Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no czerwony bardzo!
ale teram zastanawiam się czy nie kupić ful kompletu czyli - obroża szelki i smycz dla obu
to w tedy te różowe i zielone każda miała by to samo ale inny kolor

Posted

Kurczę, musze opuścić ten wątek, bo za bardzo kusi :D Myślę o norwegach od Kudłatego, już mam upatrzony wzorek , a trzeba czekac do wypłaty :( Do tego poczwarzynie przydałoby się już kupić jakąś porządniejszą obrożę....

Posted

Nie myślałam że kiedykolwiek to napiszę ale- uff, całe szczęście że nic nie potrzebuję bo wszystkiego nadmiar :D

Kocur- czerwone!

czerwone będą wglądać bosko!

ale potrzebne mi są i obroża i szelki dla obu i jak już to i smycz
i myślę nad tymi bliźniaczymi dla obu lasek :D
choć te czerwone !  kuszą bo na białej będą boskie :D

Posted

czy jest jakiś sposób na kontakr z prodogiem żeby odpisali? pisałąm przez formularz na stronie i zero odzewu

Niestety u nich to ruletka z odpisywaniem. Trzeba się uzbroić w cierpliwość a i tak człowiek często odpowiedzi nie doczeka.

Posted

czy jest jakiś sposób na kontakr z prodogiem żeby odpisali? pisałąm przez formularz na stronie i zero odzewu

Polecam pisać przez Facebooka, może nie odpowiadają błyskawicznie, ale w miarę szybko, choć czasem trzeba się dopominać o odpowiedź.
Posted

Tyle czekania na powrót Kudłatego i w końcu można zamówić! :D

Czekamy na obroże w świnki z pianką neonowo zieloną dla Ajry i dla buldożka przyjaciół :)