Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

następny użytek [FONT=Verdana][SIZE=2]Quay vom Haus Pürkner. Może bez problemu konkurować na ringu..
[IMG]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/483273.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No fajny..ostatnio widziałam śliczne szczeniaczki z linii pracującej u Darka na Śląsku..mają jakies 5 tygodni..ale są bardzo fajne i myślę że też się ich nie powstydzi za jakiś czas.

• 1 month later...
Posted

nenemuscha-jakies nowe fotki twoich bossskich arbeitow?ja prosze specjalnie o mojego faworyta -jak on ma na imie?:cool3:.jestem ciekawa jak sie bedzie rozwijal dalej:razz:.

Posted

Specjalnie dla Ciebie zrobie mu jakąś sesje osobno.
Narazie rozwija sie super ważył przy urodeniu 720 wczoraj 1200 gram..jak na 5 dobe to niezły przyrost.Jest bardzo ruchliwy i ma niezły warcząco-mruczący głosik.:cool3:

Posted

[quote name='nenemuscha']S
Jest bardzo ruchliwy i ma niezły warcząco-mruczący głosik.:cool3:[/quote]

OJ! Nie dość, że piękne to jeszcze warcząco-mruczące :roll: Nenemuscha, czy Ty aby nie masz za dobrze :mad: Ja też tak chcem:placz::placz::placz:

Posted

ja tez nie wiem.przeca ja psa nie wybieram:p.jak bym wybierala dla siebie to bym myslala o tym wilczastym lub ewent wlasnei cz.podp.w zaleznosci od stanu w wieku nieco mniej krecikowym:evil_lol:.
PRT to sa dopiero male diabelki:D

Posted

Ayshe, troche wybierasz dla siebie:diabloti: Juz pisalam, ze Ty bedziesz sie "meczyla" z glutem i ze mna:eviltong: DLa mnie one sa wszystkie cudne, wiec zdaje sie na przydatosc do sportu.
Czekam az nenemuscha napisze cos a charakterkach:diabloti:

Posted

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=rTN5kTkdvME[/URL]
..no i jakie uzdolnione:cool3:
A co do maluszka..to tylko potem prosze bez zarzaleń o bolących poobgryzanych rączkach,przemęczeniu i takich tam po treningach:eviltong:
bo tak własciwie to tylko na charakter bede patrzeć..a surowa obiecuję byc jak selekcjoner w dawnym DDR:mad:

Posted

sylwia-ja jestem koszmarnie upierdliwa wiec mysle ze bedizeszm iala przerabane na placu:diabloti:.+obgryzione wsyzstko co sie da +siniaki+bloto rowneiz na twarzy i w dziiiiwnych miejscach:evil_lol:.

Posted

A co do dziwnych miejsc i błota..miałam kiedys taką wpadkę..cwiczyłam kiedys do zawodów z taka sunią Fazą..i często pracowałyśmy w lesie pod Warszawa..tam było sporo błotka..i któregoś dnia zaraz potakim błotnistym treningu(a ona sie ani mnie nie oszczedzała w dotarciu do piłeczki) byłam umówiona z takim fajnym facetem..więc szybciutko zdjełam kombinezonik Gappaya i siup do samochodziku i jadę..dojechałam na miejsce , było czułe powitanko i wielkie zdziwienie a potem smiech..miałam dzinsowe spodnie i lekką bluzeczkę a pod nią na pleckach cała masę błotka..które znalazł sie na jego łapkach..dobrze że on tez czasem wyglądał jak ktos z innej planety..ale cóz psy maja swoje prawa...:lol: