gops Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwarsawdog.com%2Fprodukt%2Fpolzaciskowa-splash%2F&h=2AQE8MYQe&s=1 I pomyśleć, że do niedawna byłam taką przeciwniczką Warsaw Doga, tak zupełnie bez powodu zapierałam się, że nic od nich nie kupię, dopóki,nie zobaczyłam tego wzoru ..... :D A ja miałam na odwrót, wzory prawie wszystkie mi przypadły do gustu ale niestety po zakupie to nie dla nas, nawet ze smyczy nie mogę dobrze skorzystać bo dodatkowa rączka przy karabinku która jest świetnym pomysłem jest za krótka i musiałabym się nachylać nad psem :p A mam na sprzedaż cały komplet w cenie obroży samej :) i dziwi mnie to że nie ma chętnych gdzie cena jest o połowe niższa a komplet nowy. Także chyba jednak sporu osobom nie odpowiada w nich coś. Quote
Leokadia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ja z ciekawości za jakiś czas kupię i zobaczę czy nam podpasuje. I naprawdę nie kupiłabym od nich gdyby nie ten jeden wzór, bo i wykonanie, oczywiście tylko na podstawie zdjęć, szczególnie nie zachwyca, ani te kolorowe karabinki, o czym pieje tyle osób. A i cena trochę powala, szczerze mówiąc dużo taniej mam Kudłatego czy DS, a na ich produktach chyba się jeszcze nigdy,nie przejechałam. Quote
katasza1 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 A ja jestem zachwycona smyczami. Taśma trochę ostra na brzegach, ale nie jakoś specjalnie. Ja mam 1,5 centrymetrową. Kolorowe karabińczyki są śliczne a te rączka jest MEGA przydatna, nie wiem jak mogłam bez niej żyć. Wystarczy przy zamówieniu wspomnieć że pies jest mały i mi bez problemu zrobili rączke na takiej wysokości że się schylać nie muszę ;) Quote
XdamianX Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Jak to jest z tymi obrożami trixie Cavo? Rozmiar S-M niby ma 35cm+ a mój Lucky ma 30, czyli będzie na nim wisieć czy beż różnicy? I nie wiem, czy nie potrafię obsługiwać wyszukiwarki na forum, ale obojętnie czego bym nie wpisał nic mi nie znajduje. A chętnie bym pooglądał zdjęcia psów w tych obrożach. Quote
Leokadia Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Będzie wisieć. Mieliśmy ten rozmiar, sprzedałam, bo zwisało tak, że mojemu się obijało czasem o łapy przy schylaniu, a on ma w szyi 37 cm, więc w 30 będzie jeszcze gorzej wyglądać. Quote
Vailet Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Cavo zawsze mozna skrócić, szczególnie jeśli chodzi o malego psa Quote
Amber Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jak to jest z tymi obrożami trixie Cavo? Rozmiar S-M niby ma 35cm+ a mój Lucky ma 30, czyli będzie na nim wisieć czy beż różnicy? I nie wiem, czy nie potrafię obsługiwać wyszukiwarki na forum, ale obojętnie czego bym nie wpisał nic mi nie znajduje. A chętnie bym pooglądał zdjęcia psów w tych obrożach. Jari w niebieskim Cavo. Quote
Baton Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ma ktos moze smycz lub obroze z odblaskowa nitka z matis? Ta pojedyncza nitka daje rade i spelnia swoja funkcje, czy tak srednio jednak? Lub ewentualnie jakas inna smycz z odblaskiem? Tansza niz rogz :p Quote
Amber Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Ja mam z DogStyle i się super sprawdza :) Quote
angineuuka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Czy tylko w pet karmie kupie red dingo? :D Quote
Ewa&Duffel Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Dogstyle ma dobrze widoczny odblask, moim zdaniem lepszy niż Matis-pet i Rogz ;) Quote
Harley Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Najlepszy odblask ma biothane, ale ten od dogstyle też daje radę(mam w norwegach a'la hurtta). Czy obróżki od Warsaw Doga są takie cienkie i miękko-szmatkowate na jakie wyglądają? Quote
