Jump to content
Dogomania

Perro de presa canario (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Foty, które wkleiłem robił Arek :beerchug:

Mam jeszcze kilka, jak je zmniejse to mogę Ci podesłać. Co do serwisu, to jak będę miał jakiś bliżej określony plan i będę wiedział jakiej pomocy potrzebuję to dam znać. Dzięki za propozycję.

Póki co na pewno potrzebuję artykułów na temat rasy, zarówno po polsku jak i po angielsku (ale muszę mieć do każdego źródło, skąd pochodzi, np. strona www, książka, + informacja kim jest autor, itp. Prawa autorskie! :P ). Jak Ci się chce zbierać i szukać to do dzieła :D .

Pozdrawiam

• Replies 531
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:P

No to super... to w wolnych chwilach poszukajcie co możecie... Myślałem o typowych działach: historia, wzorzec, ale też wychowanie, żywienie, wystawy (właśnie kanarki na wystawach, głównie klubowe, międzynarodówki, europejskie czy światowe, ale krajówki w miarę możliwości też), prezentacja championów Polski, Hiszpanii + Świata (opisy, zdjęcia, rodowody). Prezentacja najlepszych polskich i zagranicznych hodowlii. Najlepszych ze względu na osiągnięcia :D .

Jak macie jakieś pomysły, piszcie!!

Poza tym, jak ktoś się będzie na to pisał, to można rozdzielić działy na konkretne osoby, które się będą nimi zajmować. Jak się uda i całość ruszy dość fajnie, to myślałem też o komercyjnej domenie.

Pozdrawiam

Posted

Słusznie!!!! Jak się spotkamy na jakiejś wystawie to może być bardziej imprezowo :beerchug: .

Aaaa... Benia!!! Uprzedzam, że jak skończę ten projekt, który teraz robię to siadam do serwisu o presach!!! Proszę się więc przyzwyczajać :iloveyou:

Posted

ej BossTone!! nie będziemy tu prowadzić kłótni małżeńskich, ale... miałeś robić serwis a nie siedzieć na dogomanii!!! :evil:

to po pierwsze... po drugie... miałeś skończyć serwis beniowo-bosstone'owy... a po trzecie... ja kcem serwis o benusiach!! (czytaj amstaffach...) :cry:

Posted

Hehehehe... skończem serwis o naszych piesach (czyt. do końca roku), a wcześniej zrobimy serwis o presach, później mogem o beniowatych :D . Ale Ty Benia zbierasz materiały. Poza tym prawie skończyłem to co miałem, a czy Ty nie powinnaś też teraz pracować??!! :buzi:

Posted

No i zabrałem się do roboty... Trochę od końca, bo póki co zrobiłem forum dogo canario :), w znajomym dogomaniackim stylu phpBB2!

Niestety wyskakuje z boku pasek z reklamą, bo forum jest na darmowym serwerze lycos! Przydałoby się miejsce na innym serwerze z obsługa php i mysql. Zaraz się zabieram za przygotowanie projektu samego serwisu :P . Zbierajcie info :beerchug: . Aaaa i będą też gadżety dogo canario, t-shirty, kubki, plecaki, itp.

Pozdrawiam

Posted

Tak ode mnie :D , nie ma sprawy...

Znalazłem inny serwer, więc już nie ma reklamy z boku. Jest szansa, że serwis powędruje na jeszcze inny serwer, z większą ilością miejsca. Pracuję ciężko :P . Premiera? Jak możecie (prośba do Arka, Kajkura i Sn0, którzy zaoferowali pomoc), to poszukajcie dobrych materiałów i wysyłajcie mi na mail, albo wrzucajcie linki do nich. :D Pozdrawiam :beerchug:

P.S. Aaa przygotuję maile do klubów hiszpańskiego, może amerykańskiego canario i naszego molosa. Przydadzę się jakieś ich materiały

Posted

BossTone mam troche tekstow ze strony amerykanskiego klubu presy. Od poniedzialku wezme sie za ich tlumaczenie (zobaczymy co mi z tego wyjdzie :wink: )tylko zanim sie to gdzies wstawi to trzeba by ich zapytac czy mozna uzyc tlumaczenia ich tekstow wjec uwzglednij to w mailu do nich.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...