matrioszka2 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Dobrze rozkminiłaś :evil_lol: Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='ladySwallow'][B]Dziewczyny, czy któraś z Was ma klatkę-kennel albo transporter, w który zmieściłaby się sunia, ten szczeniak?[/B][/QUOTE] Lady, ja posiadam klatkę po króliku, którą użyłam przy transporcie kotki dla Kaliny.Powinna się nadać (klatka , nie Kalina).Mam jeszcze większą, ale tam to już Parówa jakaś może wejść. Quote
matrioszka2 Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='leni356']Czy nowa sunia sznaucerka jeszcze jest? wiecie coś o niej?[/QUOTE] Nic o niej nie wiemy.Kierownik powiedział :"Młodziutka.Fajniutka. Może ma rok, a może nawet nie". Łagodniutka.Ufnie podchodzi do krat.Jeszcze nie wie, co jest grane . Kurcze, żeby żadne choróbsko się nie czepiło. Quote
golf Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 C[B]iotki,[/B] [B]ponoć powstał koncept strony www schronu :razz:?[/B] [B]to prawda?[/B] [B]ja wlasnie zasiadłam nad zrobieniem jakiegoś bloga czy czegus takiego o psiakach, i chcialam tam zrobic zakladke nowodwor, i tak ja zpozycjonowac, zeby nie pamietajac nazwy strony, mozna bylo po jakims hasle typu "Nowodwor" znalezc.[/B] [B]Chcialam tam umiescic mapke, no i przy waszej pomocy uaktualniac fotki i opisy psiakow..[/B] [B]ale moze to robota glupiego, i Wy macie koncept na mega platforme internetowa dla schronu, i ew potrzebowac bedziecie tylko mojej pomocy :diabloti:[/B] [B]pisac w tej sprawie prosze :mad:[/B] Quote
kometa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='golf']na ile mozna pozyczyc zalezy od Kiera :diabloti: Kometa, oddałaś ta klatkę, co ostatnio ją pożyczałyśmy?[/QUOTE] Tak, wszystkie;) Quote
kometa Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='ladySwallow']Wątek dla Bezika [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13524492#post13524492"]Bezik, kudłate beżowe cudeńko wypatruje pomocy zza krat! - Dogomania Forum[/URL] Kometo - ale na ile można pożyczyć?[/QUOTE] Raczej nie ma wyznaczonych granic czasowych;) Quote
evel Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Jezusie! :O Jak dogo ma tak wyglądać na stałe, to ja nic nie rozumiem, nic nie potrafię znaleźć, nie mam subskrypcji i w ogóle ... bombki strzelił. Quote
LadyS Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Ja mam to samo, nie martw się ;) Mam nadzieję, że to chwilowe. Quote
matrioszka2 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 [quote name='ladySwallow']Ja mam to samo, nie martw się ;) Mam nadzieję, że to chwilowe.[/QUOTE] Ohyda.Siedzę i głośno pomstuję. [SIZE=3][B]Słuchajcie , istnieje możliwość umieszczenia sznaucerki na DT w Ciechanowie.JUŻ[/B][/SIZE] Problem - transport. Poradźcie, co robić ? Wątek transportowy ? Quote
Mike i Morgan Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='evl']Jezusie! :O Jak dogo ma tak wyglądać na stałe, to ja nic nie rozumiem, nic nie potrafię znaleźć, nie mam subskrypcji i w ogóle ... bombki strzelił.[/QUOTE] Teraz tak będzie dogo wyglądać podobno na stałe bo to jest nowsza wersja i ma byś teraz lepsza:diabloti: Quote
LadyS Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='matrioszka2']Ohyda.Siedzę i głośno pomstuję. [SIZE=3][B]Słuchajcie , istnieje możliwość umieszczenia sznaucerki na DT w Ciechanowie.JUŻ[/B][/SIZE] Problem - transport. Poradźcie, co robić ? Wątek transportowy ?[/QUOTE] Wątek transportowy - załóż tam wątek, poproś evl o zmianę tytułu na czas jakiś - niech wpisze, że poszukiwany transport... I trzeba pytać i się orientować, jak można np. zrobić transport wiązany. Quote
kometa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zabrałam charcikowatą sunię, mojego ukochanego Rudasa (hotelik) i jeszcze 2 małe sunieczki. W stanie agonalnym znalazłam moją najcudowniejszą na świecie szczeniorkę-tę rudą podobną do collie z krótkim ogonkiem-nie dożyła nawet do warszawy...Teraz spoczywa na smentarzu:( Quote
matrioszka2 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='golf']Ciotki, szukam i szukam i znalezc nie moge... powiedzcie mi czy zglaszal sie ktos na nasz watek od "parów", zeby im powysylac fotki, bo robia grupowe allegro dla rasy "parówa" :diabloti: bo wydaje mi sie ze tak, ale moze miałam omamy:watpliwy:[/QUOTE] Taaa... nie masz omamów.Byli, zajrzeli i polecieli. [url]http://www.dogomania.pl/threads/173391-PARA-WKI-PARA-WY-PARA-WECZKI-WAE-TEK-ZBIORCZY-siAE-robi[/url] Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mater co to w ogóle jest!! Jak to dogo wygląda. Ja dopiero dziś weszłam, bo wczesniej nie działało... Quote
