Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^!
nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^

Będziesz zachwycona na pewno :) 

Ja nadal się jaram moją a już trochę czasu minęło :p

Troszkę przeszkadza mi sztywność, ale da się przyzwyczaić .

Posted

Czekam na Komplecik od Pana Marka Skowronka ^^!
nie mogę się doczekać :D już długo planowałam zakupy u tego pana ^^

Ja też czekam :D nie na komplecik wprawdzie, ale na samą obrożę, ale też doczekać się nie mogę :D

Jakie ozdoby wzięłaś? I kolor? I wszystko jakie wzięłaś? :D

Z poprzedniej też jestem mega zadowolona, zgadzam się z gops- super jakość! Mam ją już prawie rok, a nadal nie mogę się nią nacieszyć :D

Hill, mi się wydaje, że to ta sama taśma, z której swoje smycze robi Aleksandra- w dotyku super fajne, delikatne i świetnie się ją trzyma, jednak trzeba uważać z użytkowaniem, bo bardzo szybko się niszczą

Posted

Ja też czekam :D nie na komplecik wprawdzie, ale na samą obrożę, ale też doczekać się nie mogę :D

Jakie ozdoby wzięłaś? I kolor? I wszystko jakie wzięłaś? :D

Z poprzedniej też jestem mega zadowolona, zgadzam się z gops- super jakość! Mam ją już prawie rok, a nadal nie mogę się nią nacieszyć :D

Niebieska zaciskowa/łańcuszek
i smycz :3
oto wizualizacja na kartce papieru jeszcze kryształków nie wybrałam bo nie mogę się zdecydować :D
igMbH33.jpg

Posted

A my wyczekujemy listonosza :) 

Powinien dziś dojść cały komplet od Crazy Dog, szelki które robili pierwszy raz dla mnie na wzór hurrt Y , obroża zaciskowa na polarze i do tego smycz linowa wszystko pięknie zgrane kolorystycznie .

Jak tylko dojdą rzeczy zrobię fotki , nie mogę się doczekać .

I czekamy również na OhMyPet obroże zaciskową, ta będzie bardziej wyjściowa. Kupiłam na ich "wyprzedaży" gotowych rzeczy, razem z wysyłką 38zł więc super cena.

3653927_12036747_720220381441903_6385844

Posted

Czy ktoś ma/miał smycz z takiej taśmy np. od DogStyle, z ipo-sklepu? 

DSC03146.JPG

https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM#5865173563870640162

Mam niebiesko-granatową i uwielbiam! Jest najwygodniejsza w użyciu, mega dobrze się ją trzyma. Nie cackam się ze smyczami, więc szybko przestała być ładna, ale nie zmieniło to jej funkcjonalności. Jedyny minus, aczkolwiek mocno subiektywny: strasznie chłonie wodę, mam wrażenie, że przy byle deszczyku nasiąka jak gąbka. Ale i tak chętnie kupię następną.

Posted

Mam niebiesko-granatową i uwielbiam! Jest najwygodniejsza w użyciu, mega dobrze się ją trzyma. Nie cackam się ze smyczami, więc szybko przestała być ładna, ale nie zmieniło to jej funkcjonalności. Jedyny minus, aczkolwiek mocno subiektywny: strasznie chłonie wodę, mam wrażenie, że przy byle deszczyku nasiąka jak gąbka. Ale i tak chętnie kupię następną.

A jak te smycze zą wykończone ? chodzi mi o łączenie przy karabińczyku i rączce ?

Posted

Jutro i w niedzielę będę na wystawach w Poznaniu, na pewno są stoiska Furkidz i Mysmo, w zeszłym roku było też stoisko z Julkami (mam nadzieję, że w tym roku te będzie...), więc z pustymi rękoma raczej nie wrócimy. :P Ledwo wejdę na MTP to lecę na stoiska, żeby jeszcze dorwać jakieś zaciski na łańcuszku, bo rok temu poszłam popołudniu i już nic ciekawego nie było.

Posted

A jak te smycze zą wykończone ? chodzi mi o łączenie przy karabińczyku i rączce ?

Są przeplecione, to znaczy końcówka się tak jakby z powrotem wplata w linkę. Mam tą smycz jakieś dwa lata, mój pies ma 23 kg - nawet jak rwie na widok sarny to nie mam wątpliwości co do solidności.

Posted

A ja mam dwie nowe obroze :D
Rozowego rogza (tu musze zmniejszyc lansuszek) i rd gwiazdki :D

Hyhy ciekawe skąd ten rogz? :D

A gdzie dostanę taką śliczną różową obrożę Hamiltona ? :D

Posted

Hyhy ciekawe skąd ten rogz? :D

A gdzie dostanę taką śliczną różową obrożę Hamiltona ? :D

Tylko canfiel :D jeszcze mozesz popatrzec po allegro, albo na wystawie miedzynarodowej :D
Posted

Na toysdreamdog.pl mają jeszcze kilka odblaskowych Matis Pet - tańszej wersji rogza z nitką chyba że chcesz oryginalną to mam nieużywaną granatową L :)

Posted

Pewnie, miała ostatecznie zostać u nas i poczekać na julki pasowe ale jak się czepiłam czarnej podszytej polarem tak teraz innej w ręce nie wezmę :P
Jak wiesz gdzie to pisz, jak nie to za godzinę podeśle Ci link ;)

Posted

Czuję się przekonana, za kilka dni zamawiam, bo jeszcze muszę pomyśleć nad zabawką :) Jaką masz szerokość i z jakiej firmy?