Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11'][URL]https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM[/URL]
to? :)[/QUOTE]

No dokładnie, dzięki wielkie :)

Posted

nie ma za co :)

[b]Talucha[/b], sliczne szelki :)
a jakie szerokości - przód 4cm i reszta 3 czy 2,5cm? bo faktycznie trochę dużo kasy, zastanawiam się czy trochę nie podnieśli cen? jestem ciekawa na ile moje wycenią...

Posted

Może ktoś ma jakiś pomysł na połączenie do norwegów z AD? Dla czarnego podpalanego psa. Wiem tylko, że na 100% taśma podkładowa 2cm ciemna zieleń lub zielona neonka a jako podkład pianka lub polar.
Kompletnie nie mam żadnego pomysłu na zestawienie a muszę się zdecydować do połowy maja :shake:
Odpadają herosy i krasnale bo już mamy.

Posted

[quote name='anka11'][B]Talucha[/B], sliczne szelki :)
a jakie szerokości - przód 4cm i reszta 3 czy 2,5cm? bo faktycznie trochę dużo kasy, zastanawiam się czy trochę nie podnieśli cen? jestem ciekawa na ile moje wycenią...[/QUOTE]

Dzięki ;)
Przednia taśma ma 3,5cm ale z pianką wyszło 4,5cm, boki 2,5cm

Posted

Lasti ma po bokach 2,5 cm ? :crazyeye: myślałam że znacznie więcej moja ma tyle a jednak ile mniejsza,w życiu bym nie powiedziała że to 2,5 cm ale nie wygląda wcale cienko jak dla mnie jest super ;)

Posted

[QUOTE=anka11;19048381 zastanawiam się czy trochę nie podnieśli cen? jestem ciekawa na ile moje wycenią...[/QUOTE]
Albo ta pianka taka droga :lol:

Posted

Możliwe, że ta pianka :lol:
Wprowadzili nowośc to i cenę zarzucili :P
No, już więcej się raczej na AD nie zdecyduję (chociaż jestem zadowolona ;) ), bo wolę kupic 3 obroże Furkidz :diabloti:

Posted

tzn. Tania napisała, że średnio cena szelek wynosi o 5zł więcej z pianką i tak sobie wzięłam tą 5 do serca :P

a za poprzednie płaciłam 63zł za 75cm w obw z polarkiem

Posted

Mój owczar też ma 2,5 po bokach, a 3,2 na przodzie. I jest git. :diabloti:

Chodź nowe szelki wezmę raczej szersze.

Powiedzcie mi - jaki kolor Juliusów dla DONki - czerwony, niebieski, żółty?

Posted

no tak, ale myślałam, że droższe mogą być nowe tasiemki albo takie na wyczerpaniu typu słoniki czy pingwinki, moze sie mylilam ;)

[QUOTE]
No, już więcej się raczej na AD nie zdecyduję (chociaż jestem zadowolona ), bo wolę kupic 3 obroże Furkidz
[/QUOTE]
haha, dobre :D

Posted

[quote name='Olson']Mój owczar też ma 2,5 po bokach, a 3,2 na przodzie. I jest git. :diabloti:

Chodź nowe szelki wezmę raczej szersze.

Powiedzcie mi - jaki kolor Juliusów dla DONki - czerwony, niebieski, żółty?[/QUOTE]
Ja dla Nuki mam boki 2,5 cm a przód 4 cm, a w drugich mam 2,5 boki, a przód 5 cm z polarkiem ;-) Mi tyle starcza i rączkę 2,5 się lepiej trzyma niż np 3 cm.

Ja bym brała niebieskie ;-)

Posted

[quote name='omry']Wiecie może w jakim sklepie mogę jakąś turkusową obroże kupić, czy coś w tym stylu?[/QUOTE]
ale gładką bez wzorków?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Trixie ma fajne i nie drogie

[URL]http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=trixie+obroża+morska[/URL][/QUOTE]
właśnie chciałam je zaproponować tylko ich szukałam na all ;-) :lol:

Posted

[B]vege*[/B], no gładkie chyba lepiej, chociaż może jak jakiś fajny wzorek będzie, to nie pogardzę :)

[B]Onomato-Peja[/B], fajna jest, ale na jej szerokość szyjki tylko 1cm, a to za mało.

Posted

[quote name='omry']Wiecie może w jakim sklepie mogę jakąś turkusową obroże kupić, czy coś w tym stylu?[/QUOTE]

nobby ma turkus, jesli to turkus ;)

[url]http://www.karmaodreki.pl/product.php?id_product=623[/url] maja tez smycze, fajny komplet a jednoczesnie nie drogi

Posted

[quote name='omry'][B]vege*[/B], no gładkie chyba lepiej, chociaż może jak jakiś fajny wzorek będzie, to nie pogardzę :)
[/QUOTE]
mi się strasznie te podobają ;-)
[url]http://allegro.pl/obroza-dla-psa-tasma-wypukla-12mm-20-33cm-york-i2310600753.html[/url]

a jaką szer potrzebujesz? może el perro?

Posted

widzialam takie Trixie wlasnie tez mi sie podoba:) Omry Twoja Tori miała chyba taką turkusową jakby 'skórkę węża' też ładna, ale dla nas 2cm bylo juz za dlugie...