Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam! moja shihtzunia ma ponad 2 lata w marcu miała szczeniaki(5, wszystkie już ją przerosły), po jej ciąży(a włąściwie po oddaniu dzieci) zaczęła chorować czyli:
- wydrapuje sobie okropną rankę na szyi, co weterynarz to inna diagnoza(a po te psy tak mają, a bo to infekcja(zastrzyki które naprade nic nie dają), albo, że z tęsknoty) raz nam się udało ją wyleczyć jak oddaliśm ją d dziadków i dziadek siedział z nią cały dzień i nie było opcji aby się podrapała.(niestety u nas siedzi w domu sama jakieś 3 godziny)jak sobię z tym poradzić?
- raz na jakiś czas dostaje dziwnych ataków, wywraca się na plecki, strasznie piszczy tak jak by ją paraliżuje, i się wypróżnia, weterynarz stwierdził, że to padaczka. Będzie to jej się pogłębiało? a może to nie padaczka?

Aktualnie karmimy ją zwykłym frolikiem, dostawała eukanubę i royala ale nic nie pomagało...

Proszę o szybką odpowiedź

Posted

mojej kolezanki psiak mial padaczke-dostawal leki i bylo ok
poszukac dobrego weta,zrobic wyniki krwi i moczu i nie wiem co jeszcze ebyloby potrzebne.skoro sie drapie na szyjce-kolnierz,zeby nie rozdapywac tej ranki na nowo.
nie mam pojecie czy to moze byc skutek uboczny ciazy.
poszukac dobrego i zetelnego weta