Bella1 Posted June 24, 2018 Posted June 24, 2018 22 czerwca osiem lat temu odszedł mój najpiękniejszy na świecie Julek 24 czerwca trzynaście lat temu odeszła najwspanialszy boksio na świecie Bella Dwa cudowne nasze psy Jesteście na zawsze w naszych sercach moje Skarby Quote
Bella1 Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Siada Pan Bóg wieczorem przy kominku, zmęczony W wysiedzianym fotelu, wreszcie w starych kapciach Wzdycha ciężko i smutno, potrząsając głową Ciężko być Panem Bogiem w takich trudnych czasach Panie...z pyskiem na Bożej nodze mruczy Boży PiesTen Azor, ten z wioski pod lasem, ma za krótki łańcuch Widzę, że jesteś zmęczony, ale wiesz, jak to jest... I, Panie Boże, ta Bella, co oszczeniła się w lesie Umarła wczoraj. Z głodu. Anioł duszę już niesie. Ale wzięliśmy mamę, a dzieci zostały same... I w lesie psa ktoś przywiązał, bo miał już jego dość Daj żeby jeszcze dzisiaj szedł lasem inny ktoś Pomyśl o psach, które tęsknią, i wszystkich tych, co są głodne I o tych, które są bite, i wielu tych, co samotne I przejechanych na drogach – żeby trafiły do Boga... Panie...jesteś zmęczony, ale wiesz, jak to jest One mnie proszą o ciebie, mruczy do Boga pies - dobrze już, dobrze, piesku, zrobimy wszystko w lot - z boku, na cichych łapach, skrada się Boży Kot.. Quote
Bella1 Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Psy nigdy nie umierają. One śpią w twoim sercu. Quote
Bella1 Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Odszedł Oluś ratlerek mojej siostry żył 19 lat Quote
Bella1 Posted December 27, 2018 Posted December 27, 2018 Wróciliśmy do domu po Świętach I co pamiętamy o Was moje pieski Quote
Recommended Posts