Neo&Anti Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Miejsce dobrze oświetlone, można biegać dzień i noc co udowodniła tuneliada:eviltong: Quote
psikut_zabrze Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 w tym roku nie odpuszcze.. juz w tym z zalem patrzylam na pieski biegajace.. a moj bidaczek siedzial ze mna :) Quote
ito Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Endher']A kto w tym roku będzie organizował imprezę ? :loveu:[/QUOTE] Jak zawsze Związek Kynologiczny w Polsce :) Quote
Guest ajsonowa Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Neo&Anti']Miejsce dobrze oświetlone, można biegać dzień i noc co udowodniła tuneliada:eviltong:[/QUOTE] może i oświetlenie było dobre, ale z tego co pamiętam niektórzy i tak po tuneliadzie wracali z wielkimi siniakami :eviltong: Quote
PATIszon Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ale to nie wina swiatla czy jego braku. :drinking: Quote
ewka i haker Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 tak to jest jak nie tylko psy biegają przez tunele :D i to jeszcze na dopalaczu:D Quote
ito Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='ewka i haker']tak to jest jak nie tylko psy biegają przez tunele :D i to jeszcze na dopalaczu:D[/QUOTE] W tym roku tylko psy będą biegały (dla dobra tych tuneli), nagrody będą bardziej sportowe:) Quote
ewka i haker Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='ito']W tym roku tylko psy będą biegały (dla dobra tych tuneli), nagrody będą bardziej sportowe:)[/QUOTE] no to dziewczyny zabawy nie będą miały Quote
ito Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='ewka i haker']no to dziewczyny zabawy nie będą miały[/QUOTE] na to mam inne plany :) Quote
ewka i haker Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='ito']na to mam inne plany :)[/QUOTE] oj już bym chciała te zawody :D najmilej je wspominam z wszystkich Quote
ito Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 mam nadzieje ze wcześniej przyjedziesz do nas na eliminacje do czeladzi w kwietniu Quote
ewka i haker Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 zobaczymy zobaczymy:) ale Kozłów i tak wymiata Quote
ito Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Nasz sędzia właśnie potwierdził przyjazd na nasze zawody: Rolli Schiltz z Luksemburga [URL]http://www.agilitysm2009.ch/deutsch/wettkampf/plaene.htm[/URL] Quote
psikut_zabrze Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jakie zakręcone torki.. :D ale zadnych 0 nie umiem znaleźć ;( Quote
ito Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 [quote name='psikut_zabrze']Jakie zakręcone torki.. :D ale zadnych 0 nie umiem znaleźć ;([/QUOTE] 0 to polska nieoficjalna konkurencja, za granica zaczyna sie od A1. Quote
Saba Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 i tu tez byla bym wdzieczna za wyniki :) Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/ Quote
psikut_zabrze Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [url]www.zabrze.zapsem.pl[/url] na tej stronie są wyniki ;) Quote
wendka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Saba']i tu tez byla bym wdzieczna za wyniki :) Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/[/QUOTE] Musisz zalogowac sie z imienia i nazwiska :-) Quote
LALUNA Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Saba']Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/[/QUOTE] Ale za kazdym razem wysyła Ci warunki rejestracji które nie chce Ci sie przeczytac. Quote
LALUNA Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Saba']Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/[/QUOTE] Ale za kazdym razem wysyła Ci warunki rejestracji które nie chce Ci sie przeczytac. Quote
PATIszon Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='LALUNA']Ale za kazdym razem wysyła Ci warunki rejestracji które nie chce Ci sie przeczytac.[/QUOTE] Moze warto by je zmienic....... Quote
Recommended Posts