arian Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 następny użytek [FONT=Verdana][SIZE=2]Quay vom Haus Pürkner. Może bez problemu konkurować na ringu.. [IMG]http://www.pedigreedatabase.com/pictures/483273.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT] Quote
nenemuscha Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No fajny..ostatnio widziałam śliczne szczeniaczki z linii pracującej u Darka na Śląsku..mają jakies 5 tygodni..ale są bardzo fajne i myślę że też się ich nie powstydzi za jakiś czas. Quote
nenemuscha Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 To i ja cos dorzucę... Enzo vom der Grauen Vom Monstab...tatus moich maluszków Kkl1 V-LGZ [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/389/a76b533d6fc25aa0.jpg[/IMG][/URL] Quote
nenemuscha Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Sawy To Tu Nie Spotkałam..ale Cześc...a Co Tam U Was? Quote
SAWA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześć skałeczko kochana.Cieszę się ,że pojawiłaś się na dogo .:buzi: Quote
ania skala Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 :eviltong::lol:czesc sawa co tam slychac ????????:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
nenemuscha Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 O a ja myslałam że to wątek o hodowaniu psów pracujących.....:cool3: Quote
SAWA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Owszem ,ale jak się spotyka starych znajomych ,to i powitanie musi być.:lol: Quote
ania skala Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 WITAM to o jakich pieskach klikacie czyzby o uzytkach:multi:????? Quote
ayshe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nenemuscha-jakies nowe fotki twoich bossskich arbeitow?ja prosze specjalnie o mojego faworyta -jak on ma na imie?:cool3:.jestem ciekawa jak sie bedzie rozwijal dalej:razz:. Quote
nenemuscha Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Specjalnie dla Ciebie zrobie mu jakąś sesje osobno. Narazie rozwija sie super ważył przy urodeniu 720 wczoraj 1200 gram..jak na 5 dobe to niezły przyrost.Jest bardzo ruchliwy i ma niezły warcząco-mruczący głosik.:cool3: Quote
amakor Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='nenemuscha']S Jest bardzo ruchliwy i ma niezły warcząco-mruczący głosik.:cool3:[/quote] OJ! Nie dość, że piękne to jeszcze warcząco-mruczące :roll: Nenemuscha, czy Ty aby nie masz za dobrze :mad: Ja też tak chcem:placz::placz::placz: Quote
nenemuscha Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ależ bardzo Cię proszę:lol:im wiecej porządnych domków dla maluszków tym lepiej:multi: Quote
Sylwia411 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ciekawe czy faworytem ayshe jest szczenior, z krórym będzie pracowała:evil_lol: Jeśli tak, to ja także poproszę zdjęcia ze specjalnej sesji:lol: Quote
ayshe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 nenemuscha-dzieki za sesje-czekam niecierpliwie:multi:. sylwia-no nie wiem czy to bedzie ten ale jakos tak mi sie podoba;):evil_lol: Quote
nenemuscha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No nie wiem..przyszła Pańcia się lubuje w podpalanym..który jest nawiasem mówiąc bysio! Dzię urodziły sie nam małe PRT..całe 4 duże psy w małym ciałku:multi: Quote
ayshe Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ja tez nie wiem.przeca ja psa nie wybieram:p.jak bym wybierala dla siebie to bym myslala o tym wilczastym lub ewent wlasnei cz.podp.w zaleznosci od stanu w wieku nieco mniej krecikowym:evil_lol:. PRT to sa dopiero male diabelki:D Quote
Sylwia411 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ayshe, troche wybierasz dla siebie:diabloti: Juz pisalam, ze Ty bedziesz sie "meczyla" z glutem i ze mna:eviltong: DLa mnie one sa wszystkie cudne, wiec zdaje sie na przydatosc do sportu. Czekam az nenemuscha napisze cos a charakterkach:diabloti: Quote
nenemuscha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=rTN5kTkdvME[/URL] ..no i jakie uzdolnione:cool3: A co do maluszka..to tylko potem prosze bez zarzaleń o bolących poobgryzanych rączkach,przemęczeniu i takich tam po treningach:eviltong: bo tak własciwie to tylko na charakter bede patrzeć..a surowa obiecuję byc jak selekcjoner w dawnym DDR:mad: Quote
lisica Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [QUOTE] własciwie to tylko na charakter bede patrzeć..a surowa obiecuję byc jak selekcjoner w dawnym DDR:mad:[/QUOTE] nenemuscha i tak trzymaj:loveu: Quote
ayshe Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 sylwia-ja jestem koszmarnie upierdliwa wiec mysle ze bedizeszm iala przerabane na placu:diabloti:.+obgryzione wsyzstko co sie da +siniaki+bloto rowneiz na twarzy i w dziiiiwnych miejscach:evil_lol:. Quote
nenemuscha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A co do dziwnych miejsc i błota..miałam kiedys taką wpadkę..cwiczyłam kiedys do zawodów z taka sunią Fazą..i często pracowałyśmy w lesie pod Warszawa..tam było sporo błotka..i któregoś dnia zaraz potakim błotnistym treningu(a ona sie ani mnie nie oszczedzała w dotarciu do piłeczki) byłam umówiona z takim fajnym facetem..więc szybciutko zdjełam kombinezonik Gappaya i siup do samochodziku i jadę..dojechałam na miejsce , było czułe powitanko i wielkie zdziwienie a potem smiech..miałam dzinsowe spodnie i lekką bluzeczkę a pod nią na pleckach cała masę błotka..które znalazł sie na jego łapkach..dobrze że on tez czasem wyglądał jak ktos z innej planety..ale cóz psy maja swoje prawa...:lol: Quote
nenemuscha Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Lisica a ty masz tak blisko że chyba w ramach dobrej cioci poprzyjerzdzasz na socjalizację co? Quote
Recommended Posts