Jump to content
Dogomania

Perro de presa canario (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Beniu ja wiem aczkolwiek nie trace nadziei ze maja psa o normalnej psychice a nie jakiegos niezrownowazonego psychicznie terminatora.....

A o pseudo hodowcach nawet nie ma sensu zaczynac setnej dyskusji.......

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratulacje zakupu psa w mojej hodowli,,,napewno bedziesz zadowolony tak jak my z naszych rodzicow adana.bajdla i betty...a pewnie znasz przodkow takze wiesz ze plynie w nim najlepsza krew..pozdrawiam...

Posted
Co tu tak cicho od kilku dni :question: :D

Dobra, żeby rozruszać towarzystwo wrzucam foty:

pierwsze to 12 tygodniowa suka - Lula Mercator po Cuco X.L. (myślę, że Gorzała się nie obrazi :D )

lula2_s.jpg

Posted

To jeszcze dwie foty Młodzieżowej Zwycięzczyni Europy: Arsa Xanti Land (rodzona siostra BossTone`a :D ) - zdjęcia dzięki uprzejmości Marzeny Baranowskiej (hodowla Campeon)

arsa.jpg

arsa1.jpg

Serwis powoli powstaje :wink:

• 2 weeks later...
Posted

U nas dobrze, pomijając fakt, że pare kg więcej :lol: :lol:

Poniedziałek/wtorek muszę wysłać fax do Rzeszowa, zgłoszenie BossTone`a na wystawę.

Zaraz wezmę się za dalsze robienie serwisu, póki co 1/3 zrobiona. Nie jest źle. Mam sporo informacji, muszę się jeszcze skontaktować z naszym klubem molosa. Może oni coś ciekawego będą mieli.

Jak tam u Was??!! :beerchug:

Posted

u nas w porzadeczku procz tego ze kilo mniej :drinking: .Jak sie odchudzac to sie odchudzac :drinking:

Wysylaj od razu zgloszenie do Katowic to Wam nic nie wypadnie 8)

Mowilam juz ze moze mnie w Katowicach nie byc ? :wink:

Posted
No nie żartuj!! Co to za bunt??!! :evil: :evil: :evil:

Nie martw się, nikt Ci fioleciku pić nie będzie kazał!! :wink:

BT o co chodzi z tym buntem ? 8)

Posted

No bardzo szybka odpowiedź :D

Nie widziałem, że coś tam napisałaś... jak to jaki bunt... no przecież piszesz, że możesz nie być w katowicach!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

he he he :evilbat:

Czy mowilam ze jestem chora i leze plackiem ? :evilbat:

Apropo katowic......Zastanawiam sie nad wyjazdem na jakis czas do Kanady ale nie wiem kiedy wiec rownie dobrze moze to byc w marcu jak i w lutym jak i w czerwcu 2007 :wink:

Posted

a Cerry.....Cerry po prostu nie zrobi championatu tylko jak nikomu nie znany zawodnik zdobedzie BiSa na Swiatowce w Poznaniu :wink:

ale dobra dobra obiecuje byc w Katowicach 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...