022 moje pieski Pola coraz słabsza , coraz więcej gorszych dni , tak boję się o Nią , czuwajcie z góry nad Polinką nie pozwólcie żeby cierpiała. Niech ten rok będzie dla Nas dobry , zdrowy i szczęśliwy Quote
Bella1 Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Jestem u Was moje Pieski 😃 Pola nadal walczy z chorobą są lepsze i gorsze dni zmieniła się bardzo😪 nie pozwala się dotknąć mamy już za sobą parę poważnych kryzysów , czasem tracę cierpliwość [ ciągłego szczekanie ] ale to cusching tak zmienił moją Polę Trzymajcie mocno łapki za nią i nie pozwólcie żeby cierpiała Quote
Recommended Posts