Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

[quote name='Endher']A kto w tym roku będzie organizował imprezę ? :loveu:[/QUOTE]

Jak zawsze Związek Kynologiczny w Polsce :)

Guest ajsonowa
Posted

[quote name='Neo&Anti']Miejsce dobrze oświetlone, można biegać dzień i noc co udowodniła tuneliada:eviltong:[/QUOTE]

może i oświetlenie było dobre, ale z tego co pamiętam niektórzy i tak po tuneliadzie wracali z wielkimi siniakami :eviltong:

Posted

[quote name='ewka i haker']tak to jest jak nie tylko psy biegają przez tunele :D i to jeszcze na dopalaczu:D[/QUOTE]

W tym roku tylko psy będą biegały (dla dobra tych tuneli), nagrody będą bardziej sportowe:)

Posted

Nasz sędzia właśnie potwierdził przyjazd na nasze zawody: Rolli Schiltz z Luksemburga
[URL]http://www.agilitysm2009.ch/deutsch/wettkampf/plaene.htm[/URL]

Posted

[quote name='psikut_zabrze']Jakie zakręcone torki.. :D ale zadnych 0 nie umiem znaleźć ;([/QUOTE]

0 to polska nieoficjalna konkurencja, za granica zaczyna sie od A1.

• 6 months later...
Posted

[quote name='Saba']i tu tez byla bym wdzieczna za wyniki :)
Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/[/QUOTE]

Musisz zalogowac sie z imienia i nazwiska :-)

Posted

[quote name='Saba']Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/[/QUOTE]
Ale za kazdym razem wysyła Ci warunki rejestracji które nie chce Ci sie przeczytac.

Posted

[quote name='Saba']Forum na którym są chyba wyniki coś nie chce mnie przyjąć :/[/QUOTE]
Ale za kazdym razem wysyła Ci warunki rejestracji które nie chce Ci sie przeczytac.