Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=3][SIZE=5][COLOR=Red]Halo, nowy domku jamnisi !
Proszę Państwa ![/COLOR][/SIZE]
Jeżeli dowiedzieli się Państwo o jamnisi z dogomanii ( może z tego wątku) to my - dogomaniacy - [/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue][U]bardzo prosimy o odezwanie się na forum i podanie informacji o naszej ulubienicy, np. : [/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]
- jak zniosła podróż,
- do jakiego domku trafiła (jednorodzinny, czy wielorodzinny),
- czy w domku są inne zwierzęta,
- czy w ciągu dnia będzie zostawała sama, czy zawsze ktoś z nią będzie
- czy w domu są dzieci; jeśli tak , to w jakim wieku ...

Jesteśmy ciekawi wszystkiego, a zdjęcia to szczyt naszych marzeń.
Bardzo prosimy o odzew.
Cieszymy się, że znalazła stały dom. Pozdrawiamy ![/SIZE][/B]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha,dopiero doszłam jak się avatarek robi.
Zależy ile czasu tam trzeba być.W sobotę jakąś godzinkę,dwie mogę wygospodarować.
W niedzielę czasem też.Na tygodniu raczej odpada,chyba ze wpaść tak na szybko.
Ogólnie co tam na miejscu robicie?

Posted

Fotografujemy.Pracownicy nam czasem pomagają- wyprowadzają psa, np. z izolatki, żeby lepiej go ująć. A jak się umówimy z kierownikiem, to spisujemy informacje o psach. Ostatnio zajęło mi to dwie godziny.

Posted

Co do spotkania w schronie musimy się dogadać, ja się dostosuję co do dnia.

Ale słuchajcie jedna sprawa organizacyjna, jeśli pojedziemy do schroniska musimy ustalić jakiś porządek tego które psy wyprowadzamy i z którego boksu, tak żeby brać wszystkie, które chcą wyjść z jednego boksu. Bo potem był bałagan, nawet co najmniej dwa psy zostały wprowadzone do całkiem innych boksów! A to mogło się skończyć dla nich tragicznie...

Posted

Uaktualniłam wątek kudłaczy, rzućcie proszę okiem czy są wszystkie od was:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-aktualizacja-str-1-3-a-146370/[/url]

Posted

Dziewczyny, które jeżdżą do schroniska - niech któraś z Was wejdzie na jakąś mapę na necie i zaznaczy mi, gdzie konkretnie leży schronisko - kropką albo czymś ;d Albo niech mi wyśle link do mapy i wytłumaczy - jest mi to baardzo potrzebne.

EDIT: Co do ogłoszeń, jako dane kontaktowe zdecydowałyśmy, żeby podawać:

tel. 504 199 883
mail: [email][email protected][/email]

Evl, jak się pojawisz, wstaw to proszę do pierwszego postu - czasem ludzie chcą robić ogłoszenia (wiem z autopsji), a nie ma danych kontaktowych.

Posted

[quote name='ladySwallow']Dziewczyny, które jeżdżą do schroniska - niech któraś z Was wejdzie na jakąś mapę na necie i zaznaczy mi, gdzie konkretnie leży schronisko - kropką albo czymś ;d Albo niech mi wyśle link do mapy i wytłumaczy - jest mi to baardzo potrzebne.

EDIT: Co do ogłoszeń, jako dane kontaktowe zdecydowałyśmy, żeby podawać:

tel. 504 199 883
mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Evl, jak się pojawisz, wstaw to proszę do pierwszego postu - czasem ludzie chcą robić ogłoszenia (wiem z autopsji), a nie ma danych kontaktowych.[/QUOTE]

Jestem. Zaraz wejdę na zumi i wyślę Ci linka na GG, albo coś ;)

Kontakt wstawię, oczywiście.

[quote name='ladySwallow']Dziewczyny - ten szczeniak malutki z jasną beżową głową, z tyłu zdjęcia - sunia to czy psiak? Jakie jest? I czy jest w schronie? I ogólnie - które z tych szczeniaków są w schronie, jakie mają charaktery i czy suczki czy pieski?
[/QUOTE]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/222/fc30273190644f32.jpg[/IMG]

W budzie ruda suka. Obok budy z rudą głową suka. Te dwie są na bank dzikawe, płochliwe, zdarza im się warkotać :roll:

Z prawej, brązowa głowa to też pannica. To ta po resocjalizacji ;)

Reszty malców nie kojarzę, może przyszły świeżo.

Posted

rozmawiałam już z ladyS, jak tylko mój tymczasowicz pojedzie do domu (szukamy transportu zamość-bydgoszcz lub choć warszawa-bydgoszcz!) to bierzemy szczyla sukę białą z beżową głową (ta z tyłu obok budy)do mnie na socjalizajcę...spróbujemy z niej coś wykrzesać;)

Posted

[quote name='gryzeldzia'][B]Reszty malców tydzień temu już nie było.[/B][/QUOTE]

Jak my byłyśmy 9.11.2009 to były tylko te trzy o których pisałam, o ;)

Posted

Ciotki, szukam i szukam i znalezc nie moge...
powiedzcie mi czy zglaszal sie ktos na nasz watek od "parów", zeby im powysylac fotki, bo robia grupowe allegro dla rasy "parówa" :diabloti:
bo wydaje mi sie ze tak, ale moze miałam omamy:watpliwy:

Posted

[quote name='ladySwallow'][B]Dziewczyny, czy któraś z Was ma klatkę-kennel albo transporter, w który zmieściłaby się sunia, ten szczeniak?[/B][/QUOTE]

w razie czego można pożyczyć ze schronu

Posted

Wątek dla Bezika [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13524492#post13524492]Bezik, kudłate beżowe cudeńko wypatruje pomocy zza krat! - Dogomania Forum[/url]

Kometo - ale na ile można pożyczyć?

Posted

Nie ma sprawy. Chciałam tylko jeszcze napisać, że miałam jakiś błąd i zeżarło mi GG, całe archiwum przepadło, wszystko... :shake: Jeśli ktoś coś do mnie pisał to poproszę jeszcze raz, bo mogło nie dojść...

[SIZE=1]Mam nadzieję, lady, że dostałaś moją prymitywną mapkę :P i zweryfikowałaś u kogoś czy dobrze rozkminiłam ;)[/SIZE]