matrioszka2 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [B][SIZE=3][SIZE=5][COLOR=Red]Halo, nowy domku jamnisi ! Proszę Państwa ![/COLOR][/SIZE] Jeżeli dowiedzieli się Państwo o jamnisi z dogomanii ( może z tego wątku) to my - dogomaniacy - [/SIZE][SIZE=3][COLOR=Blue][U]bardzo prosimy o odezwanie się na forum i podanie informacji o naszej ulubienicy, np. : [/U][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] - jak zniosła podróż, - do jakiego domku trafiła (jednorodzinny, czy wielorodzinny), - czy w domku są inne zwierzęta, - czy w ciągu dnia będzie zostawała sama, czy zawsze ktoś z nią będzie - czy w domu są dzieci; jeśli tak , to w jakim wieku ... Jesteśmy ciekawi wszystkiego, a zdjęcia to szczyt naszych marzeń. Bardzo prosimy o odzew. Cieszymy się, że znalazła stały dom. Pozdrawiamy ![/SIZE][/B] Quote
gryzeldzia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ha,dopiero doszłam jak się avatarek robi. Zależy ile czasu tam trzeba być.W sobotę jakąś godzinkę,dwie mogę wygospodarować. W niedzielę czasem też.Na tygodniu raczej odpada,chyba ze wpaść tak na szybko. Ogólnie co tam na miejscu robicie? Quote
matrioszka2 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Fotografujemy.Pracownicy nam czasem pomagają- wyprowadzają psa, np. z izolatki, żeby lepiej go ująć. A jak się umówimy z kierownikiem, to spisujemy informacje o psach. Ostatnio zajęło mi to dwie godziny. Quote
gryzeldzia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ok.Dajcie znać,chętnie dołączę do ekipy. Quote
Paulina_mickey Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Co do spotkania w schronie musimy się dogadać, ja się dostosuję co do dnia. Ale słuchajcie jedna sprawa organizacyjna, jeśli pojedziemy do schroniska musimy ustalić jakiś porządek tego które psy wyprowadzamy i z którego boksu, tak żeby brać wszystkie, które chcą wyjść z jednego boksu. Bo potem był bałagan, nawet co najmniej dwa psy zostały wprowadzone do całkiem innych boksów! A to mogło się skończyć dla nich tragicznie... Quote
matrioszka2 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Mądrze gadasz - wódki Ci dać ! Będziesz naszym szefem.:evil_lol: Quote
leni356 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Uaktualniłam wątek kudłaczy, rzućcie proszę okiem czy są wszystkie od was: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kudlacze-w-potrzebie-aktualizacja-str-1-3-a-146370/[/url] Quote
LadyS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dziewczyny, które jeżdżą do schroniska - niech któraś z Was wejdzie na jakąś mapę na necie i zaznaczy mi, gdzie konkretnie leży schronisko - kropką albo czymś ;d Albo niech mi wyśle link do mapy i wytłumaczy - jest mi to baardzo potrzebne. EDIT: Co do ogłoszeń, jako dane kontaktowe zdecydowałyśmy, żeby podawać: tel. 504 199 883 mail: [email][email protected][/email] Evl, jak się pojawisz, wstaw to proszę do pierwszego postu - czasem ludzie chcą robić ogłoszenia (wiem z autopsji), a nie ma danych kontaktowych. Quote
evel Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='ladySwallow']Dziewczyny, które jeżdżą do schroniska - niech któraś z Was wejdzie na jakąś mapę na necie i zaznaczy mi, gdzie konkretnie leży schronisko - kropką albo czymś ;d Albo niech mi wyśle link do mapy i wytłumaczy - jest mi to baardzo potrzebne. EDIT: Co do ogłoszeń, jako dane kontaktowe zdecydowałyśmy, żeby podawać: tel. 504 199 883 mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Evl, jak się pojawisz, wstaw to proszę do pierwszego postu - czasem ludzie chcą robić ogłoszenia (wiem z autopsji), a nie ma danych kontaktowych.