Clavia Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Poszukuję szelek dla tej panienki :) Najpierw myślałam o tych nowych hurttach, ale słyszałam wiele opinii, że się przekręcają, co dla mnie jest ogromnym minusem. Mamy już coś a'la juliusy siodełkowe i jestem zadowolona, ale do tropienia takie sobie. Potrzebuję szelek do codziennych spacerów, jak i tropienia Myślałam o ZeroDC, ruffwearach, ale jakoś nic do mnie nie przemawia, a to kolorystycznie, a to z "kształtu". Jeszcze o hurttach, ale nie wiem jakie byłyby najlepsze do naszych celów. Macie jakieś pomysły? Quote
Niewyspana Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Poszukuję szelek dla tej panienki :) Najpierw myślałam o tych nowych hurttach, ale słyszałam wiele opinii, że się przekręcają, co dla mnie jest ogromnym minusem. Mamy już coś a'la juliusy siodełkowe i jestem zadowolona, ale do tropienia takie sobie. Potrzebuję szelek do codziennych spacerów, jak i tropienia Myślałam o ZeroDC, ruffwearach, ale jakoś nic do mnie nie przemawia, a to kolorystycznie, a to z "kształtu". Jeszcze o hurttach, ale nie wiem jakie byłyby najlepsze do naszych celów. Macie jakieś pomysły? Ja bardzo polecam Hurtty Y. Dzisiaj odebrałam z poczty właśnie te szelki (tym razem te TK Maxx'owe, czerwone - zdjęcie na dniach :P), bo po sprzedaniu tych w kolorze zielonym nie mogłam się na nic innego zdecydować. Jak dla mnie są idealne i brakuje im tylko rączki (to moje zdanie :P). A pies w nich biega i na spacerach i na dogtrekkingu (w tą sobotę kolejny raz) i obok mnie ;) Quote
nenya Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Przepiękny kolor! Świetnie wygląda :D nenya, piękne :D jak wrażenia? Mega pozytywne! Nie mogę się na nie napatrzeć :P Quote
wilczy zew Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Poszukuję szelek dla tej panienki :) Najpierw myślałam o tych nowych hurttach, ale słyszałam wiele opinii, że się przekręcają, co dla mnie jest ogromnym minusem. Mamy już coś a'la juliusy siodełkowe i jestem zadowolona, ale do tropienia takie sobie. Potrzebuję szelek do codziennych spacerów, jak i tropienia Myślałam o ZeroDC, ruffwearach, ale jakoś nic do mnie nie przemawia, a to kolorystycznie, a to z "kształtu". Jeszcze o hurttach, ale nie wiem jakie byłyby najlepsze do naszych celów. Macie jakieś pomysły? A guardy z Jagula,świetny kontakt przez fb. Quote
Pepper-oni Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ja również polecam Y hurtty. U nas jedyne szelki które się nie przekręcają w ogóle. Quote
Kocurkotka Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 kurcze czy szele norweskie np. z kudłatego będą wystarczająco solidne dla silnego psa ? na pewno juliusy pasowe są solidne ale chce coś kolorowego Quote
PakoPAKO Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 kurcze czy szele norweskie np. z kudłatego będą wystarczająco solidne dla silnego psa ? na pewno juliusy pasowe są solidne ale chce coś kolorowego Ja mam szelki z kudłaty art, ale guardy mój pies też jest bardzo silny potrafi mocno ciągnąć, a z szelkami nic się złego nie dzieje. Quote
IZMADO Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Jestem zachwycona obrożą Warsaw Dog! [attachment=17500:11929910_867314260019428_1386103690_o.jpg] Quote
ZłoiNiedobro Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Jest boska :D uwielbiam wzory szajn in, a w tym kolorze jej wybitnie do pyska. Chyba się nie powstrzymam i też kupię... kiedyś |D Quote
Kesja Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 IZMADO, super! :D Ja kiedyś skuszę się na szelki od Warsaw doga :P ale azteckie.. Quote