Baton Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Zapomnialam dodac, ze 1, max 1,5 cm wiec DS odpada :P Doszly mnie sluchy, ze rogz w tym rozmiarze cenowo jest praktycznie jak matis, wiec dosc mocno do przemyslenia to jest :D Quote
angineuuka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Baton a red dingo? te odblaskowe kostki. Ja własnie o tym myslalam.. :D tylko nie wiem skąd. Quote
Baton Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jakos red dingo mnie nie przekonuje. Mamy jeden komplet, noszony rzadko :p Tasma strasznie gruba i sie zmechacil dosc mocno Chyba stanie na rogzu w koncu :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jakos red dingo mnie nie przekonuje. Mamy jeden komplet, noszony rzadko :p Tasma strasznie gruba i sie zmechacil dosc mocno Chyba stanie na rogzu w koncu :P Masz rd i sie Nie chwalilas? :p Quote
Baton Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Masz rd i sie Nie chwalilas? :P Ano mam :P Chcesz? xD Quote
angineuuka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jak się zmiesci ktores xD Albo papi :P takze ten, chce :P Quote
.Agata. Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 A ma ktoś limonkowe molly flash? Wróciły na PSDD więc zamówilam limonke i turkus ale nie jestem jakaś przekonana teraz, bo wszystko mamy w tych kolorach, zastanawiam się czy nie zmienić na różową :P Quote
Baton Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Jak się zmiesci ktores xD Albo papi :P takze ten, chce :P spoko, wysle ci jak zobacze moja aleksandre u mnie :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 spoko, wysle ci jak zobacze moja aleksandre u mnie :PNie spieszy mi się, ewentualny papik dopiero na wiosne :P po drodze mozesz wyslac ksiazke :D Koniec oftopu :P U mnie chyba tez stanelo jak na razie na rogza, co do odblaskowej smyczy :p Albo wlasnie to rd Quote
Satri Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Cześć Wam. Mój pies zawsze jest niewybiegany, ale ostatnio coraz bardziej daje się we znaki.Mi również ostatnio zwykły spacer po parku nie wystarczy. Mam zamiar kupić pas dla siebie i szele dla kundla. Tu pojawia się problem. Otóż to nie wiem jakie szelki kupić. Chcemy spróbować swoich sił w bieganiu (nie wiem czy się uda z moją kondycją i astmą, ale do dłuższych wędrówek taki sprzęt też się przyda). Nie chcę by były to szelki drogie, bo nie wiem czy pomysł w ogóle wypali. Chciałabym by szelki, jeżeli nie będziemy biegać, mogły też służyć do użytku codziennego. Nie wiem czy sledy byłyby ok, psica by ich raczej od razu niezaakceptowała. Interesują mnie dwa modele, mianowicie: 1. http://www.sali.pl/product_info.php?cPath=1_17&products_id=108 2. http://www.sali.pl/product_info.php?products_id=99 (rozmiary podane przypadkowo) Napiszcie, co jest w nich fajnego, czy są fajne do ciągnięcia, dawajcie też swoje propozycje, a nóż widelec ktoś też preferuje taką formę aktywności i jest w tym obeznany? :) Quote
toyota Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Nie znam tych szelek powyżej, ale wyglądaja bardzo fajnie. Podobny krój mają chyba Zero DC. Ja używam pasa i szelek Manmata i jesteśmy bardzo zadowowoleni. Quote
Agnes Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Satri mysle, ze ten 1 model by sie mogl u Was sprawdzic. Masz tez takie szelki z Zero DC. Ja mam do biegania sledy ale nie nadaja sie na normalne spacery a do biegania tylko wtedy kiedy pies ciagnie. Nie wiem tylko czy nie wolalabym dodac 10 zl i kupic wlasnie z Zero DC :) Pomoga tez dobrac rozmiar. Jakby co mam pas na sprzedaz :P Quote
Recommended Posts