lucky23 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Na zdjęciach to wszystko ładnie wygląda :D Ja myślałam nad łańcuszkiem tego typu: Jak to się sprawdza przy małych psach? Dodaje im charakteru, coś? Quote
lucky23 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 W sensie wyglądowym :D Czy daje coś, że pies wygląda jakoś groźniej/drapieżniej? Quote
katasza1 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 chciała bym kupić solidną skórzaną smycz -2cm szeroka (szerszych nie lubię) przepinaną - dla mojego owczarza - czarną - polecicie jakąś nie chce kupić bubla miałam kiedyż z dingo i pękła po pół roku używania w tym roku nie wybieram się nigdzie na wystawę więc nie mam gdzie kupić tak czy siak lubię zobaczyć najpierw smycz dotknąć a tak to przez neta jakoś ciężko coś mi wybrać W prawdzie nie czarna, ale... http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundeleine_hundehalsband/hundeleine_leder/heim/500967 ja mam taka tylko pojedynczą i jest to najlepsza smycz ewer! miękka, wygodna, nie brudząca się, moje psy ją szurają po krzakach i wygląda tak samo jak w dniu zakupu. Kocham ją :P Quote
Kocurkotka Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 W prawdzie nie czarna, ale... http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundeleine_hundehalsband/hundeleine_leder/heim/500967 ja mam taka tylko pojedynczą i jest to najlepsza smycz ewer! miękka, wygodna, nie brudząca się, moje psy ją szurają po krzakach i wygląda tak samo jak w dniu zakupu. Kocham ją :P masz tą smycz ? jak dokładnie wyglądają te kółka do przepinania ? :) myślałam nad nią Quote
Vailet Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Lucky, ja osobiście nawet gdybym widziała małego psa ubranego w tone łańcuchów to i tak nie wydawalby mi sie groźny, czy jakikolwiek inny niz psy w obrozach :P a tych pojedynczych lancuszkow nie polecam, zacisk jest ciezszy od samej obrozy i pod wplywem grawitacji jest ciągle zacisniety na dole i obija sie o szyje Quote
lucky23 Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 Nie. Okej, tak jak pisałam zależało mi tylko na opinii :D Quote
nenya Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Lucky, ja osobiście nawet gdybym widziała małego psa ubranego w tone łańcuchów to i tak nie wydawalby mi sie groźny, czy jakikolwiek inny niz psy w obrozach :P a tych pojedynczych lancuszkow nie polecam, zacisk jest ciezszy od samej obrozy i pod wplywem grawitacji jest ciągle zacisniety na dole i obija sie o szyje Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 Quote
Beatrx Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Kiedys pewien facet chodzil po miescie z mala kundelka w olbrzymiej kolczatce. Pewnie tez w celu "dodania psu charakteru". Wygladalo to strasznie i jedyne uczucie jakie pojawialo sie na widok tego psa to wspolczucie, nie strach. Quote
Clavia Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ja mam kolię trzyrzędową dla goldenki i uwielbiam ją, ale niestety przy częstym stosowaniu strasznie brudzi sierść ;/ Quote
Dioranne Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Sowinka Design na pewno, chyba Mysmo... ;) Quote
katasza1 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 masz tą smycz ? jak dokładnie wyglądają te kółka do przepinania ? :) myślałam nad nią Mam dwie takie, ale mam wersję nieprzepinaną. http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundeleine_hundehalsband/hundeleine_leder/heim/36563 I teraz zobaczyłam, że jest też czarna nieprzepinana, jak zamawiałam to nie było i teraz myślę czy nie dokupić kolejnych dwóch ;) http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundeleine_hundehalsband/hundeleine_leder/heim/192938 nie wiem czemu wklejam zooplusa niemieckiego... na polskim jest wersja brązowa, czarnej nie ma. Quote
Aleksandrossa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 1 Quote
angineuuka Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 Też tak pomyślałam xD ale nie mam czapki wpier.olki :p Quote
Aleksandrossa Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Też tak pomyślałam xD ale nie mam czapki wpier.olki :PU mnie może być za to trochę ciężko z łańcuchami ale poradzimy :D Quote
lucky23 Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ja mam kolię trzyrzędową dla goldenki i uwielbiam ją, ale niestety przy częstym stosowaniu strasznie brudzi sierść ;/ Nam by to nie przeszkadzało, czarna suka, nic nie widać :D Mam teraz wizję psa - rapera, z milionem złotych łańcuchów i czapką - wpie*dolką <3 Hahah, mi też tak się skojarzyło :D ♥ A ja znalazłam taką piękną obróżkę w furkidz.eu : Chyba zacznę namawiać rodziców na kupno jako prezent na mikołajki :D Quote
nadira Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Chyba zacznę namawiać rodziców na kupno jako prezent na mikołajki :D Rodziców??? Ale jak to... Przecież to Mikołaj prezenty przynosi!!! 1 Quote
lucky23 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Chyba zacznę namawiać rodziców na kupno jako prezent na mikołajki :DRodziców??? Ale jak to...Przecież to Mikołaj prezenty przynosi!!! Heheh, dobre! :D Mikołajo-rodziców :D 1 Quote
Pepper-oni Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Czekamy na żółciutką lupinkę z serii eco. Ciekawa jestem czy nam podpasuje. Z innej beczki czy zdarzyło się wam żeby połamała się klamra w obrożach Red Dingo? Mąż połamał już drugą klamrę i nie wiem czy on coś nie tak robi czy one takie słabe są? Quote
toyota Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Mi się nie zadarzyło coś takiego, a mam już obrożę RD 5 lat. Jest już bardzo zniszczona, bo wzór odblaskowy się kompletnie wytarł, ale używam jej dla wszelkich wyprowadzanych nie moich psów, właśnie z tego względu, że wydawała mi się ta klamra taka mocna i pewna. A mąż ją połamał przy zapinaniu/ rozpinaniu, czy puściła na spacerze ? Quote
Pepper-oni Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Przy zakładaniu połamał mu się jeden z tych elementów zatrzaskujących się w tej klamrze-kostce. To już druga obroża która mu tak trzasnęła. Wcześniej używał rogza M potem L i nie było takich problemów. Quote
Recommended Posts