Clavia Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Poszukuję szelek dla tej panienki :) Najpierw myślałam o tych nowych hurttach, ale słyszałam wiele opinii, że się przekręcają, co dla mnie jest ogromnym minusem. Mamy już coś a'la juliusy siodełkowe i jestem zadowolona, ale do tropienia takie sobie. Potrzebuję szelek do codziennych spacerów, jak i tropienia Myślałam o ZeroDC, ruffwearach, ale jakoś nic do mnie nie przemawia, a to kolorystycznie, a to z "kształtu". Jeszcze o hurttach, ale nie wiem jakie byłyby najlepsze do naszych celów. Macie jakieś pomysły? Dzięki wszystkim. Chyba zdecyduję się na te Y, bo już wcześniej o nich myślałam. A kolor? Tutaj mam największą rozterkę... No i rozmiar. Ona ma w klacie ok.56-58cm. 70-tka? Myślałam o tych dwóch, chociaż żałuję, że te nowe żółte nie są w tym starym typie...: Quote
olla1998 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Clavia- jak dla mnie ładniejsze te pierwsze :) Przyszedł dzisiaj do nas nowy komplecik, według rozmiarówki szelki powinny mieć 56-69, Kiba ma 60 i regulacja jest już na samym końcu, ale ważne, że są dobre ;) Quote
Kasi i Lena Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Był ktoś może w biedronce? Od wczoraj miały być psie akcesoria. Smycze obroże, szelki, ubranka. Kurcze byłam w dwóch sklepach u nas i akcesoria nie dojechały i już raczej nie będzie. Ciekawa byłam głównie bluz, według ulotki miały być do rozmiaru L. Może moja kundla by się zamieściła. Nie wiem czy jest sens jechać do kolejnych biedr i szukać. Quote
olla1998 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ja byłam wczoraj, te bluzy rozmiaru L zmieszczą się jedynie na małe pieski typu york, niestety... Quote
Kasi i Lena Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Uuuuu to nie ma szans ze 10 kg psa mi w to wejdzie. A inne akcesoria jakieś sensowne? Obroże, smycze, zabawki? Mam z wcześniejszego tygodnia zwierzęcego komplety smycz i obroża i bardzo je lubię. Wygodne bo i smycz i obroża podszyta czymś miękkim. I co najważniejsze nie blakną po częstym praniu. Quote
olla1998 Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Legowiska są fajne, ale też raczej na mniejsze psiaki od moich (46 i 50cm w kłębie), obróżki cienkie, a zabawki u mnie były tylko takie jak na gazetce i też jakoś nie przypadły mi do gustu. Wcześniejsze rzeczy biedronkowe dla psiaków były o wiele lepsze. Quote
Kasi i Lena Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Czyli nie mam co się wybierać do kolejnej biedry. Jakiej firmy jest ten śliczny pomarańczowy komplet? Cudnie się na psiaku prezentuje. Quote
Kasi i Lena Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Dzięki za odpowiedź, tak mi się wydawało ze to ta firma . Mam ich na Facebooku, całkiem fajne te szelki. Quote
Kesja Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Po raz kolejny jestem zachwycona obrożami od Kudłaty Art! :D w poniedziałek zamówione, a dzisiaj są już u nas - normalnie błyskawiczna realizacja! Świnki urocze, jak się dorobię lepszych fot to wstawię :D edit. na razie tylko takie zdjęcie na szybko: 1 Quote
.Agata. Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Co to za podszycie? Idealnie pasuje do adresówki, a też szukam do niej obroży. Piękne :D Quote
Kesja Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Co to za podszycie? Idealnie pasuje do adresówki, a też szukam do niej obroży. Piękne :D Pianka neonowo zielona :D Do edeilowej adresówki idealna! Quote
FredziaFredzia Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Czy w TKMAXX są już ubranka? Quote
Recommended Posts