[/QUOTE] Jestem. Zaraz wejdę na zumi i wyślę Ci linka na GG, albo coś ;) Kontakt wstawię, oczywiście. [quote name='ladySwallow']Dziewczyny - ten szczeniak malutki z jasną beżową głową, z tyłu zdjęcia - sunia to czy psiak? Jakie jest? I czy jest w schronie? I ogólnie - które z tych szczeniaków są w schronie, jakie mają charaktery i czy suczki czy pieski? [/QUOTE] [IMG]http://images40.fotosik.pl/222/fc30273190644f32.jpg[/IMG] W budzie ruda suka. Obok budy z rudą głową suka. Te dwie są na bank dzikawe, płochliwe, zdarza im się warkotać :roll: Z prawej, brązowa głowa to też pannica. To ta po resocjalizacji ;) Reszty malców nie kojarzę, może przyszły świeżo. Quote
sacred PIRANHA Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 rozmawiałam już z ladyS, jak tylko mój tymczasowicz pojedzie do domu (szukamy transportu zamość-bydgoszcz lub choć warszawa-bydgoszcz!) to bierzemy szczyla sukę białą z beżową głową (ta z tyłu obok budy)do mnie na socjalizajcę...spróbujemy z niej coś wykrzesać;) Quote
gryzeldzia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [I]Reszty malców nie kojarzę, może przyszły świeżo.[/QUOTE][/I] [B]Reszty malców tydzień temu już nie było.Podobno znalazły domki. [/B] Quote
evel Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='gryzeldzia'][B]Reszty malców tydzień temu już nie było.[/B][/QUOTE] Jak my byłyśmy 9.11.2009 to były tylko te trzy o których pisałam, o ;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 jakby nie były dzikusami warczącymi może też miałyby już domki:shake: Quote
gryzeldzia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czy na razie wstrzymać się z allegro? Nie wiem co ustaliłyście.Czy którąś psinkę ogłaszać??? Żeby nie było że chciałam i się obijam :razz:. Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [B]Dziewczyny, czy któraś z Was ma klatkę-kennel albo transporter, w który zmieściłaby się sunia, ten szczeniak?[/B] Quote
golf Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ciotki, szukam i szukam i znalezc nie moge... powiedzcie mi czy zglaszal sie ktos na nasz watek od "parów", zeby im powysylac fotki, bo robia grupowe allegro dla rasy "parówa" :diabloti: bo wydaje mi sie ze tak, ale moze miałam omamy:watpliwy: Quote
leni356 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czy nowa sunia sznaucerka jeszcze jest? wiecie coś o niej? Quote
kometa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='ladySwallow'][B]Dziewczyny, czy któraś z Was ma klatkę-kennel albo transporter, w który zmieściłaby się sunia, ten szczeniak?[/B][/QUOTE] w razie czego można pożyczyć ze schronu Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Wątek dla Bezika [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13524492#post13524492]Bezik, kudłate beżowe cudeńko wypatruje pomocy zza krat! - Dogomania Forum[/url] Kometo - ale na ile można pożyczyć? Quote
golf Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 na ile mozna pozyczyc zalezy od Kiera :diabloti: Kometa, oddałaś ta klatkę, co ostatnio ją pożyczałyśmy? Quote
LadyS Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='evl']Dodałam Bezika do postu z linkami.[/QUOTE] Dzięki bardzo ;) Quote
evel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Nie ma sprawy. Chciałam tylko jeszcze napisać, że miałam jakiś błąd i zeżarło mi GG, całe archiwum przepadło, wszystko... :shake: Jeśli ktoś coś do mnie pisał to poproszę jeszcze raz, bo mogło nie dojść... [SIZE=1]Mam nadzieję, lady, że dostałaś moją prymitywną mapkę :P i zweryfikowałaś u kogoś czy dobrze rozkminiłam ;)[/SIZE] Quote
Recommended Posts