LadyS Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='kometa']Zabrałam charcikowatą sunię, mojego ukochanego Rudasa (hotelik) i jeszcze 2 małe sunieczki. W stanie agonalnym znalazłam moją najcudowniejszą na świecie szczeniorkę-tę rudą podobną do collie z krótkim ogonkiem-nie dożyła nawet do warszawy...Teraz spoczywa na smentarzu:([/QUOTE] A jak w ogóle ze szczeniakami? Jakie zostały? Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='ladySwallow']A jak w ogóle ze szczeniakami? Jakie zostały?[/QUOTE] Są pewnie te dwie terierkowate suczki i ta rudzielka taka. Dziewczynki. Quote
golf Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ciotki, jak by ktoras byla w schronie, to sprawdzcie prosze czy Kier przeniosl huskiego do izolatki. Kometa ,bedąc ostatnio zwrocila mu uwage, że mały szorsciak jest przez niego (huskiego) atakowany, i w tej chwili ma "rozwalony łepek" Kier obiecal huskiego przeniesc do izolatki ,ale czy to zrobil, nie wiadomo... sprawdzcie prosze. Huski był w kojcu z tym panem, -biednym szorściakiem , i to on został pogryziony... [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/212/08d657f57bca6261med.jpg[/IMG][/URL] Quote
matrioszka2 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Sznupka ma pojechać do STRZEGOWA (trasa Warszawa-Gdańsk),a nie do Ciechaniowa.Założyłam wątek na transportowym, chciałam zmienić, ale nie mam w ogóle ikony "Edytuj".Masakra, co tu się dzieje. Quote
leni356 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Matrioszka, to jest obok - te miasta dzieli 30 km, więc może nie trzeba zmieniać? Quote
teresz10 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 DOGO MNIE POWALIŁO , najlepsze że podaję ludziom strony ... których nie ma ??????? ....Matrioszko czy ten malamucik to ten poszukiwany ? Czy jedziecie w tą niedzielę do schronu? Nawiązałam kontakt z osobą z Krzesimowa, ale na razie rzeczywiście trzeba dobrze zorganizować się z jednym...oni tam robią też swoją robote.... ja na razie ciągle mam tymczaskę - przestała kasłać i ma w końcu mokry nosek.... jest cudna i coraz bardziej ściska mnie gardło na myśl o oddaniu jej . Za chwilę sterylka i adopcja - ale .... jeżeli obiło się wam o uszy że ktoś szuka psiaka do agility, takiej małej spryciuli , to ta jest wybitna!!! Skacze bez oporów z wysokości ponad metr , wskakuje na polecenie ręki wszędzie - jest usłuchana i kocha te swoje małpie sztuczki robić. Spacer z nia to istna przyjemność - do każdego pieska (suczki) jest przyjaźnie nastawiona- gdy ją zawołam wraca bez problemu, bardzo ją polubiła nawet taka suczka która ma ze wszystkimi zatarg...Ta mała byłaby idealnym psiakiem dla kogos kto ma już psiaka i czas do ćwiczeń .... Quote
matrioszka2 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='teresz10']DOGO MNIE POWALIŁO , najlepsze że podaję ludziom strony ... których nie ma ??????? ....Matrioszko czy ten malamucik to ten poszukiwany ? Czy jedziecie w tą niedzielę do schronu? Teresz, jeśli Cie to pocieszy - innych też powala.W tej chwili zainstalowałam sobie Opere i jakoś mi to tak płynnie idzie, ale nie wiem, gdzie co nacisnąć (ikonę),żeby było to, co chcę.Tutaj też jest taki myk, że wjechałam na cudzysłów z ptaszkiem; zrobił się z patszka plus i nic się nie działo (a miał być multi post). Ale do rzeczy ...Nie dopytywałam, czy ten malamut, to ten malamut.Ale wszystko się wyda, jak pojedziemy do schronu. [SIZE="4"][COLOR="#ff0000"][B]Dziewczyny, kiedy "napadamy" na Nowodwór? [/B][/COLOR][/SIZE] Ja optuję za sobotą, bo sobota, to taka bardziej robocza, a niedziela rodzinna. Quote
matrioszka2 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Leni - dobra, masz rację.Nie będę zmieniać.I tak mi nowe dogo nie pozwala. Quote
Kalina Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja tylko informacyjnie: wszytskie koty, które trafiły do mnie z Nowodowru mają sie świetnie. Rudy i jego siostra są odrobaczone, zaszczepione i wstępnie zaklepane. Dorosła szylkrecia- juz po sterylizacji i intensywnym odrobaczaniu ( a miała robali, ze ho ho). Mały czarny od plasteliny to słodkie cudo, tez juz po odrobaczeniu i po szczepieniu. Na razie wszytsko gra. Quote
Paulina_mickey Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja się dostosuję co do wyjazdu. Może być i sobota. Tylko na jutro to już się chyba nie zbierzemy. Więc może następna? Quote
Recommended Posts